2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046380 بازدید | 684510 پست
نه خب اگه بخاطر پروژسترون بشه همه تو این راه استفاده می کنن واسه همه باید مثبت بشه ربطی نداره مطمئن ...

وای خدا واقعا لطفش شامل حالم شده قربونش برم ک انقدر بزرگه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا کاذب کجا آخه  من هنوز بی بی ت رو ندیدم ولی فکر کنم حسابی خوش رنگ بوده

فدات بشم ک انقد انرژی مثبتی

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
قربونت ممنونم بخدا ازته دل واسه همه میخوام بی بی چک مثیتو من جنینم ۳روزه بود گرید بی دومین باره

عزیزم مبارکت باشه.یادمه خیلی نگران گرید جنینات بودی اگه اشتباه نکنم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
وای خدا واقعا لطفش شامل حالم شده قربونش برم ک انقدر بزرگه

ای جوون ‌واقعا حس قشگیه خدا نگات کنه الهی که این حسو خدا به هممون نشون بده من که خیلی ناامید شدم ازش اینبار برام دعا کن

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
قربونت برم خدا خیلی بزرگه برام معجزه کرد انشالله بحق امام حسین همه حاجت روا بشن فردا تاآزمایش ندم دل ...

ان شاالله بتا هم عالیه🤲🤲🤲😍😍😍

به دنیای پر استرس بارداری خوش اومدی

دیگه مامان شدی فقط متعلق به خودت نیستی، حسابی این 9 ماه رو خودت کار کن واسه کنترل استرس

فدات بشم ک انقد انرژی مثبتی

عزیزم مبارکت باشهههههه 😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘 خدایا شکرت ، واسه ما هم دعا کن 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

دوستانی که دنبال دارو میگردین این داروخانه‌ها رو هم امتحان کنین.

داروخانه تک پاسداران ۰۲۱۲۲۸۵۳۵۱۵  

داروخانه امین‌الرعایا ۰۲۱۷۷۸۶۸۴۳۱

داروخانه دکتر بدلی ۰۲۱۸۸۵۱۷۴۹۲

داروخانه دکتر نثارحسینی ۰۲۱۷۷۸۸۲۸۲۳

داروخانه تاجبخش ۰۲۱۲۲۲۵۵۵۵۴

داروخانه دکتر شفیعی ۰۲۱۲۲۰۰۰۴۰۲

داروخانه بیهقی ۰۲۱۲۶۷۰۲۷۲۰

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیزم مبارکت باشهههههه 😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘 خدایا شکرت ، واسه ما هم دعا کن 

دورت بگردم مرسی چشم دست ب دعام

ان شاالله بتا هم عالیه🤲🤲🤲😍😍😍 به دنیای پر استرس بارداری خوش اومدی دیگه مامان شدی فقط متعلق به ...

عزیزم ممنون امید بخدا اون خدایی ک معجزه میکنه خودشم نگهدارمونه

ای جوون ‌واقعا حس قشگیه خدا نگات کنه الهی که این حسو خدا به هممون نشون بده من که خیلی ناام ...

بحق مادر امام زمان انشالله خدا حاجت رواتون کنه

عزیزم مبارکت باشه.یادمه خیلی نگران گرید جنینات بودی اگه اشتباه نکنم

اره عزیزم خیلی خیلی زیاد ب حدی ک نمیخواستم انتقال بدم قربون بزرگی خدا بشم

بیمارستان دی کجاست؟ دارم جمعه شب میام تهران. با دفترچه داد؟ اینجام گفتن هر هفته بیا یکی میدیم. و ...

وليعصر بالاتر از بيمارستان دي 

نميدونم ٣ تاش شد ٣٦ اگه اشتباه نكنم فقط بايد نسخه داشته باشي

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷