2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
انشاالله به زودی مامان بشی💖💖

قربونت، زود ناامید نشو دختر خوب، توی این راه باید قوی باشی، منم سه باره منفی میشم ولی باید ادامه بدم تا نتیجه بگیرم وگرنه باید کلا قید بچه رو بزنم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زینب جان من الان روز دوازدهم انتقالم بود و طبق دستور دکتر آز تیتر بتا دادم و بتام فقط ۴۹بود بنظ ...

مریم جون مبارک مامان شدنت چه روز خوبی بود کلی مثبت داشتیم انشاءالله همه ی منتظرا و مخصوصا منتظری این تایپیک همشون مامان بشن آمین 

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
منم سه روز زودتر رفتم منفیشدم می خواستم قطع کنم گفت تا روز 15 ادامه بدم خیلی سخته با ناامیدی این دار ...

هر دکتری یه نظری داره دکتر من فقط میگه یه بار آزمایش بدین

حالا اگه آزمایش دومت مثبت باشه ممکنه بگه تکرار کنی ولی خدایی نکرده منفی باشه نه دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر دکتری یه نظری داره دکتر من فقط میگه یه بار آزمایش بدین حالا اگه آزمایش دومت مثبت باشه ممکنه بگه ...

آره می دونم مثبت باشه باید چندبار تکرار کرد تا بفهمن درست حسابی حامله ای😇😁

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
دخترا من امروز یازده انتقالمه ولی از دیروز درد پریودی دارم.کم و زیاد میشه نگرانم کرده.همش میترسم پری ...

انشاءالله از علایم بارداری عزیزم..برات آیت الکرسی خوندم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
آره می دونم مثبت باشه باید چندبار تکرار کرد تا بفهمن درست حسابی حامله ای😇😁

باورت میشه من میگم مگه میشه آدم با یه نزدیکیه ساده باردار بشه یعنی اینقدر برام چیز عجیبو غیر قابل باوریه، نه خودم نمیتونم😂😂😂 یا مثلا قدیمیا که اصلا غربالگریو این چیزا نمیرفتن، همه ی اینا در حال حاضر برای من یه چیز باور نکردنی هستش😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاشکی بچه هایی که چند ماه از بارداری شون گذشته، بیان بگن ببینم همچین تجربه ای دارن یا نه، من یکم نگر ...

عزیزم منم همچین حسی رو از اول داشتم بیشتریا ماههای بالاتر اینجوری میشن اما منم از همون ماههای اول داشتم🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام من روز ۹ انتقال بی بی چکم منفی خیلی داغونم میخوام امپولامو قطع کنم مطمئنم منفیه اینبارم

عزیزم بعضیا دیر لانه گزینی میکنه رحمشون باید حتی ۲تا ازمایشم بدی شده یکیش منفی دومیش مثبت شده🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

@khanoooom_gool    

بیا اینجا عزیزم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥