2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست

بچه ها حس میکنم بدنم دیگه به استرادیول خوب جواب نمیده  از ظهر خوردمش حالت تهوع در حد مرگ گرفتم الانم هیچی نمیتونم بخورم در حدی که غذا نشونم بدی بالا میارم بدنمم داغه اما دماسنج گذاشتم ۳۶ و ۸ بود ،چاره ای داره؟کسی با استرادژول مشکل داشته؟چشمامم خشک شده همش اشک میاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم با مثانه پر رفتی انتقال یا خیلی پر؟؟بعدش چند ساعت بعد انتقال رفتی دستشویی البته ببخشیدا😊😊

خواهش میکنم عزیزم هر سوالی داری بپرس من اونروز تا وارد بخش شدم رفتم دستشویی، موقعی هم ک صدام کردن برا انتقال هم دستشویی داشتم و با اجازه دکتر رفتم! بعد رفتم تو اتاق و برام انتقال دادن تا دوساعت بعدش هم همونجا دراز کشیذه رو تخت بودم، وقتی هم مرخصم کردن سریع رفتم دستشویی

خــــدا امیــد من است...
اره میگم اگر dfiحدود ۴۰یا۵۰باشه ممکنه بشه میکرو کرد ؟ درمان داره؟ یا درمانی نداره؟ دی آف ای همون ...

گلم آز بررسی میزان شکست DNA اسپرم هست 

بله عزیزم حتما بهتر میشه فقط باید خیلی دقیق و با جدیت اون موارد که گفتم رعایت کنین و بعد وارد سیکل بشین

سلام بچه ها خوبید واسه من زیاد دعا کنید روز ۷ انتقال جنین بلاستم علائم خاصی ام ندارم خیلی خیلی محتاج ...

انشاءالله مثبت میشی عزیزم...برات آیت الکرسی خوندم ...

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
واقعا ربطی داره؟

والا گاهی نمیدونم چی بگم 

الان بگم ربط داره بقیه که دمای بدنشون بالا نرفته استرس میگیرن 

اگه بگم ربط نداره هم غلطه چون لانه گزینی گاهی دمای بدن رو بالا میبره 

فقط اینو بدون هیچ علامتی قطعی نیست، فرض کن مامان سه قلو هایی فعلا تا روز آزمایش 😍😍😍😍