2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
@زینبی_بابا     زینب جون مگه میشه تخمک کشی قبلش الدی استفاده نکنی دکتر نصر ال دی نمیده چ ...

آره گلم چرا نشه منم ال دی نداشتم سیکل کوتاه یا آنتاگونیست بودم

دیگه هر دکتری بر اساس تجربه نوع سیکل رو تعیین میکنه و شرایط شما

عزیزمی  ان شاالله مامان بشی 😍 😍 😍  فقط مراقب باش تعادل رو رعایت کنی و داروی گیاهی همز ...

ممنون عزیزم ،،

زینب جان ی سوال ،دکترم ب من گفت هفته دیگه سه شنبه بیا سونو اگر خوب بود پنج شنبه بیا برا پانکچر ،بعد همون روز پانکچر ،نمونه همسرم باید بده؟

بعد یادم رفت ازش بپرسم که چند روز قبلش همسرم نباید تخلیه شده باشه؟؟اصلا نیازی هست که چند روز تخلیه نشه یا نه؟؟

و اینکه چرا انتقال و میزارن برا ی ماهه بعد؟برا همه اینجوریه یا نه شاید همون ماه انتقال بدن؟؟من ی جا خوندم که جنین فریز شده بهتره ایا درسته این حرف؟:

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام روز۱۴انتقالم حس پریودی شدید طبیعیه؟

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
مرسی عزیزم اره سزارین بود اما عکس رنگی کردم بازبود دکتر رزاقی هم گفت هیسترونمیخوام چی بگم والا نمیدو ...

گلم عکس رنگی واسه باز بودن لوله نمیگم

هیسترو چسبندگی هایی رو نشون میده که عکس به خاطر دو بعدی بودن، نمیتونه نشون بده

سزارین هم تعارف نداریم مثل هر عمل دیگه ایی احتمال ایجاد چسبندگی لگنی و رحمی درش بالاست

ممنون عزیزم ،، زینب جان ی سوال ،دکترم ب من گفت هفته دیگه سه شنبه بیا سونو اگر خوب بود پنج شنبه بیا ...

بله گلم باید همون روز نمونه بدن

72 ساعت قبل از نمونه دهی نباید تخلیه داشته باشن ولی حالا اگر مثلا خودبخود تو خواب براشون اتفاق افتاد نترس 

زیاد تر هم به صلاح نیست 

گلم کلا انتقال فرش و فریز آمار مثبتشون یکی هست فقط دکتر می بینه کدوم به صلاحه اون موقع، اصلا نگران نباش عزیزم هر کدوم به شرایط بدنت می‌خورد و دکتر دستور داد عالیه

بله گلم باید همون روز نمونه بدن 72 ساعت قبل از نمونه دهی نباید تخلیه داشته باشن ولی حالا اگر مثلا خ ...

خیلی ممنون چقدر خوبه که ب سوالا پاسخ میدی خدا خیر و سلامتی بهت بده و نی نی تو صحیح و سالم بزاره تو بغلت🙏🙏🙏

زينب جونم ممنونم بايت توضيحاتت شما بتات چند بود؟! به من گفت با اين بتا احتمالا قلبش هم ديده بشه😬

مبارک باشه خانومی. انشاالله همه مراحلش عال طی بشه برات. انقدر استرس نداشته باش، بتات هم که عالیه، نگران چی هستی؟

من بتای اول رو که دادم مرکز بهم گفت خوبه نمیخواد تکرار کنی ولی صبح ۱۶ انتقال از خواب بیدار شدم خونریزی داشتم برای اینکه خیال خودم راحت بشه آزمایش دادم که شده بود ۵۰۱۸.

۱۵ مهر ۳ تا جنین بلاست انتقال داده بودم بهم گفتن ۱۱ تا ۱۳ آبان برو سونو. ۱۱ آبان رفتم دکتر سن بارداری رو حساب کرد ۶ هفته و ۲ روز، سونو کرد قلبش دیده نشد گفت ۱۰ روز دیگه بیا. ۷ هفته و ۴ روز رفتم صدای قلبش رو هم شنیدم. خلاصه دیدن قلب هم به بتا ربطی نداره مثل اینکه.

راستی با اون بتا قبل از اینکه دکترم سونو کنه حتی یک درصد هم احتمال چند قلویی نداد، مطمئن بود که یکی هست.

درمورد لکه بینی هم من تا ۲ هفته پیش داشتم، میدونم هربار لکه دیدن استرس میده به آدم ولی توکلت به خدا باشه، خودش داده خودشم نگه میداره... 😊

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیزم مبارک باشه ..خدا حفظش کنه و سالم بیاد بغلت شیرش بدی ..مامنتظرارو از ته دلت دعا کن سارا جون

ممنون عزیزم.ان شاء الله قسمت خودت و بقیه دوستان تاپیک..حتما عزیزم.اگه قابل باشم 💙💖💙💖

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نه سارا جون ساعت6 شوهرم زد.... استرادیول رو نخوردم تا فردا برم دکتر خودم ببینم حرفش چیه... پروژستر ...

اره حتما برو دکتر.نکنه اشتباه دادن بهت!!

از چند روز قبل انتقال پروژسترون رو میدن واسه امادگی رحم 

حالت خوبه عزیزم؟؟💖😘😘

سلام دوستان پریروز قرار بود جواب پاتولوژی بیاد ولی هنوز هم نیومده پریشب رفتیم دکتر بخیه ها رو کشید و گفت از عمل واریکوسل خیلی راضیه ولی تو تسه هیچ اسپرمی نبوده.دارو داد برای سه ماه آمپول سینال اف و یه قرص گفت بعد سه ماه آزمایش میدید طبق نتیجه تصمیم میگیریم تا یک سال آزمایش میگیریم آخرین راهه و اگه جواب نده نامه میدیم برای اهدا. خودش به همسرم گفت چیزی مصرف کردی گفت آره قبلا گفت پس بلا رو سر خودت آوردی. داروها رو هم همسرم هنوز نگرفته من هم بر خلاف عادت همیشگیم نه یادآوری می کنم نه حرفی در موردش میزنم که بگیر یا نگیر. ناراحت شدم از حرف دکتر با این که خودم هم منتظر این بودم ولی از اونجایی که زندگیم رو هواست اونقدر ناراحت نشدم که اگر زندگیم استیبل بود و واقعا" بچه میخواستم می شدم. دیروز هم رفتم مشاوره. گفت این دوست داشتن و دوست داشته شدن ارزش این رو داره که شش ماه تا یک سال دیگه فرصت بدی ولی تو این دوران به خودت برس و هدف های خودت رو دنبال کن. گفت شما تو این چند سال ثابت کردی که تلاشت رو برای زندگیت می کنی و آدم جا زدن نیستی دیگه موقع اون رسیده که شوهرت خودش رو نشون بده. گفت فقط رو حساب انسانیت و اخلاقه که داری بهش فرصت میدی وگرنه زیاد خرابکاری کرده و هر کدوم از مشکلاتت به خودی خود میتونه دلیلی برای جدایی باشی اما از اونجا که گاهی دوست داشتن تونسته خیلی از این مشلات رو حل کنی به نظرم جا داره که صبر کنی. ولی حالا که پدرشوهرت در جریانه بذار ببین چه کار می کنه و زیاد در مورد مشکلات صحبت نکن و دخالت نکن. فقط صبر کن و همزمان به زندگی خودت اهمیت بده. 

قربونت، من چون همراهم ندارم بیشتر سختمه ولی مجبورم😔 سارا جون یعنی قبلش نمیدونستی؟ مثلا علائمی یا ت ...

نه عزیزم.تو سونو ها همه چیز اوکی بود.ولی هم چسبندگی داشتم.هم سپتوم.هم رحمم کج بود.کشید صافش کرد دکتر 🤭

حالا برو دکتر ببین نظرش چیه..ان شاء الله که مشکل خاصی نداشته باشی و به زودی زود مادر بشی عزیزدلم💙💖

[QUOTE=115122485]خواهش میکنم عزیزم هر سوالی داری بپرس من اونروز تا وارد بخش شدم رفتم دستشویی، موقعی ...

عزیزم دستشویی ایرانی🤭🤭🤭🤭 منم از فرنگی بدم میاد

الانم که سرکلاژ کردم یکی دوبار در روز ایرانی میرم تا کامل تخلیه بشه🙈🙈🙈🙈هر کاری میکنم به اون فرنگی نامرد عادت نمیکنم😣😣😣😣