2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046611 بازدید | 684532 پست
ممنونم عزیزم نه آزمایش ایمنی ام این سری برم به دکترم میگم برام بنویسه

این بار تمام آزمایش هارو انجام بده و با روحیه عالی برو انتقال بده که به امیدخدا موفق و مثبت باشی😘💗🙏

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

خانما ی ساعته میخوام ی عکس بفرستم نمیشه کلافه شدم

من امروز سومین روز پریودم بود دکتر ی امپول بهم داد زدم گفت هفته دیگه بیا سونو ،اسمش روش نوشته ایلونفا اگر اشتباه نکنم و قیمتش هم دو تومن بود ،کسی از شما تا ب حال این امپول و زده؟؟ خوبه؟؟

میش کمکم کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم با ال دی شروع کردم به خوردن اسپرین ال دی رو از روز ۳ گفت بخوری دیگه؟ میشه فردا پس فردا درسته؟

اره از سوم پریود هنوز پری نشدم ماهه قبل ۲۱ شدم خدا کنه خیلی عقب نندازم 

خونریزیت زیاد شد؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نگران نباش بقول آنا جون با یدونه جنین هم بوده  ک دو قلو شده  بسپر بخودش

اره دکتر ژنتیکم به من گفت می بینی ما یکی انتقال میدیم ولی دوتا مشین مگه میشه؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آره گلم مبارکههههههههه 😍😍😍😍 مگه من تعارف دارم عالیه عالیه 💃💃💃💃💃 از روی بتا که نمیشه تعداد ...

سلامت باشي عزيزم 😍بابت قل كه مطمينم يكيه چون يه جنين انتقال دادم

٤٨ ساعت بعد اگه دو برابر بشه يعني ديگه نرماله؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
اره میگن که رویا پادمهر در تهران خیلی کارش عالیه.. خاطره شده براتون😍😍 ای کاش منم یه روزی برام این ...

انشاله اون روزها هم میان 

خدا بخواد کار نشد نداره 

دلت قرص باشه چون ارحم الراحمین اونه و بس

والا انقدر روزاي سختي پشت سر گذاشتم انقدر لكه بيني اشك و التماس به خدا بود كار اين روزام ديگه نشد بي ...

عزیزم، ممنونم ازت😘😘😘

تورو خدا دیگه استرس نداشته باش جوجه هاتو بسپر دست خدا خودش هواشونو داره😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بهش گفتی و قبول نداشته؟  اگر گفتی و قبول نداشته حتما حرفش درسته و فقط بپرس ببین هیسترو لازم د ...

تابستون هیسترو انجام دادم همراه لاپاراسکوپی 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلامت باشي عزيزم 😍بابت قل كه مطمينم يكيه چون يه جنين انتقال دادم ٤٨ ساعت بعد اگه دو برابر بشه يعني ...

حالتات چطور بود عزیزم...مبارکت باشه😍😍

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلامت باشي عزيزم 😍بابت قل كه مطمينم يكيه چون يه جنين انتقال دادم ٤٨ ساعت بعد اگه دو برابر بشه يعني ...

نه خیلی مطمن نباش ک یدونه باشه 

گاهی یدونه جنین به دو قسمت تقسیم میشن و میشن دوقلوهای یک تخمکی تو این تاپیک هم قبلا بودن

زينب جون واقعا اين بتا براي يه جنين تو روز ١٦ نرماله خدايي راست ميگي؟! ته دلم ميدونم سالمه اما ميخوا ...

آره گلم چرا راست نگم

عزیزم وقتی کسی مثلا روز 15 بتاش میشه نیم یا 1 دیگه نمیگم ادامه بده بلکه فرجی بشه، خوب یعنی امید الکی نمیدم یا هزار تا مثال دیگه که گفتنش برام سخته ولی امید الکی نمیدم، از نا امیدی بدم میاد تا اونجا که حتی یک درصد امید باشه، میگم باید ادامه داد

اما شما وضعیت حتی لب مرز هم نداری، کاملا ایده آل و نرمال 

فکر کنم دختر داری😍😍😍😍😍

انشاله اون روزها هم میان  خدا بخواد کار نشد نداره  دلت قرص باشه چون ارحم الراحمین اونه و ...

انشالله برا تمام منتظرا 🙏💗

جدی😐😐😐پس ولش کن نمی خورم بعد پری می خورم ۴روز اونور تر میشه

تا اونجا که من میدونم ها

واسه پریودی بعدی هم بپرس چون اثر آسپرين تا 6 روز هست ببین کی باید قطع کنی، اصلا بپرس چه قدر اثر داره تو پریودی 

چون متخصص زنان نیستم بر اساس چند تا اطلاعات که کنار هم میذارم بهت گفتم، حتما بپرس به ما هم بی زحمت خبر بده