2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
الهی آمین🙏🏻🙏🏻🙏🏻خداروشکر انشاالله که خوشحالیت همیشگی باشه گلم 🙏🏻🙏🏻چندمین بار جواب گرفتی جنی ...

قربونت ممنونم بخدا ازته دل واسه همه میخوام بی بی چک مثیتو من جنینم ۳روزه بود گرید بی دومین باره

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اتفاقا دفعه اول رفتم بیمارستان‌ش، گفتن باید برم کلینیک که دو خیابون بالاتره ولی خیلی زور داره و ...

دقيقا زينب جون من هر جا ميزنم ميگن يدونه جاهاي خصوصي هم كه زنگ زدم دكتر صدري مثلا ٩٠٠ اينطورا ميشه 

زنگ زدم بيمارستان ارش گفتن انجام ميديم شنبه و چهارشنبه هر قل ٦٠ تومن حالا نميدونم بازم برم ببينم واقعيه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها کسی میدونه خواهشا پاسخم رو بده  من سیکل اولم با ال دی بود بعدش داروها خیلی بهتر جواب دا ...

عزیزم خیلی ها ممکنه این طوری باشن.نمونش خود من.کوتاه فقط ۵ تا تخمک اینبار بلند و ۱۶ تخمک

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
قربونت ممنونم بخدا ازته دل واسه همه میخوام بی بی چک مثیتو من جنینم ۳روزه بود گرید بی دومین باره

خداروشکر دکتر من می گفت جنین سه روزه کیفیت نداره گذاشت جنینام پنج روزه بشه که واسم سه تا موند که پنج روزه انتقال داد پس ربطی نداره واقعا خدا بخواد می گیره بهت واقعا تبریک میگم واسه ما هم دعا کن😍🙏🏻

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم هفته 12 انجام میدن و در دسترس ترین جنین رو انتخاب می کنن و داخل قلبش ماده کشنده تزریق می کنن😢 ...

واي چقدر ناراحت كننده 😔😢

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خداروشکر دکتر من می گفت جنین سه روزه کیفیت نداره گذاشت جنینام پنج روزه بشه که واسم سه تا موند ک ...

بخدا باورم نمیشه حس میکنم کاذبه بخاطر پروژسترون فردا آزمایش بدم مطمئن میشم بازم ممنون خدا خیلی بزرگه خیلییی قربونش برم خودش حاجت همه رو بده

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
دقيقا زينب جون من هر جا ميزنم ميگن يدونه جاهاي خصوصي هم كه زنگ زدم دكتر صدري مثلا ٩٠٠ اينطورا ميشه&n ...

خدا رو شکر، آره دیگه حتما انجام میدن که گفته تعارف که نداره

برو گلم ان شاالله همه چیز هم عالیه

راستی جلو جلو بگم اگر نقطه یا نقاط کلسیفیه دیدن نترسی ها😉😉😉 خیلیا دارن و هییییییییییچ مشکلی نیست 

جدا؟  با این بنده خدا گفته بودن نمیشه دیگه فقط سونو کردن براش، آز خون نداد

آز رو آره .انگار نمیدن. البته یکیشون که عقب تر بود گفت دکتر برام نوشته گفته برو.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم الان چشمم خورد، مبارکههههههههه 💃 💃 💃 💃 به سلامتی 😍 😍 😍 😍  دیدی گفتم عین خودم بود ...

قربونت برم خدا خیلی بزرگه برام معجزه کرد انشالله بحق امام حسین همه حاجت روا بشن فردا تاآزمایش ندم دلم اروم نمیشه

بخدا باورم نمیشه حس میکنم کاذبه بخاطر پروژسترون فردا آزمایش بدم مطمئن میشم بازم ممنون خدا خیلی بزرگه ...

نه خب اگه بخاطر پروژسترون بشه همه تو این راه استفاده می کنن واسه همه باید مثبت بشه ربطی نداره مطمئن باش

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏