2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046355 بازدید | 684509 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا پرسیدم ازشون میگن به همین دلیله که درصد live birth (تولد نوزاد زنده) توی کلینیکهای ما خیلی ب ...

اوکی گلم، مرسی برای منم همین جواب مهم بود، چون تو مقالات چیزای دیگه خوندم فقط برام جالب بود

البته تو همون مقالات live birth رو برای جنین سه روزه کلی بحث کرده بودن، فقط دوست داشتم نظر عملیاتی‌شون رو بدونم 

بازم مرسی که گفتی😘😘😘

ان شاالله که مامان میشی عزیزم به زودی

زینب جان تازه من یه برنامه می دیدم که می گفت وقتی pgd یا pgs انجام می شه برای تعیین سلامت جنین یک یا ...

دقیقا همینه ولی عملکرد ها فرق داره دیگه

آخه خود بلاست کردن خیلی پر ریسک هست، حالا شما تصور کن یه خانم با ذخیره کم و سن بالا مگه چند بار میتونه پانکچر بشه، شانس خیلی از موارد با همون بلاست کردن گرفته میشه، دیگه حالا تصور کن pgd هم به چنین تحمیل بشه 

کلا یادمه تو یه مستند، مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی همون ابتدای تاسیس رویان و کار برای سلول های بنیادی، در جواب یک سری مسئولین همیشه سنگ انداز میگفت نرخ باروری برای زوجینی که به خاطر ivf اون موقع خارج از کشور میرفتن 10 در صد هست

درحالیکه تو ایران در هر دوره انتقال جنین 30 درصد، که یعنی سه برابر، تو دهه هفتاد و اوایل دهه هشتاد خودمون(نه میلادی) 

الان متوجه میشم چی می‌گفته بنده خدا

نظر شخصی خودم هست که ایران برای ivf خیلی بهتر از جاهای دیگه هست، یکی از دلایلش هم این چیزاست

سلام خانوما کسی میدونه بعد از ریداکشن جنین مادرو بیمارستان شب نگه میدارن یا نه؟

اطلاعی ندارم عزیزم، ولی نگه دارن یک شب هم بد نیست البته تو اتاق خصوصی و دور از بیماران سرماخوردگی 

چون خود محیط بیمارستان شدیدا آلوده هست، اگه گفتن نیاز نیست با احتیاط زیاد و با سرعت کم برو یه جا مستقر شو، که پله هم نداشته باشه

مرسی عزیزم. راستش آز پرولاکتین تازه دادم پایینترین حد نرمال بود.اما نمیدونم مستعد هستم یا نه. چشم عز ...

خوب پس با خیال راحت بخور ولی با شروع داروهای شیمیایی دیگه نخور اصلا

والا من شمارش نمی کردم، گاهی تو صبحونه یه قاشق چای خوری میذاشتم تو دهنم و میخوردم 

چون منم مستعد بالا رفتن پرولاکتین نبودم، همیشه وسط رنج نرمال بود

راستی این پایین بودن هم پیگیری کن اگر خارج از رنج هست

نه گلم علتش اون نیست، احیانا سیر یا موسیر نخوردی؟  دهانت رو با آب زیاد می شوری و تف می کنی؟&nb ...

زینبی جون اصلا چیزی نمیتونم بخورم .سیر و موسیر هم اصلا این مدت نخوردم.حالا تو مدرسه یخ گذاشتم روش یکم بهتر شداما اون قسمت رو زخم یه چیز سفیدی بوجود اومده عفونته؟

والا شهر محل سکونتم که نمیرم پیش دکتر چون همینا زدن این دندونمو داغون کردن که مجبور شدم بکشم دندونم رو. تا پنج شنبه هم‌که برم برا کشیدن اون دندون عقلم نمیتونم برم اهواز😣😣😣خیلی اذیتم.لپم هم که باد کرده باعث خنده  و شادی همکارا شدم🙄🙄 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
زینب جون بازم ممنون که با صبوری جواب همه رو میدی .یه سوال دارم :من یک هفتس که یبوست دارم خیلی عذر می ...

عزیزم نمیدونم عوارض اون داروهاست یا نه

ولی حتما صبح ناشتا یم لیوان آب ولرم بخور 

کاهو و روغن زیتون و آلوچه خشک که گذاشتی تو آب و برگه قیصی  تو برنامه غذاییت باشه

ماساژ رکتال با روغن زیتون هم عالیه

فکر کنم مایعات کم میخوری هوا سرد شده

نه دیگه نزدم هی غصه دارم میخورم مثل قبل بشه

نه دیگه آخه میکرو با طبیعی فرق داره عزیزم، تخمک و اسپرم خوب و با کیفیت رو با هم لقاح میدن، بهت حق میدم بس که اتفاقای بد تو راه باردار شدن برامون پیش اومده دیگه ذهنمون نمیتونه خوبو مثبت فکر کنه😕😕😕

من خودم از همه بدترم یعنی از روزی که انتقال میدما میشم مثل اون کوتوله هستش تو گالیور هی میگه من میدونستم😞

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
زینب جان من دوبار مشاوره گرفتم از پرفسور حسینی به شدت تاکید کرد که اصلا جلوی دکتر طاهری پناه کوتاه ن ...

عزیزم به نظرم کاملا درست گفتن

حتی پروتکل ها رو نگاه میکنم هم حرف همون پروفسور رو تایید میکنه

منم از مواد خبری ندارم ولی تو کل دنیا این روش خیلی خیلی پرتهاجمی هست و فقط برای موارد خاص پیشنهاد میشه 

آخه مهم اینه که با pgs و pgd تمام بیماری ها رو نمیشه بررسی کرد، یه تعداد بیماری خاص و مشخص و محدود رو بررسی می کنن، آخرش هم نمی تونن تضمین کنن 

حالا بماند تو سن های بالا با ذخیره کم چه قدر شانس باروری با ژن خود فرد با این روش ها به صفر میرسه

عزیزم منم بودم نهایت شاید شاید بلاست رو قبول میکردم ولی pgd و pgs رو اصلا تا ضروری نباشه زیر بار نمیرفتم

مثل اینه که هر کس سرما خورد رو ببرن بستری کنن بیمارستان تو بخش ICU, در این حد غیر ضروری هسن

باز تاکید می‌کنم برای افراد با مشکل ژنتیکی خودم دیدم این روش ها خیلی مزایا داره حتی شدیدا توصیه میشه ولی برای افراد عادی هزینه اضافی هست

عزیزم همیشه این نظرم بوده ولی دیگه وقتی این پروفسور که قطعا کلی تجربه و مطالعه و تحقیق داره اینو میگه، دیگه بهش ایمان دارم 

خوب پس با خیال راحت بخور ولی با شروع داروهای شیمیایی دیگه نخور اصلا والا من شمارش نمی کردم، گاهی تو ...

ممنون عزیزم. نه مثلا اگه رنج نرمال آزمایشگاه از 5 تا 10 هست مال من 5/4 بود. دارو الان فقط مکمل میخورم عزیزم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام بچه ها من رفتم دکتر ازمایشم و دید گفت ذخیره ات زیر یک هست به نظرتون با این ذخیره میشه ای وی اف کرد و نتیجه گرفت

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه