2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
عزیزم اصلا نگران نباش قطعا با این ذخیره خوب کلی تخمک تپلی داری شما داروهات و اشتباه داذه بهت دکترت ح ...

واقعا دیگه بهش ایمان کامل دارم 

منم گونال داشتم

تا الان فقط یه نفر دیدم از گونال جواب نگرفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم مریم مهربون..اره همه از زندگی افتادیم.مادرشوهرم انتظار کمک هم داره ازم.همین طور پیغام مید ...

خدایا چه جوری بعضیا این قدر سهمشون از رو زیاده🤔🤔🤔🤔، سوپ بخور تو خونشون تا حساب کار دستش بیاد

وا دختر اینا چیه میگی..... خیلیا یکی مثل من این اتفاق افتاده برامون..... یه زنگ میخوای بزنی.... ا ...

به قول پاستور:رفتن همیشه به معنای رسیدن نیست اما برای رسیدن باید رفت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه عزیزم هیسترو کردم فقط. فکر نکنم دوباره لاپارا بخوای عزیزم.زمان زیادی نگذشته از لاپارای قبلی. راست ...

نه من مدلم اینجوریه رگام خوب نیستن حتی برای آزمایش خونم اولش باید یه کم بگردن

نمیدونم دیگه فکرم هزار راه میره😕😕😕

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم دوست منم دو تا تخمک داشت، به دلایلی یک شب هم فریز شون کرد روز بعدش، شوهرش نمونه داد، و فقط یک ...

خب براش تشکیل شده برا من پیشرفت نمیکنه ولی گفتن زنگ بزنم 

برم اونجا میدونم روحیم بدتر میشه 

مبگه چرا اومدی گفتیم که پیشرفت نکرده 

ممنون بازم 

خب براش تشکیل شده برا من پیشرفت نمیکنه ولی گفتن زنگ بزنم  برم اونجا میدونم روحیم بدتر میشه&nbs ...

عزیزم من حتی اگر یک درصد هم امید داری میگم به خاطر اون 99 درصد نا امیدی بی خیال نشی 

نمیخوام حالت بدتر بشه، فقط حیفم میاد پیگیری نکنی