2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
باورت میشه من میگم مگه میشه آدم با یه نزدیکیه ساده باردار بشه یعنی اینقدر برام چیز عجیبو غیر قابل با ...

😂😂واقعا آدم بعضی اوقات به جایی میرسه که فکر می کنه همه چی فقط عین رویاست دختر عمه من تا ازدواج کرد خیلی راحت همون سال دوقلو‌پسر باردار شد خدا براش حفظشون کنه ولی پای حرفش که می شینی میگه خدا به من عذاب الهی داده خالمم بهش گفت خیلیا هزار تا خرج می کنن که یه دونشو ‌داشته باشن این حرفو نزن نمی دونم واسشون اینقدر راحت اتفاق می افته حاملگی که معنی انتظارو نمی دونن  یا هم اینکه اوناهم خب بچه هاشونو دوست دارن ولی خب گاهی اوقات اوناهم از بچه داری خسته میشن یچیزی میگن ولی ما ها که اینقدر انتظار کشیدیم فکر نکنم یه روزی بخوایم ببخشید از این غلطا بکنیم🤭😅

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرررسی عزیزم

خواهش میکنم😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
😂😂واقعا آدم بعضی اوقات به جایی میرسه که فکر می کنه همه چی فقط عین رویاست دختر عمه من تا ازدوا ...

معمولا همینجوریه دیگه چیزی رو که راحت بدست میاری خیلی روش حساس نمیشی چون یه اتفاق کاملا عادیه برات، نه اینکه مثلا نسبت به بچشون بی تفاوت باشنا ولی مثلا همین باردار شدن طبیعی که به نظر من محال میاد برای اونا یه چیز خیلی عادی هستش

شوهرم بهم میگه من میدونم اگه خدا بهمون بچه بده تو اینقدر لوسش میکنیو نازشو میکشی که دیگه شورشو درمیاری😂😂😂

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام خانوما ببخشید شماها ک ای وی اف کردین یا تو سیکلش هستین اطلاع دارین عفونت نداشتین ؟؟چطور درمان شد؟ جز اینکه مانع بارداری طبیعی میشه تو ای وی اف هم مشکل سازه؟هیییچ جوری درمان نمیشه خسته شدم راهی هس واسه شیتشو رحم یا هرچی؟

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
سلام خانما دکتر به من گفته میکرو کن چهار ساله عروسی کردم سه ساله بچه میخوام پارسال باردار شدم سقط شد ...

سلام عزیزم خوش اومدی 

گلم اول از همه کلمه کاشت و چیزای عجیب و غریب که شنیدی از ذهنت پاک کن 

همه ما دفعه اول خیلی برامون سخت بود باور ‌‌کنیم باید ivf بشیم، از آمپولاش میترسیدیم ولی در اون حد هم وحشتناک نیست، سخته ولی ارزش داره

کلی هم صبوری کردن یاد میگیریم

کلی اینجا با میکرو یا همون ivf باردار شدیم

اما خوب صبر هم نیاز داره

هر سوالی داشتی اینجا رو خونه خودت بدون 

ترجیحا هم نذار به جز خودت و همسرت کسی خبر دار بشه

ان شاالله که مامان میشی، اصلا شاید با iui  مامان شدی چون شرایطتون خیلی هم خدا رو شکر بحرانی نیست و یکبار هم باردار شدی خیلی امید هست نتیجه بگیری

مریم جون مبارک مامان شدنت چه روز خوبی بود کلی مثبت داشتیم انشاءالله همه ی منتظرا و مخصوصا منتظری این ...

ممنون عزیزم ان شاءالله قسمت همه منتظرا😍🌹♥💋

خــــدا امیــد من است...
معمولا همینجوریه دیگه چیزی رو که راحت بدست میاری خیلی روش حساس نمیشی چون یه اتفاق کاملا عادیه برات، ...

آره والله همینه که میگی😌شوهرت حق داره ولی بهش بگو به ما هم حق بده کم منتظر نموندیم‌که واسه این وروجکا😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم شما روز چند انتقالی؟؟؟؟کی باید آزمایش بدی؟؟؟؟

بهارجان من منفی شدم متاسفانه

فکر کنم شما تازه انتقال دادی درسته؟ انشاالله که مامان شدی😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام خانما دکتر به من گفته میکرو کن چهار ساله عروسی کردم سه ساله بچه میخوام پارسال باردار شدم سقط شد ...

مگ درخته ک بری بکاری😁😁😁

منم ۲۶سالمه و شوهرم ۳۱ مشکل از شوهرم بود و امسال برا اولین بار میکرو کردم و مثبت شد هرچی خدا بخاد همونه..!اگر خودت و شوهرت واقعا بچه دوست دارین و پول دارین و میخاین زود بچه دار شین برین تو پروسه میکرو اما اگر میخای ب روش طبیعی باردارشی بنظرم روش های سنتی برا تحرک اسپرم رو برا شوهرت انجام بدین

مشکل شوهر من انسداد لوله اسپرم بود و ب هیچ وجه درحالت طبیعی امکان باردارشدن من وجود نداش 

خــــدا امیــد من است...
آره والله همینه که میگی😌شوهرت حق داره ولی بهش بگو به ما هم حق بده کم منتظر نموندیم‌که واسه این وروج ...

حالا خودش از من بدتر میشه میدونم😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40