2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046594 بازدید | 684530 پست
آره گلم یادمه کامل ولی به نظر نمیاد مشکل از رحمت باشه  اما حتما حتما از دکترت هم بپرس گلم نها ...

آره خودمم همین فکرم می کنم شاید بخاطر استرس زیاد بود ولی دکتر که قبول نداره این حرفارو ممنون گلم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره گلم حتما سالمه فقط جان من بگو چی شد جواب آزمایشت؟؟ 

زينب جون واقعا اين بتا براي يه جنين تو روز ١٦ نرماله خدايي راست ميگي؟! ته دلم ميدونم سالمه اما ميخوام از نظر علمي هم بدونم

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
زينب جون بله اگه خدا بخواد انشالله قسمت همه منتظرا فقط بهم ميگي بتاي ٣٢٠٠ براي روز ١٦ طبيعي هست يا ...

آره گلم مبارکههههههههه 😍😍😍😍 مگه من تعارف دارم عالیه عالیه 💃💃💃💃💃

از روی بتا که نمیشه تعداد قل رو گفت ولی حتما عالیه بتات 

48 ساعت بعد هم واسه سرخوشی تکرار کن

دیگه هم استرس الکی نگیر با ماهیتابه آنا میام بالا سرتا

زينب جون بله اگه خدا بخواد انشالله قسمت همه منتظرا فقط بهم ميگي بتاي ٣٢٠٠ براي روز ١٦ طبيعي هست يا ...

وای مامان شدی شما؟؟؟ عزیزممم😍😍😍 پس چرا نگفتی هیچی دختر خوب

مبااارکت باشه، برای منم دعا کنیاااا که دفعه ی بعد مامان بشم❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
زینبی جون دکتر به من قرص ال دی داد آسپرینم داد  من نخوردم فک کردم باید با قرص ال دی شروع کنم ا ...

منم با ال دی شروع کردم به خوردن اسپرین

ال دی رو از روز ۳ گفت بخوری دیگه؟ میشه فردا پس فردا درسته؟

چرا میگه بم گفت واسه چی میخای گفتم میخام دیگه بعد داده من یهو دیدم شوهرم با یه کارتن بزرگ اومد اصا پ ...

الان فروشنده ميگه آفرین ب این تلاش و پشنکار شبانه روزی بابت بچه دار شدن اونم تو این گرونی😂🤩

مبارکت باشه خانومی  بسلامتی و دل خوش  اصلا ب دلت بد راه نده  چند تا جنین انتقال دا ...

سلامت باشي عزيزم

يه جنين سه روزه 

ته دلم قرصه چون اين بچه رو از خدا هديه گرفتم هديه خدا هم نصف و نيمه نميشه اما خب فكر ديگه مياد تو ذهنم ميخوام خيالم راحت بشه بابت بتا

نمی  وونم فقط گفت از سوم پری ال دی بخور آسپرینم داد نفهمیدم حالا مشکلی نیست که از همون سوم شروع ...

نه گلم آسپرین یه کم دیر و زود بشه مشکلی نیست 

فقط فکر کنم تو پریودی بخوری خون ریزیت دیرتر قطع میشه 

من بودم موقع پریودی و یک هفته قبلش نمیخوردم یهو ضخامتم زیادی نازک نشه 

باز دوستانی که مشابه شما بودن میان راهنمایی 

از دکترت هم زنگ بزن بپرس اینو

نه گلم آسپرین یه کم دیر و زود بشه مشکلی نیست  فقط فکر کنم تو پریودی بخوری خون ریزیت دیرتر قطع ...

جدی😐😐😐پس ولش کن نمی خورم بعد پری می خورم ۴روز اونور تر میشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
شادن جان شما منفي شدي؟!!!!! من خيليييييييي برات دعا كردم همش تو ذهنم بودي😢😢😢انشالله سري بعد ...

آره عزیزم متاسفانه بار سومم نتیجه نگرفتم

بازم خداروشکر شما مثبت شدی، بخدا هر یه نفر که ازمون مثبت میشه میگم خدایا شکرت حداقل یه نفر کمتر اذیت میشه بس که خودم تو این مدت اذیت شدم😔

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
وای مامان شدی شما؟؟؟ عزیزممم😍😍😍 پس چرا نگفتی هیچی دختر خوب مبااارکت باشه، برای منم دعا کنیاااا ک ...

والا انقدر روزاي سختي پشت سر گذاشتم انقدر لكه بيني اشك و التماس به خدا بود كار اين روزام ديگه نشد بيام خبر بدم تازه امروز آز دادم

به خدا خيلي برات دعا كردم و بازم دعا ميكنم انشالله به خق فاطمه زهرا مامان ميشي

تو هم منو براي ادامه راه دعا كن واقعا محتاج دعاهاتون هستم

آره خودمم همین فکرم می کنم شاید بخاطر استرس زیاد بود ولی دکتر که قبول نداره این حرفارو ممنون گلم

بهش گفتی و قبول نداشته؟ 

اگر گفتی و قبول نداشته حتما حرفش درسته

و فقط بپرس ببین هیسترو لازم داری یا نه