2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
سارا جون چرا هفته 10 سونو دادی؟؟ یعنی منم لازمه تا موقع سونو ان تی دوباره برم سونو؟ 

نه عزیزم..من گیر یه دکتر خل و چل افتادم .تاالان پنج بار منو سونو فرستاده الکی الکی.کلی ازمایش بیخود و هزینه بر گذاشته رو دستم..لازم نیست بری سونو عزیزم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره نفس جون..نی نیم پسره قربونش برم 👶😍😍 هفته ده هم سونو گفت پسره.باورم نشد.این دفعه جدی گفت پسره ...

من هر کی و میبینم خیلی حالش بده همش بالا میاره بچش پسر به من رحم کنه😩😩

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه عزیزم..من گیر یه دکتر خل و چل افتادم .تاالان پنج بار منو سونو فرستاده الکی الکی.کلی ازمایش بیخود ...

متشکرم عزیزم، خودمم دوس ندارم الکی به خودم استرس وارد کنم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
اسم شربتو میگی؟ رانیتیدین؟ امپرازول؟  همونجا سوپ بخور🤭🤭🤭🤭 خداییش همینکه میری باید جلوت گو ...

لاکسمل عزیزم

اره باید ببرم اونجا بخورم اصلا

جالبه زنگ زده میگه بیا پرده های خونه رو باز کنیم بشوریم ..دراین حده ها یعنی...اصلا مراعات نمیکنن.فکر میکنه الکی میگم حالم بده..به خدا دستم دیگه جای سرم زدن نداره.همه جاش کبوده..

نفسی، شماها همتون تو ان تی جنسیت بچه هاتون مشخص شد؟ 

اره عزیزم.ب من.تو ان.تی گفت احتمالا پسره و ب پسر میخوره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
یکی دیگه ام زدم الان همون جوری شد انشالله دیگه میرم ۳۰ ام ازمایش میدم توکل به خدا برام دعا کنید هر چ ...

😂😊😂

خداییش چندتا بی بی خریدی🤣🤣🤣

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره نفس جون..نی نیم پسره قربونش برم 👶😍😍 هفته ده هم سونو گفت پسره.باورم نشد.این دفعه جدی گفت پسره ...

ای جوووونم خداروشکر😍😍👶

خدا حفظش کنه..خوشحالیت پایدار عزیزم🌼

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه عزیزم..پر بود نوبتاش. رفنم جای دیگه واسه زایمانم میخام برم پورمطرود ان شاء الله.پرسیدم گفت قبول ...

چه خوب که قبول میکنه، ان شاالله تا آخرش خوب پیش میره و به سلامتی زایمان میکنی😍 

من هر کی و میبینم خیلی حالش بده همش بالا میاره بچش پسر به من رحم کنه😩😩

نه ربطی نداره

زنداداش من اصلا یه بار بالا نیاورد.هم سر دخترش هم پسرش

من هم سر دخترم این وضع بودم هم سر این

به طبیعت بدن مربوطه

ان شاء الله یه بارداری شیرین و بدون تهوع قسمتت بشه