2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
مرسی عزیزم ممنون از راهنمایی ات  سعی کنم بزور آب بخورم این‌کار اداری هم بیچاره و تنبل کرده مار ...

عزیزم شما روز دو دکتر گفته ضخامت کمه؟اخه روز دوم که اصا پریودیه نمیشه راجب ضخامت نظر داد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی دونم والله گفت ضخامت نازک. منم در خویشتن خیش فرو رفتم 

اصا اخه روز دوم ضخامت خب معلومه نازکه خون و خونریریه نکنه انتظار ضخامت ده رو داشته یهو ،اصلا استرس نگیر عزیزم منم همیشه ضخامتم کم بود استرادیول روز ۱۱ کردش ده  روز ۱۷ ام انتقال دادم

سلام صبح همه عزیزان بخیر من امروز دارم میرم انتقال برام دعا کنید که خدا خودش بخاد 

مدیه جون برات آیت الکرسی خوندم ...انشاءالله نه ماه بچسبن به دلت سالم بدنیا بیان آمین

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
خخخ...اره واقعا من این سری آخر انتقال دادم میدونستم اصلا نمیگیره گفتم بعد انتقال 2روز بعدش کارهای رو ...

عزیزم ان شاالله دیگه این دفعه همه چی عالی پیش میره 

ولی من ضمانت می‌کنم اون سقط به خاطر فعالیتت نبوده خیالت راحت

مشکل از جنین بوده

نمی دونم والله گفت ضخامت نازک. منم در خویشتن خیش فرو رفتم  

اگه برای روز دوم ضخامت زیاد میبود باید شک میکرد وگرنه طبیعیش همین نازک باید باشه چون دیواره ی رحم تازه ریزش کرده

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نگرانی نداره عزیزم دیدی که سارا جونم مثل شما بود بتاش، من اگه بودما لذتشو میبردم حالا بتای کم چرا اس ...

آخه شادن جان من دو سال پيش بارداري مول داشتم

الان به مركز زنگ زدم گفت با توجه به سابقه ات تيتر رو تكرار كن

خيليييي حالم بد تورو خدا برام دعا كنين😭

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
عزیزم ان شاالله دیگه این دفعه همه چی عالی پیش میره  ولی من ضمانت می‌کنم اون سقط به خاطر فعالیت ...

زينب جون بارداري مول رو از رو بتا ميشه تشخيص داد

تورو خدا به من كمك كنين خيلي حالم بد😭

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
آخه شادن جان من دو سال پيش بارداري مول داشتم الان به مركز زنگ زدم گفت با توجه به سابقه ات تيتر رو ت ...

من که مطمئنم مامان یه دونه یا دوتا جوجه ی سالم شدی حالا فردا میای میگی شادن راست گفتیا الکی چه استرسی کشیدم

آخه عزیزدلم قرار نیست دوباره اون قضیه تکرار بشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...