2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
عالیه عزیزم، عالی 😍😍😍😍😍 راستی سونو گفت بهت پسره یا دختر؟ 

خدا خیرت بده...چقدر من الکی غصه خوردم.رومم نمیشد به کسی بگم.دیگه گفتم بزار به زینب جون بگم 😍

منم مثل خودت پسر دارم تو دلم 😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
منم عاشق پستونک بودم هیچ وقت یادم نمیره مامانم میگه چجوری این صحنه یادته سه سالم بود تو دهنم بود گذا ...

😂😂

چه وحشتناک بوده صحنه ...عزیزم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شیر نداشتم سر دخترم.دخترم منو پستونک کرده بود واسه خودش..چند روز تحمل کردم.دیدم نمیشه.با غصه رفتم ...

منم.شیرم کافی نیست و مدام دوس داره بمکه..دقیقا همین حسو دارم ک ب عنوان پستونک ازم.استفاده میکنه😁اره خیلیا بهم میگن بده بچه هم ارامش میگیره .ب نفع خودتم هس ولی نمدونم چرا من موضع گیری میکنم ب پستونک حس میکنم باهاش دهنشو.میبندم😬 ...هرچند بچه پستونکی قیافش خیلی جذااابه وقتی تو دهنشه😃

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من شیر نداشتم سر دخترم.دخترم منو پستونک کرده بود واسه خودش..چند روز تحمل کردم.دیدم نمیشه.با غصه رفتم ...

افرین.ایده خوبی بودبادکنک

انجمنو خوووب اومدیا😂😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
جقد من و تو شبیهیم منم ۱۴ ازدواج کردم با پسرعموم ۴ سال جلو گیری از ۱۸ سالگی اقدام دارم تا الان که ۲۲ ...

عزیززم💗💗 انشالله خوشبخت باشی🙏😘

شماهم نازایی دارین مثل من😔😢

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
صفر مطلق بود همسرت؟

والا نمیدونم ولی تا جایی که بهمون گفت نطفش ضعیفه باید اسپرم اهدایی بگیرین که خداروشکر اسپرمش خوب شد

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
گلم ان شاء الله که طبیعی باردار بشی ولی یک درصد قصد ivf کردی یا بیا تهران یا دیگه اونجا نرو

فدای تو عشقم😘💗

دیگه اونجا نمیرم میخوام پروندمو بیارم رویان تهران انشالله

نه گلم، هر دو ضد انعقاد هستن ولی وزن مولکولی هپارین بالاتر هست و یه کم نحوه عملکردشون فرق داره

کاش به منم هپارین میداد نه آنوکسا..

دکترم گفت iui میتونم انجام بدم برات ولی خودم تاکید دارم که میکرو انجام بدم اونم میکرو تو مرکز رویان تهران انجام بدم که انشالله بتونن جنین با کیفیت و بیشتری تشکیل بدن برامون🙏  انشالله همه و من مثبت شیم این همه زحمتون پایان خوش داشته باشه 😍😍💖🙏

زینب جون من فردا ۴ انتقال میشه تازه الان بیبی زدم هاله انداخت ینی ۳ تاش گرفته 😐😐😐😐😐

ای جاااانم پیشاپیش مبارکت باشه😍😍😍😍

منم روز 5 انتقال هاله کمرنگ انداخت که هر3تاشون گرفته بودانشالله که 9ماه خوبی رو پشت سربزاری😍😍😍😙

گلم چون دوماه هست اشکال نداره ولی دیگه 6 ماه بعد رسما بی اثر میشه 

سلام زینب جون میشه بگی سه خطی بودن رحم یعنی چی؟؟ من هرچی سرچ میکنم چیز درست حسابی دستگیرم نمیشه .. فقط میدونم رحم گاهی یه خط و دو خط و سه خط میشه و اینکه باید چکار کرد که سه خطی بشه؟؟؟

ممنونم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام زینب جون میشه بگی سه خطی بودن رحم یعنی چی؟؟ من هرچی سرچ میکنم چیز درست حسابی دستگیرم نمیشه .. ف ...

فکر کنم میگن سه خطی یعنی اینکه ضخامتش خوبه و سلامته

البته اگر اشتباه نکنم. برای من قبل از iui و پانکچرم همیشه تو سونو میگفت رحمت خوبه سه خطی شده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
یکی دیگه ام زدم الان همون جوری شد انشالله دیگه میرم ۳۰ ام ازمایش میدم توکل به خدا برام دعا کنید هر چ ...

ان شاالله بارداری خوبی داشته باشی و نی نی های نازت بغل بگیری، راستی رمز موفقیتت چی بود؟ چیکارا کردی؟ باید یه سری بیای سخنرانی کنی واسمون(خخخخ)، منم 3 تا جنین دارم 3 روزه انتقال میدن، 5 روزه ها احتمال مثبت شدنش بالاست