2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست
مرکز ناباروری ابن سینا تلفنی شماره میده من از بچه های همین تاپیک پرسیم بعد مرکز ابن سینا خ یخچال.... ...

گلم شماره تلفنشو بهم میدی لطفا؟

اینی که من دارم اصلا کسی جواب نمی ده

منتظر معجزه خداوند هستم...😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.هانا جون.خوبی..دخملی خوبه؟ اره عزیزم پسرم.الان21روزشه😊

نفس جان گل پسرت خوبه؟

میدونی چی شد امروز ویزیت شدم با خ دکتر نفس پانکچر رو نیست بیمارستان شمالی انجام میده....انقد ناراحت شدم گفتم خانم دکتر من انرژی مثبت شما رو میخواستم گفت عمل دارم کوثر نمیشه بیام😓یکم دلم خالی شد 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزيزم تا دو ماه اول همينطوره هم خيلي گرسنه شون ميشه و هم به قول شما حرص مكيدن دارن ، پس شير خشك هم ب ...

اره دقیقا پسرم وقتی پوشکش کثیفه بیقراری مبکنه ک باید زود عوض شه...

رلستی پستونک هم میدی؟پسرم.خیلی دوس داره ولی من دوس ندارم بهش بدم.ک بهش وابسته نشه.ِفقط گاهی ک خیلی بیقراری کنه میزارم چندقه بمکه بعد ازش میگیرم 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
گلم شماره تلفنشو بهم میدی لطفا؟ اینی که من دارم اصلا کسی جواب نمی ده

۰۲۱۲۳۵۱۹

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مریم جان ایشالله اینبار مریم مامان بشی

ممنون 

بعد از امید بخدا واقعا دلم گرمه به دعاهای شما.....

ممنون بازم 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نفس جان گل پسرت خوبه؟ میدونی چی شد امروز ویزیت شدم با خ دکتر نفس پانکچر رو نیست بیمارستان شمالی انج ...

سلام عزیزم.ای بابا ولی باید طوری تنظییم مبکرد ک باشه خودش.. کی پانکچر داری؟

حالانگران نشو.پانکچر ک فرقی نمکنه هردکتری انجام بده مهم اینه فولی خوب داشته باشی...انشاءالله براانتقالت خودش انجام میده.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وای حالا همسرم میگه فلفل بچه رو سیاه میکنه😂😂😂 آخه من فلفل دوست دارم نمیذاره بخورم😭😭😭😭 

بهش بگو اولا پسر باید سیاه باشه😁😁

دوما فلفل سیاه نمیکنه که😅😅😅

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام عزیزم متاسف شدم خیلی ... انشالله سری بعد مامان دوتا نی نی ناز میشی😊توکل ب خدا کن

مچکرم عزیزم😍 برام دعا کن❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مرکز ناباروری ابن سینا تلفنی شماره میده من از بچه های همین تاپیک پرسیم بعد مرکز ابن سینا خ یخچال.... ...

ببخشید ابن سینا نه...اشتباه کردم

بوعلی🤢

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
سلام دوستای گلم  ممنون از همگی ان شالله بقیه دوستان مثبت بشن و طعم مادرشدن و بچشن من دیگه امک ...

عزیزم..منفی شدی😞خیلی ناراحت شدم ولی چقد خوب ک اینقدر واقع بینی عزیزم.انشاءالله دختر گلت صحیح و سالم باشه..برات بهترینهتارو از خدامیخام🙏🌼

من شیرازم....این 6 میلیون فقط هزینه ی تحمک کشی هست ....

وای چقدر گرون چه خبره ،، البته اگه نتیجه تضمینی باشه مهم نیست ولی خب هیچ وقت نتیجه تضمینی نیست که فقط آدم رو این حساب کنه که یکبار داره این هزینه ها رو پرداخت میکنه ،،، ان شالله همه با همون بار اول نتیجه بگیرن فکر و خیال مالیش یه طرف و طرف دیگه ضربه های روحی هستش