2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
😂😂😂😂 حالا زینب جون اصا ممکنه یکی باشه هان؟

چرا امکانش هست ولی بد آموزی داری

هی به همه میگیم زود بی بی نزن مگه ماکروفره🤭🤭🤭🤭

حالا از فردا میدونم گیر رنگ خط دوم میشی که چرا فلان رنگه🤪🤪🤪🤪 پیشنهاد میدم دیگه نزنی

من روز هفت بی بی چک زدم مثبت بود.زودتر نزدم..جنینام سه روزه بودن.دوتا انتقال داده بودم که یه دونه ش ...

چه جالب ۷ انتقالت مثبت شد؟ پس منم بی بی می خرم هر وقت انتقال دادم بزارم😁😁

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایا چه جوری بعضیا این قدر سهمشون از رو زیاده🤔🤔🤔🤔، سوپ بخور تو خونشون تا حساب کار دستش بیاد

اتفاقافردا میخام برم خونشون...مامانمم سوپ فرستاده امشب برام  🤭😎😎

زینب جون  شربت معده که ایراد نداره بخوریم بعد غذا؟؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
چه جالب ۷ انتقالت مثبت شد؟ پس منم بی بی می خرم هر وقت انتقال دادم بزارم😁😁

😑😑عجب!!!!

اره روز هفت زدم انقدر که ناامید بودم و داشتم سکته میکردم از غصه.نصفه شب زدم...ولی شما از این کارا نکنید لطفا..من بدنم کلا حساسه.زود واکنش میده .سمانه هم فکر کنم اینطور باشه.چون منم حالت تهوع داشتم از روز چهار پنج

نه عزیزم..پر بود نوبتاش. رفنم جای دیگه واسه زایمانم میخام برم پورمطرود ان شاء الله.پرسیدم گفت قبول ...

سارا جون رفتیی ان تی؟جنسیت مشخص شد؟یا تنوعی باز رنگ تیکر عوض کردی😃

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

من روز۱۲هستم بی بی چک بزنم؟

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
جنین ۵ روزه داری بزن 

نه ۳روزه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

نفسی، شماها همتون تو ان تی جنسیت بچه هاتون مشخص شد؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

اره نفس جون..نی نیم پسره قربونش برم 👶😍😍

هفته ده هم سونو گفت پسره.باورم نشد.این دفعه جدی گفت پسره ..من فکر میکردم دختر باشه.چون همه حالتهام مثل سر بارداری دخترم بودم ..دروغ نگم خیلی خوشحالم 🙈😍

اره نفس جون..نی نیم پسره قربونش برم 👶😍😍 هفته ده هم سونو گفت پسره.باورم نشد.این دفعه جدی گفت پسره ...

سارا جون چرا هفته 10 سونو دادی؟؟ یعنی منم لازمه تا موقع سونو ان تی دوباره برم سونو؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
اتفاقافردا میخام برم خونشون...مامانمم سوپ فرستاده امشب برام  🤭😎😎 زینب جون  شربت ...

اسم شربتو میگی؟ رانیتیدین؟ امپرازول؟ 

همونجا سوپ بخور🤭🤭🤭🤭

خداییش همینکه میری باید جلوت گوسفند بکشن و سیخ بزنن بهت بدن، با هزار سختی داری میری حداقل غذا جون دار بهت بدن