2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
هیچی نمیشه عزیزم توکل به خدا حال نی نی هم خوبه شک نکن

زینب جون یه سوال میخوام بپرسم ممنون میشم راهنمایی کنی. ببین دکتر برا من گونال اف 300 نوشته 10 تا دونه. از اونجایی که پیدا نمیشه و میخوام سفارش بدم فکر میکنی با ذخیره 1/7 چند تا دونه بخوام حدودا. ببین میدونم به تخمدان و اینا خیلی بستگی داره. یه چیز حدودی میخوام بدونم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دقیقا بارداری شيميايي بوده حتما آز های ایمنی و انعقادی رو بده حتما و ژنتیک 

همه رو دادم ازمایشا فقط انعقادیو نشون میده که تو سقط اخرهر روز انوکسا میزدم بازم سقط شد

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم نا امید نشو اصلا روحیت و نباز ایشالا طبیعی میشی ولی اگرم نشد پیگیر باش ببین چرا اینطوری شدی ...

دلم می خواد دلیلشو بدونم که چر اینقدر جنین برامون کم تشکیل شد مشکل از تخمکای من بود یا اسپرم شوهرم می خوام دلیلشو بدونم به من گفت 11 تخمک داشتی فقط سه تاش تا بلاست دووم آورد مشکل از چی بود که فقط سه تا شد و چرا نموند رشد نکرد میگم شاید رحمم پس زده همون لحظه اول چون از اتاق عمل که اومدم بیرون فشار مثانه داشتم چون پر بود واز واژنم باد میومد میگم شاید همون لحظه رحمم جنینهارو پس زده اصلا نمی دونم چی شده دلیلس برام مهمه چطوری بفهمم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خخخ...اره واقعا من این سری آخر انتقال دادم میدونستم اصلا نمیگیره گفتم بعد انتقال 2روز بعدش کارهای رو ...

واای چقدر بد نگیره بهتره تا بگیره بیفته اینطوری خیلی بدتره انشاءالله ایندفعه احتیاط کن که بذات بمونن 3 تاشون

حتما پیگیر باش 

از دکترم باید بپرسم ولی فکر نکنم درست حسابی متوجه ام کنه میگه میکرو همینه درصدش بالا نیست این جوابشونه

از دکترم باید بپرسم ولی فکر نکنم درست حسابی متوجه ام کنه میگه میکرو همینه درصدش بالا نیست این جوابشو ...

خوب باید بدونی مشکل از تخمک توئه یا اسپرم همسرت

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود