2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046491 بازدید | 684517 پست

بچه ها جون من فردا روز دوم پریودمه می خوام برم دکتر که سیکل انتقال رو شروع کنم حالا از شانسم دکترم مرخصی هست قراره با یه دکتر دیگه ویزیت بشم که این ماه رو از دست ندم

تورو خدا واسم دعا کنید نتیجه بگیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه قدر جالب عزیزم ممنون بابت اطلاعاتت اصلا نمیدونستم قهوه و شکلات زیادش این همه ضرر داره

خواهر من دیگه دارم تو چند تا مریضی تخصص میگیرم 😂 ولی واسه خودمم جالب بود ک اکثر اینایی ک کیست سینه دارن شکلات خور و کاکائو و نسکافه و چای خور درجه یک هستن 

امروزم ی کلیپ دیدم ک تموم کیستهای سینه و رحم ب سردی بدن برمیگرده 

این کلیپ از شاگردان استاد خیراندیش بود میگفت کم کم نسل زنان گرم مزاج داره کمیاب میشه و همه زنها دارن بسمت سردی میرن از بس تغذیه ها بده 

دعا كنين همه چي خوب باشه🙏 فردا ميرم سونو بخاطر لكه بيني  با دوتا آمپول لكه بيني دارم

عزیزم از من میشنوی سونو نری بهتره فقط تو 48 ساعت تکرار بتا کن 

منم لک داشتم دکترم اجازه سونو نداد 

بتامم کمتر از شما بود تازه

آسپرینم رو قطع کرد فقط

بچه ها جون من فردا روز دوم پریودمه می خوام برم دکتر که سیکل انتقال رو شروع کنم حالا از شانسم دکترم م ...

ایشالا نتیجه میگیدی استرس نگیر عزیزمم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم از من میشنوی سونو نری بهتره فقط تو 48 ساعت تکرار بتا کن  منم لک داشتم دکترم اجازه سونو ن ...

واقعا امکان داره یدون جنین انتقال بدی و دوتا بشن؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود