2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
هرچی خدا بخواد عزیزم ...❤

عزیزم.تو.هم.منفی شدی...منتظربودم بیام خبرخوب بشنوم از تو وناز..انشاءالله خدا ب وقتش بهتربنها رو براتون رقم.میزنه🙏🌼

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستای گلم  ممنون از همگی ان شالله بقیه دوستان مثبت بشن و طعم مادرشدن و بچشن من دیگه امک ...

ناز عزیز ایشالله خدا تورو برای دخترت ودخترتم برای تو حفظ کنه شکر یکی داری بازم خدا بزرگه

کاش من یه دخمل داشتم خودم خواهر برادرش میشدم ولی ندارم 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شادن جون هیسترو کردی تا حالا؟ ( حالا خوبه من هنوز از هیسترو جواب نگرفتم، انقد جو گیر شدم   & ...

اتفاقا لی لا جون میخوام بگم هیسترو بشم حتما

چون من شهریور پارسال که لاپارا شدم دکتره هیستروم نکرد بجاش از رحمم نمونه برداری کرد یعنی همون کورتاژ تشخیصی که اونجا گفتن رحمم مشکلی نداره

راستی بیهوشی داره؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم.ای بابا ولی باید طوری تنظییم مبکرد ک باشه خودش.. کی پانکچر داری؟ حالانگران نشو.پانکچر ک ...

جالبه سری قبل بهوش که اومدم شمالی بالا سرم بود گفت سه تا تخمک داشتی🙁

خانم دکتر گفت انتقال رو خودم انجام میدم البته انشاله تخمکام خوب باشند دو ماه دیگه....

انشاله سه شنبه... موقع شیردادن به شیر پسرت برام دعا کن تخمکام و جنینها خوب باشند

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مرسی عزیز دلمممم اره پیگیر باش ایشالا معلوم میشه و اندفعه مثبت میشی وقتی انتقال منفی میشه چقدر بعد ...

انشاالله😘

دکترم میگه دوماه یعنی دومین پریودی، البته من یکی دو روز دیگه میخوام برم که تو این دو ماه فرصت اگه کاری لازمه انجام بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شالله بار جهارم حتميه، همه ما برات دعا ميكنيم🥰🥰🌺🙏🏻

امیدوارم، خیلی ممنون دختر گل😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای چقدر گرون چه خبره ،، البته اگه نتیجه تضمینی باشه مهم نیست ولی خب هیچ وقت نتیجه تضمینی نیست که فق ...

تضمینی! !!

امروز کلی فرم پر کردم که حرف نهاییش این بود برگشت از اتاق عمل دست خداست.....رضایتنامه ی مرگم رو هم امضا کردم😂😂😂

برا زنده موندم تضمین نیست برای تخمک و جنین پیشکش شون😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
قربونت عزیزم انشالله مامان شدن هممون،،،والا من گفتم تو دیگه با این جنینای با کیفیت حتما دیگه مامان ش ...

نه دختر خوب حتما من یه مشکلی دارم اینجوری میشه باید اول اینو پیدا کنم بعد انتقال بدم برای شما اینطوری نیست

حالا برم پیش پیله وری بگم هیسترو بشم چون موقع لاپارا من هیسترو نشدم

راستی شمیم جان بخوام با جنین شناس صحبت کنم چجوریه؟ از قبل باید وقت بگیرم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متاسفم عزیزم..انشالله دفعه ی سه قلو قسمتت شه عوض این سه تا انتقال منفی

وای سه قلو😍😍😍 مرسی نازنین جون، انشاالله قسمت خودت بچه های سالمو خوشگل

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه انشاله سه شنبه شما چکار کردی؟

به سلامتی عزیزم. دعای من پشت سر شما هست. به امید خدا جنین های با کیفیت و عالی داشته باشید.

به من هم گفتن میتونی ماه دیگه برای انتقال بیای. ولی خودم گفت اگر خدا بخواد بهمن میام. فعلا بهم قرص یدو فولیک دادن