2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این حجم بی بی که تو داری فکر کنم کافی آز نمیخواد قربون دل عجولت  🤗🤗چه مامانی بشی تو 🤩🥰😁

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

من خودم ناامید نبودم اما از رفتارا و.پچ پچ های دستیارای دکتر ترسیدم! اصلا جریان رو مستقیم بهم نگفتن& ...

عزیزم ایشالا که شنبه آزمایش میدی و خیالت راحت میشه

منم اولین آزم که 14 روز بعد از انتقال بود بتام حدود ۸۰ بود که دکتر آزمایشگاه بهم گفت بارداری قطعی نیست چون این بتا برای آی وی اف پایینه ۴۸ ساعت بعد که دادم تازه شد ۲۵۰ ولی خدا رو شکر الان هفته ۲۱ بارداری هستم.  بتا تو‌ بدن  بعضیا دیرتر میره بالا

روز۱۵

خیلی خیلی مبارکت باشه عزیزم، الان مامانی دعات زودتر میگیره منو بچه های اینجارو خیییلی دعا کن، مچکرم❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
این بیبیمه ولی گفتم از رو روز ۳۰ ام برم حالا نمیدونم واقعا 

به نظر منم فعلا با این بی بی چکای فراوانی که داری سرگرم باش😂😂😂 به موقعش برو آز، خداروشکر خیالت راحته که گرفته چون بی بی چکت زود مثبت شد

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم ایشالا که شنبه آزمایش میدی و خیالت راحت میشه منم اولین آزم که 14 روز بعد از انتقال بود بتام ح ...

جدی میگی؟ ان شاءالله همینجوری ک شما بگی برامن اتفاق بیفته من شنبه باید آز بدم خداکنه بتام چن برابر شه خیالم راحت شه دیگ😍😍😍😍

خــــدا امیــد من است...
خدایا این دکترا رو به راه راست هدایت کن.آخه وقتی اسپرم هست و مورفو هم برا میکرو خوبه دیگه چرا اهدایی ...

آره دلالم گفتن خودمون داریم گفت اگه خودتون بیارید کسی رو ممکنه بعدا از نظر حقوقی به مشکل بربخورید و بعدا اینا ادعا کنن که بچمون رو میخواییم از نظر قانونی هم شما باید بچه رو بدین چون مال اوناست  ولی اینی که ما معرفی می‌کنیم دیگه خیالتون راحته