2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046551 بازدید | 684526 پست

@زینبی_بابا   سلام عزیزم خوبی کاکلی خوبه ؟ 

گلم پستت رو دیدم نوشته بودی اسپرین بعد ۲۸ هفته مجاز نیست چرا ؟؟؟ اگر درست متوجه شده باشم

راستی گلم انگشتام چند روزیه دردناکن وقتی صبحا از خواب بیدار میشم خطرناک که نیست ؟؟ چون کلا دست و پاهام ورم دارن قبلا که به دکترم گفته بودم بخاطر ورم گفتن نرماله و ماهای بالاتر بیشترم میشه ،،حالا استرس به جونم افتاده 😩

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جون تو رو خدا برای من دعا کن.... کلا همتون دعا کنید....دل همتون پاکه... سیمایی تو که الان دلت ...

نگران نباش مریم جون من هم یکی از پانکچرهام وقتی اومدم خونه از شب لک دیدم تا صبح خیلی غصه خوردم گریه کردم صبح زنگ زدم ماما گفت اشکالی نداره فقط قبل از انتقال به دکتر بگو اونروز  دکتر معینی تو رویان برام انتقال داد بهش گفتم  گفت رحمت پاک پاکه هیچ مشکلی نداره.

برای من سریه اول اینجوری بود گفت سمت راستت یه کوچولو بستست تحمل کن بازش کنم که واقعا هم درد کشیدم و ...

انشالله خداکنه قسمت همه بشه دامن همه منتظرا سبز بشه .۵ساله دراین مطب واون دکتر رو میزنم.راستی یه سوال دیکه عزیزم شما توعکس لوله هات صاف وراسته یا پیچ وخم داره   بهتراز این کلمه نتونستم منظورم روبگم.واسه من لوله ها حالت زیگزاگ دارن نمیدونم طبیعیه یا نه

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
جنين من سه روزه است يعني روز ١٤ شما ميشه ١٦ من شما دوقلو ٣٠٠٠ من تك قلو ٣٢٠٠ خيلي برام دعا كنيد فر ...

پارسال تک قلو من بود دهدهزار روز ۱۴ ام.

خدا رو چه دیدی شاید ، دو تا شدن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
انشالله خداکنه قسمت همه بشه دامن همه منتظرا سبز بشه .۵ساله دراین مطب واون دکتر رو میزنم.راستی یه سوا ...

انشاالله عزیزم

نه دیگه مثل خط صاف نیستش که برای منم بالا پایین داره، اونش مهم نیست فقط باز بودنش مهمه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دکتر گف؟ نه من هر دو بار ایرانی خوردم ، هر دو بارم مثبت شد. شاید رحم شما شرایطش فرق داره.

آره دکتر گفت 

نه بابا حتی ضخامت رحمم خوب شده بود گفت برو بارداری 

حالا میگه احتمالا واسه ایرانی بودنش منفی شده هرچند من تا حالا ایرانی استفاده نکردم واسه مریضام

کلی ناراحت شدم اما دیدم اینجا چند نفر با ایرانی مثبت شدن

انشاالله عزیزم نه دیگه مثل خط صاف نیستش که برای منم بالا پایین داره، اونش مهم نیست فقط باز بودنش مه ...

مرسی عزیزم.انشالله به امید خدا بزودی میای خبر بارداریت رو میدی  

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
سلام لطفا یه مشاوره به من بدین من سه بار میکرو انجام دادم که بار اول مثبت شد ولی سقط شد دوبار دیگه م ...

عزیزم میشه یه سوال ازت بپرسم؟

هربار جند تا تخمک داشتی و چند تاش جنین میشد؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آره گلم همش طبیعیه کلا نشانه های خطرناک و بی خطر رو بپرس و اینکه اون موقع چی کار کنی و چه جور به دک ...

سلام عزیز دلم😍

زینبی جون امروز رفتم‌دکتر خداروشکر ساک حاملگی داخل رحمم رویت شد ولی دکتر گفت شنبه دوباره آزو تکرار کن و زنگ بزن تا بگم کی بیای برای دیدن جنین و ضربان قلب،در ضمن گفت ۴/۵ هفتمه.زینبی جون دکترم گفت چون مورفولوژی شوهرت ۲٪ سالم بوده ،باید بررسی بیشتری کنیم تا خدایی نکرده اسپرم بدی لقاح نکرده باشه،خیلی نگران شدم،زینبی جونم اگه اسپرمی سالم نباشه مگه میتونه لقاح کنه با تخمک و اینکه تو ۴/۵ هفته جنین نباید دیده می‌شد؟؟؟ نگرانم😭😔

@زینبی_بابا     عزيزم میگم من کلا همش احساس تنگی نفس دارم، یعنی باید چندین بار نفس بکشم ...

مرضی جون منم دقیقا مثل شما هستم،نفس کم میارم.مخصوصا وقتی زیاد حرف میزنم یا چند قدم راه میرم

سلام عزیز دلم😍 زینبی جون امروز رفتم‌دکتر خداروشکر ساک حاملگی داخل رحمم رویت شد ولی دکتر گفت شنبه د ...

منم منوجه نشدم.مگه کیفیت جنین و جنین شناس نمیگه؟بررسی میشه قبل انتقال ک.

با کریمان کارها دشوار نیست