2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046600 بازدید | 684531 پست
هر ۳ تاش رو توی یه نی گذاشتن واست دوستم؟ یا ۳ تا نی جدا؟

نمی دونم ما گفتیم جدا جدا بزارین گفتن اره بهترین کار همینه فک کنم هر کدوم تو یه نیه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
وای خدارو هزار مرتبه شکر که راحت شدی از این راه سخت چقدر خوبه معجزه خدا تو اوج ناامیدی

ممنونم عزیزم، آره من میگم که خداوند معجزه شو به منه بنده گناهکار نشون داده، پس مطمئنم هیچی از قدرتش خارج نیست 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان به من آمپول پروژسترون دادند روزی دو تا... به اصافه ی دو تا استرادیول......امپول رو با هم بزنم؟ ...

دوتا امپولو بکش تو یه سرنگ بزن. تو بیمارستان بهت نزدن ؟باید از امروز بزنی؟؟

استرادیول واسه چیه؟انتقال فرش مگه استرادیول داره؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اینم همون بساطه لاپاراسکوپی رو داره انگار😥😥😥 اگه اینجوریه بگم دوباره لاپارامم کنه آخه یه کم شک دا ...

اره والا هرکدوم از این کارا دردسرای خو دشوداره،،فقط خدا کنه نتیجه ای هم بگیریم،،افرین بنظرم با دکترت حرف بزن ببین اون چی میگه،،راستی من دفعه اول مثبت شدم ودومی منفی،منم میشه لولهم هیدرو باشن یا نه ربطی نداره با توحه به مثبت بودنم؟؟؟!!!!

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنونم عزیزم، آره من میگم که خداوند معجزه شو به منه بنده گناهکار نشون داده، پس مطمئنم هیچی از قدرتش ...

مبارکه عزیزم خداروشکر

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
یعنی چی یعنی این انتقال هم هیچی😱😱😱 خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔  گلم میشه یه شرح حال از خودتون ...

آره عزیزم من بعد 8 سال بدو بدو این دکتر اون دکتر 3 بار آی یو آی یبارم بادارو حانله شدم خارج رحم شد که یه لولمو از دست دادم و خلاصه دلو زدم به دریا که برم واسه میکرو چون سینه هام فیبروکیستیک بود دوست نداشتم انجام بدم ولی گفتم یبار انجام بدم شاید پناه برخدا بچه دار شدیم که نشد من دکترم گفت یازده تا تخمک خوب داشتی ولی فقط تونستیم سه تاشو به بلاست برسونیم و انتقال بدیم گفت اگه سه روزه انتقال می دادیم همینطور که به بلاست نرسیدن تو رحم هم رشد نمی کردن که دیگه گفت سه تا جنین خیلی خوب شدن پنج روزه هر سه تارم تو همون بار اول انتقال دادن ولی خب دیروز روز 12 انتقالم بود که منفی شد جواب آزمایشم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ممنونم عزیزم، آره من میگم که خداوند معجزه شو به منه بنده گناهکار نشون داده، پس مطمئنم هیچی از قدرتش ...

منم همش منتظر معجزشم شوهرم میگه مطمئن باش خدا برامون معجزه می کنه 

سلام به همه ی خواهرای گلم ممنون از دعاهاتون 😭😭اما انگار قسمت من نیست دوباره طعم مادر شدن رو بچشم ...

مریم جون نگران نباش. ان شا الله همین سه تا جنین های تپل با کیفیت عالی بشن و شنبه انتقال شون بدی و دوباره طمع مادر شدن رو بچشی.

میتونی پیشنهاد بدی ولی تا جاییکه میدونم بیشتر طبق نظر جنین شناس انجام میشه

پس میزارم هرطور صلاح می دونن 

یه سوال من بعد پانکچر ۵تا آمپول پروژسترون بهم داد دکتر که بعد ۵تا ۵ روز بعدش پری شدم 

که ۲۱ ماهه پیش بود

من پریام قبلش منظم بود

حالا این دومی برای شما چقدر طول کشید بیاد اجتمال داره سر موقع بیاد؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اینم همون بساطه لاپاراسکوپی رو داره انگار😥😥😥 اگه اینجوریه بگم دوباره لاپارامم کنه آخه یه کم شک دا ...

شادی جون با لاپاراسکوپی هیستروسکوپی نشدی عزیزم؟؟

دیگه لاپاراسکوپی نکن دختر..ضرر داره فدات شم با فاصله کم لاپارا بشی...من واسه لاپارا هیسترو اصلا بستری نشدم.صبح رفتم.عصر خونه بودم..همراهم نداشتم.غروب همسرم اومد دنبالم برگشتیم خونه..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

منم بخاطر بارداری خارج رحم که یه لولم تو لاپاراسکوپی داغون شده بود با اینکه نترکیده بود خونریزیم نداشتم دکتر قبلیم لولمو همینطوری سه سال پیش ول کرد گذاشت اونجا نه برداشت نه بست منم امسال قبل میکرو چون همیشه عفونت ترشح اینا داشتم به دکتر جدیدم گفتم قبل میکرو به من عکس رنگی بده که رفتم انجام دادم دکتر تشخیص داد که لولم هیدرو شده ودوباره رفتم لاپاراسکوپی وهیستروسکوپی که لولمو بست