2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
دکتر هم آخرین بار سونو کرد گف انگار بدنت به این دارو خوب جواب نداده  آخه بابا به خدا داغون میش ...

اره همین دارو رو جواب نداد صد درصد عزیزم بدن هر کی یه جوره متاسفانه بدنای ماهم بازی در میارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه اینا رو میدونم خب ذخیرم ۰.۹ که دکتر میگف خوبه فولیکولم خوب تولید میکنی شوهرم اسپرمش بعد پردازش ...

عزیزم حتما شما هم مامان میشی به زودی خصوصا که تو حالت عادی فولی خوب داری

حتما هم خدا براتون نی نی میخواد شک نکن، خوشکل و سالم و صالحش هم بهتون میده

اولین دفعه بود داروهای پانکچر گرفتی؟ سیکل کوتاه بود یا بلند؟ 

عزیزم حتما شما هم مامان میشی به زودی خصوصا که تو حالت عادی فولی خوب داری حتما هم خدا براتون نی نی م ...

نه دفعه ی دوم بود 

اولین بار بلند بود 

اندفعه کوتاه 

چی بگم والا موندم به خدا دیگه 

بچه ها من رفتم انتقال برا همه سه تا گذاشتن دکتر گفت برا منم سه تا شوهرم شرط کرده بود دوتا الان باهام ...

عزیزم شما چه استراحت بکنی چه نکنی ربطی نداره

بعدم خدا خودش میدونه به هر کی چند تا بده، هر چی برات پیش بیاد حتما همون صلاحت هست

راستی چه قدر عالی که همسرتون این قدر مطمئن هستن سه تاش میگیره و همه چی عالی پیش میره😍😍😍😍

عزیزم شما نباید متفاوتش کنی اگر دکتر صلاح دونست تغییر میده  واسه آزمایش هم علمی‌ش رو چند جا خو ...

ممنون از پاسخت عزیزم.این مسیر اینقدر پیچیدست آدم گیج میشه😂بعضی وقتا  از فکر کردن خسته میشم میگم بیخیال چقدر ذره بینی دارم نگاه میکنم

اصلا یک کلمه ام باهام حرف نمیزنه البته تحت فشارم هست برای کارش😔چیکار کنم ،بش گفتن اصا امکان نداره ب ...

شاید باورت نشه ولی من خنده ام گرفته 

بعدم آخه بگو مگه تو پزشکی که دستور میدی چند تا بذارن چند تا نذارن🤪🤪🤪🤪

گلم کلا مردا دوست دارن همه به حرفشون گوش کنن و انجام بدن حتی اگر غیر منطقی باشه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

حالا موندم چه جوری باید به این موجودات فضایی گفت اینو

😂😂😂😂 راهی پیدا کردی به منم بگو

بچه ها من رفتم انتقال برا همه سه تا گذاشتن دکتر گفت برا منم سه تا شوهرم شرط کرده بود دوتا الان باهام ...

اخه چرامنفی اینهمه هزینه کردی.فقط کافیه ازخدادوقلوبخای.اگرهم سه تابشن روزی میرسه.کارسنگین نکنی یه وقت پشیمون میشی

عزیزم شما چه استراحت بکنی چه نکنی ربطی نداره بعدم خدا خودش میدونه به هر کی چند تا بده، هر چی برات پ ...

زینب جان الان اوکی شده قوربون سه تاشون میره 😂😂نه که من دوبار حامله شدم این برا همین میترسید کلا میگه تو این شرایط یه بچه بیاریم چجوری خرجشون بدیم ،مخصوصا که از کارش اومد بیرون حالا ایشالا دوباره کار پیدا کنه تو این یکی دوماه

اخه چرامنفی اینهمه هزینه کردی.فقط کافیه ازخدادوقلوبخای.اگرهم سه تابشن روزی میرسه.کارسنگین نکنی یه وق ...

سه تا پرسیدم اصا دکترا ام نمیزارن بمونن مخصوصا کسی که سقط داشته یکیشو ریداکت میکنن تازه ریداکتم خطرای خودشو داره چند روز پیش ناراحت بودم سه تا گذاشتم الان میگم نکنه هیچکدوم نگیره😂😂