2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046617 بازدید | 684533 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آها، پس اگر حوالی تخمک گذاری نبوده بری ایمونولوژیست بهتره

حوالي تخمك گذاري نبود ولي درد پريودي داشتم، ريزش اندومتر نميتونه تاثير بزاره؟

افتضاح هم خسته و گرسنه و داغون بودم از صبح ساعت ١٠ هيچي نخورده بودم كه اين آز رو دادم ساعت ٦عصر، قبلش هم يه تشت گريه كرده بودم

زينب من طاقت ندارم دارم ديوانه ميشم واقعا خال روحيم به صورت جدي ب هم ريخته ميخوام برگردم شهرستان برم اهدايي بگيرم ديگه پانكچر نشم قبل از پانكچر هميشه گلبولاي سفيد عادي بود

...
دقیقا منم مث شما بودم. داروهام همینا بود..گفتن عالیه...حتی روز ۱۱ پری پانکچر شدم..ولی با ذخیره نزدیک ...

منم روز دوازده پری پانکچر شدم.چهارتا تخمک دوتاش جنین شد میگم کاش دوز داروها بیشتر بود تعداد تخمکام بیشتر میشد ک دوباره نخوام این مسیرو برم

با کریمان کارها دشوار نیست  
حوالي تخمك گذاري نبود ولي درد پريودي داشتم، ريزش اندومتر نميتونه تاثير بزاره؟ افتضاح هم خسته و گرسن ...

عزیزم ana یه جور آنتی بادی ضد هسته سلول هست به گلبول سفید ربطی نداره 

اون موارد هم که گفتی بعیده اثر داشته باشه مطمئن نیستم

عزیزم انشاءالله که به خاطر بارداری هاله افتاده ...برات آیت الکرسی میخونم که آزمایشت هم مثبت بشه انشا ...

فدای عزیزم انشالله به زودی قسمت خودت🙏

البته یه جورایی مطمنم اون هاله واسه hcgبود

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
راستی لیانا جان با یک نفر دوست شدی روز پانکچر نام کاربریش هم فقط عدد بود یادم نیست، ازش خبر داری؟ بع ...

نه متاسفانه خبر ندارم ميتوني صداش كني 

٣٥٨٥ بود 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷