2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046462 بازدید | 684513 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخی  عزیزم شما دوقلو بارداری؟ سخت نیست؟ وای انشالله بسلامت دنیا بیان

بله عزیزم چرا سخته و پر از استرس 

ولی توکل بخدا 🌹🌹

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزیزم ایشالا که شنبه آزمایش میدی و خیالت راحت میشه منم اولین آزم که 14 روز بعد از انتقال بود بتام ح ...

ای جااااااانم 😍 😍 😍 😍 خدا براتون نگه داره

ان شاالله همیشه خیر ببینی دل یه نفر رو امیدوار کردی

سلام 🙁🙁🙁🙁🙁🙁 طی تماس با جنین شناس متاسفم شدم😑 متاسفانه متاسفانه جنین های من دو تاش رشد نکرد ...

عزیزم ان شاالله حسابی برات رشد میکنه، براش دعا بخون

گر نگه دار من آنست که من می‌دانم 

شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

منم نداشتم اصلا عزيزم رو پانكچر هم با گريه بيهوشم كردن هيچ دردي نداشتم همه تخمداناشون درد ميكرد ولي ...

راستی لیانا جان با یک نفر دوست شدی روز پانکچر نام کاربریش هم فقط عدد بود یادم نیست، ازش خبر داری؟ بعد از منفی شدن دیگه نیومد 

بله عزیزم چرا سخته و پر از استرس  ولی توکل بخدا 🌹🌹

عزیزدلم چ خوب انشالله بسلامتی دنیا بیان منم امیدوارشم ب دوقلوپس😂😂

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو