2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
انشالله به زودي يه بارداري راحت نصيبت ميشه عزيزم🙏 براي منم دعا كن فردا بايد بتام رو تكرار كنم🙏

ایشالله ممنون عزیزم

حتما دوستم ایشالله فردا با خبر خوب هممون رو خوشحال میکنی. اصلا هم استرس نداشته باشی مطمئن باش مامان یه نی نی سالم شدی

خانم هاي اينجاكسي هست كه ابن سينابخوادجنين فريزشده انتقال بده ....هزينه ي انتقال جنين فريزچ قدر ميشه ...

نه گلم چه اشکالی 

فقط بعد از عید همه جا نصفه بازه ها، بعد هم تو اردیبهشت ماه رمضون شروع میشه، هیچ اشکالی هم نداره، فقط گفتم در جریان باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما سه ماه حداقل زمان بده

آره حتما باید زمان بدم با این وضعیت روحی اصلا فعلا فکرشو نمی کنیم تازه اینا به کنار هزینشم به کنار واسه ما که اینبار 10 ملیون خرج کردیم با دارو اینا نتیجه هم که نداد حسی برامون نمونده😭😭فقط منتظر معجزه ایم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
کار خوبی میکنی😊 دکتر من گفت بشمار ولی من اصلا نمیتونم بشمارم والا من نصفه شبم بیدار میشم داره تکون ...

آره بابا طبیعیه

حالا من نصفه شبا آروم میشه اغلب 

وقتی بیرون میرم واسه دکتر، چون فعالیتم بیشتر میشه اونم بیشتر فعال میشه، عجیبه کلا😉😉😉

آره گلم حتما خودش عوض میکنه چه جالب شما هم از گونال نتیجه نگرفتی🤔🤔🤔🤔

نه نگرفتم یعنی مشکل از آمپوله میگن خیلی خوبه که من با گونال آی یو آی هم کردم جواب نگرفتم واینکه دکتر من فقط سیکل کوتاه کار می کنه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
منم هفته ۱۶ همه این هایی که شما فرمودین رو برام انجام داد تو نت خوندم اخه باید هفته ۱۸ به بعد انجام ...

چه جالب مگه هفته 16 هم میشه اینا رو بررسی کرد

عزیزم حتما از دکترت بپرس با توجه به چیزایی که گفتی

سلام.شوخی میکنی؟؟من هفته ای دوبار جارو میکنم خونه رو از اول انتقال 😆 جارو کن.هیچی نمیشه.فقط زیاد به ...

سارا😤😤😤😤😤 بعد توقع داری با این قهرمان بازیا مادر شوهرت درکت کنه، شوهرت هم نازت رو بکشه 

اگه حامله نبودی می کشتمت