2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
عزیزم الهی بمیرم چرا نموندن؟این امیدواری خیلی بدتره من حاضرم ده سال بگن بچه نمیدیم بهت ولی دفه بعد س ...

خیلی روحیمو داغون کرده من تا الان چندین بار سقط داشتم 😢 امیدم به خداست😊 انشالله من و تمام منتظرا حاجت رواشن🙏💖 الهی امین🙏

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا 😍سونو هیسترو مثله همین سونو واژینال خودمونه فقط یه کم دم ودستگاه اضافه تر داره یه ده دقیق ...

شمیم جان برای هیسترو بستری میکنن؟ یعنی همراهم میخواد؟ آخه من به هیچکس نگفتم نمیتونم همراه داشته باشم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام دوست جونیا به نظرتون من الان دیگه میتونم خودم جاروبرقی بکشم؟؟؟خیلی دلم میخواد ی نظافت حسابی داش ...

سلام عزیزم نه فقط جاروبرقی نکش من کارهام و دارم انجام میدم اما جاروبرقی نمیکشم اصلا این ۱کارو بده همسر و کارهاتم کمک کم انجام بده با فاصله و وسطاش دراز بکش😗😗😗🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوست جونیا به نظرتون من الان دیگه میتونم خودم جاروبرقی بکشم؟؟؟خیلی دلم میخواد ی نظافت حسابی داش ...

راستی زایمانت و کی تاریخ داره؟ اخرین پریودت کی بود؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
من شیراز کلینیک دکتر رستمی میخواستم آی وی اف کنم، 10 تومن دادم به واسطه، هزینه تخمک کشی هم بازم باید ...

وای چقدر گرون بی انصافی کرده فکر نکنم تخمک اهدایی ۱۶ میلیون یعنی دادی😥

مررررسي زينب جون خدا خيرت  بده  ميرم ميشينم آخه فرقش خيليه 😂😂 عزيزم چرا دوبار رفتي شما ...

لیانا جان اینجا ی مرکز دولتی و مال خود تامین اجتماعیه 

و صدر به آفرین شماره دو محسوب میشه 

ک کار تخصصی‌ش قلب و دندان و فیزیوتراپیه

نهایتا چند ساعت شاید معطل شی ولی می‌ارزه 

از خدا واقعا میخام اگه به هرکدومتون میده سالم بمونه تا تهش

سمانه جان تبریک منم پیش پیش پذیرا باش 

ولی خدایی باید این ی مورد رو تو کتاب رکوردداران گینس ثبت کنن 

خط دوم بی بی چک در روز سوم 😂🤩

سلام...مریم جون خوبی..پانکچر شدی؟ @مریم،_مادر...    

سلام به همه ی خواهرای گلم

ممنون از دعاهاتون

😭😭اما انگار قسمت من نیست دوباره طعم مادر شدن رو بچشم.😭😭😭😭

حدود 8تا فولی بود که چهار تخمک پر...اما متاسفانه از این چهار تا یکیش میکرو نشد سه تای دیگه میکرو شدند. اما کیفیت تخمک ها اصلا خوب نبود.

جنین شناس گفت فعلا داروی انتقال رو بگیر اگر جنین ها کیفیت فریز نداشتن فرش انتقال بدیم.

جنین شناس عالی بود زینب جان همونطور که میگی کاملا پاسخگو...صب قبل از عمل اومد پیشم حدود 5 دقیقه حرف زد و گفت چون پانکچر قبلیت ناموفق بوده تمام تلاشمون رو میکنیم در آزمایشگاه....بعد از ریکاوری دکتر گفت جنین شناس گفته تخمک کیفیت نداره .به مسئول بخش گفت بزارید با جنین شناس دوباره دیدار کنه.پیشنهاد جنین شناس ودکتر این بود پروژسترون بگیرم و استرادیول برای انتقال شنبه

.....

کلی گریه کردم.....برایدجنین هام دعا کنید خدا عالیشون کنه😢😢😢

امروز کاملا متوجه شدم علت ناباروری من تخمک من هست.😢

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام به همه ی خواهرای گلم ممنون از دعاهاتون 😭😭اما انگار قسمت من نیست دوباره طعم مادر شدن رو بچشم ...

سلام ب روی ماهت مریم جان 

نگران نباش و ب دلت بد راه نده

انشاله تا شنبه معجزه خدا رو میبینی 

خدا بزرگتر از اونی ک ما فکر میکنیم 

انشاله تا شنبه بهت خبر خوشحال کننده میرسه عزیزم 

سلام به همه ی خواهرای گلم ممنون از دعاهاتون 😭😭اما انگار قسمت من نیست دوباره طعم مادر شدن رو بچشم ...

عزیزم انشاللله که از اون معجزه یهویی شیرین های خدا نصیبت بشه و بهترین اتفاق برات بیفته عزیزم دلم خیلی روشن برات💚💚💚💚💚💚💚

عزیزم، انشاالله هر چی که خیره برات پیش بیاد

ولی اینکه جنین شناس باهاتون صبحت میکنه خیلی عالیه تو مرکزی که من میرم فقط در حد همون چندثانیه که جنینارو تزریق میکنه میبینمش اونم میپرسم کیفیتشون چجوریه سریع فقط میگه خوبه و میره، هر سه بار همینو گفت فقط، حالا هفته ی بعد میخوام برم درستو حسابی باهاش حرف بزنم ببینم اگه مشکل از جنینا نیست حتما از خودمه دیگه یه فکری کنم😥😥😥

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...