2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046477 بازدید | 684515 پست
عزيزم اگر تخمكهات زياد باشه احتمالا جنينهات رو فريز ميكنن و خيلي از دكترها هم فريز انتقال ميدن ولي خ ...

شما فرش بودین مشکلتون چی بود؟

من تنبلی خفیف و شوهرم تعدادو مورفوی کم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم منم پريود شدم، اصلا به ازمايش نرسيد

انگار آی وی اف بیشتر نگیر داره تا بگیر، خودمم موندم چیکار کنم😔😔😔

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شما فرش بودین مشکلتون چی بود؟ من تنبلی خفیف و شوهرم تعدادو مورفوی کم 

نه عزيزم براي من فريز بود ، من خودم مشكلي نداشتم و همسرم واريكوسل داشت كه عمل كرد و بعد از عملش يك بارداري با آي وي اف داشتم و يك بارداري طبيعي .

نه عزيزم براي من فريز بود ، من خودم مشكلي نداشتم و همسرم واريكوسل داشت كه عمل كرد و بعد از عملش يك ب ...

چقد خوب که بار اول نتیجه گرفتین 

استرس دارم زیاد که اگه نشه چی دیگه خسته شدم از انتظار وقتی یکیو میبینم که نتیجه گرفته با این روش خیلی امید وار میشم

چقد خوب که بار اول نتیجه گرفتین  استرس دارم زیاد که اگه نشه چی دیگه خسته شدم از انتظار وقتی یک ...

عزيزم استرس نداشته باش خانمي ، من هم ٤ بار آي يو آي ناموفق داشتم و توي آي وي اف هم بار اول سقط داشتم و بار دوم نتيجه گرفتم اين راه كفش آهني ميخواد ، اميدوار باش و توكل كن به خدا ان شا الله حتما حتما شما همون بار اول نتيجه ميگيري خدا بزرگه عزيزم .

بچه ها جون سلام من ۴ روزه عقب انداختم،الان بی بی ریما زدم اینجوری شده،بلافاصله دو خط شد ،تو رو خدا ...

مبارک عزیزم خداروشکر امروز یه خبر خوش شنیدیم ...مبارک باشه عزیزم..قابل توجه ثمین خانم حالا امیدوار شدی عزیزم😉😉

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
عزيزم استرس نداشته باش خانمي ، من هم ٤ بار آي يو آي ناموفق داشتم و توي آي وي اف هم بار اول سقط داشتم ...

منم ۳ ماه پیش ای یو ای شدم که منفی شد

الانم ی فیلم داره شبکه نمایش راحع به بچه😥

۲۲ تقریبا ۵ ساله منتظرم  خیلی ممنون گلم

عزيزم سنت كه خيلي كم هست ، تو رو خدا استرس نداشته باش استرس سم هست واقعا .

من ٣٨ سالم هست و توي ٣٠ سالگي ازدواج كردم و ٣٦ سالگي خدا بهم دخترم رو هديه داد . 

شما هم مطمئنم زودي مامان ميشي .

یکی از لوله هام بسته هست،تنبلی هم کمی دارم. همسرم هم مورفو ۲٪ سالم داره یعنی میشهههههههه

خداروشکر یه مثبت دیدیم حالا این مدلیشم بیشتر میچسبه خداروشکر

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

ی سوال دارم از خانمای ای وی فی دکتر بعد از انتقال و مثبت شدن ازمایش رابطه ی جنسی رو منع میکنه؟

شدید منع تا ایشالله مثبت بشی بعدشم تا صدای قلب نی نی

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

آفرین آفرین عالیه 💪💪💪💪💪 تا الان هم هر چی توضیحاتت رو ميخونم هیچ اثری و نشانه ایی از بی کیفیتی ...

ممنونم عزیزم، ان شالله با دعا و انرژی مثبت شما دوستان،  دوست گالیور خوب اومدی دقیقا خودمم بهش قبلنا گفتم که همش میگی من میدونستم نمیشه و مثل کارتن گالیور هی فاز منفی میدی