2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
مبارک اینم بتای تپل سیمایی مامان سیمایی برای ماهم تو این خوشحالیت دعا کن ،م ب ا ر ک ه 😁😁😁😁😁😁😁 ...

عزیزدلم مرسی انشالله قسمت همه منتظرا

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
واااای چه خوشحالی جالبی، دختر خودت مثب بشی چیکار میکنی    

خودم این تاپیک تا چند روز براتون گلبارون میکنم برای تک تکتون روزی ده تا آیت الکرسی میخونم اینم نذر منه جالبه 

ولی فکر کنم گذشته ازمن😩😩😥😔

ولی خدا بزرگه🙏🙏🙏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها اگ تجربه ای برای ویار دارید بگید.من ی روز خوبم ی روز حالم مرگه.....س ماهم تموم شده و وارد ماه چهارم شدم خسته شدم از این ویار...

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
پله چی، مادرشوهر چی، جاری چی، تخمک،اسپرم، آمپول ها چی و..... ول کن تورو خدا فقط به فکر این باش که می ...

ای گفتی ...من مادرشوهرم تو پسر دیگه داره اونا هم با بدبختی بچه دار شد.به من گفت مشکل از تو.امدم بیمارستان نازایی نامه بردم با مهر و امضا گفتم بخون اسم پسرت اینجا نوشته مهر و ارم بیمارستان ..بازم گفت خدا میدونه.وقتی هم اولین بار فهمیدن انتقال دادم .منفی شدم گفت تو دلت پاک نیست .وگرنه مثل جاریات بچه داشتی.جاریم.حامله شد گفت تو حسودی میکنی.گفت تو حسودیت میشه دختر من دو تا پشت سر هم اورده.خلاصه دید بدنم بخاطر اومپولا سیاه و کبود شده.گفت کم فردین بازی در بیار طلاقتو بگیر برو.چون یه ساختمانم باهاشون.به بچه هاشون محبت میکنی میگن اخی نداره حسرت داره.اخم کنی به بچه هاشون میگن نداری عقده ای شده ..الان چند وقته باهاشون رفت و امد خاصی ندارم.خسته شدم از حرفای نیش دار..بجای راهنمایی و دلداری و حداقل نمک رو زخم ادم نپاشن.ما رو میبنن برای بچه ها شون اسپند دود میکنن.تا بهشون میگی بکش کنار میگن نفرین و آه ما گرفته داغ بچه بمونه رو دلتون ...

ای بابا حرفا شنیدم من بخاطر بچه که دیگه گریه هم نمیاد..دیگه وفتی کسی کنایه میزنه.انگار نمیشنوم.دیگه سنگ شدم ...

نمیدونم بعضیا هم زن هستن و هم مادر چطوری وجداتشون قبول میکنه تا این حد بی رحم باشن ...

فقط امیدم بخداس ...فقط فقط خدا ....خدا خودش میبینه و به همه چیز اگاهه ...

خودم این تاپیک تا چند روز براتون گلبارون میکنم برای تک تکتون روزی ده تا آیت الکرسی میخونم اینم نذر م ...

وقتی یکی میگه از من گذشته ،فامیلمون یادم میافته!!! خودش 60 سالشه، زنش 43 تازه میکرو کردن 2 تا پسر شیطون دارن، توکلت بر خدا باشه عشقم

گفت بهم زمان بده خونوادم پولمو جور کنن بدن که گفتم من نمیتونم اینجا زندگی کنم همه چیمو میفروشم یه جا ...

عزیزم خداروشکر که شوهرت دلش با تو هست و دوستت داره،اینو بدون همه مردا از این بچه بازیا دارن و یه سری اخلاقای بد رو‌همه دارن.ازش دلخور نباش و سعی کن زندگیتو از نو بسازی ،دور شدن از خانواده همسر هم بسیار عاقلانه هست،امیدوارم همیشه آرامش داشته باشی و خدا یه نی نی خوشگل بهت بده.💜😘

شما چه قدر هزینه ت شد؟

ما رفتیم بیمارستان بهشتی اصفهان کل هزینه مون با ازمایشات و هزینه انتقال و فریز تابحال ۸میلیون شد

فقط دومیلیون هزینه داروها و آمپولای من شد، آزمایشات مون هم دو تومن، هزینه انتقال و فریز دو میلیون، هزینه میکروتسه همسرم ششصد تومن و باقی موارد هم ک خورد خورد باید هزینه کنی

خــــدا امیــد من است...
ای گفتی ...من مادرشوهرم تو پسر دیگه داره اونا هم با بدبختی بچه دار شد.به من گفت مشکل از تو.امدم بیما ...

منم برادارشوهرام به سختی بچه دار شدن ، یکی از خواهرشوهرام به من گفت سریع به فکر بچه باش براداری من اینطوری هستن( البته بعد از عروسی گفتن)، ولی بازهم من به گوش نگرفتم

واقعا مردم کلی حرف میزنن، از رو بیکاری، حسادت، سرگرمی، دهنشون که نمیشه بست، میگن وقتی نمیتونی کسی و تغییر بدی خودت تغییر بده تا از آسیب اونا در امان باشی، ان شاالله که یه دوقلو میاری، پشت سرش هم طبیعی باردار میشی، از سر و صدای خونه ات آرامش نداشته باشن

سلام عزیز دلم😍 زینبی جون امروز رفتم‌دکتر خداروشکر ساک حاملگی داخل رحمم رویت شد ولی دکتر گفت شنبه د ...

سلام عزیزم ببخشید یه سوال داشتم، اولین آز بتا رو روز چندم انتقال داذین و عدد بتا چند بود؟

خــــدا امیــد من است...
ما رفتیم بیمارستان بهشتی اصفهان کل هزینه مون با ازمایشات و هزینه انتقال و فریز تابحال ۸میلیون شد فق ...

بیمارستان های دولتی اون طرحی که برای زوجین نابارور راه انداختند نرفتید؟

اینجا حدودا سه میلیون میشه

خدا جون مرسی که بعد از کلی انتظار دلمون رو شاد کردی ..ان شاا روزی همه منتظرا  
سلام عزیزم ببخشید یه سوال داشتم، اولین آز بتا رو روز چندم انتقال داذین و عدد بتا چند بود؟

سلام گلم

من طبیعی باردار شدم،تو سیکل بودم منتظر که پریود بشم و برم انتقال که دیدم پریودم ۴ روزه عقب افتاده و فهمیدم باردارم.عدد بتا من با ۴ روز تاخیر ۸۰۶ بود