2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما من چهارشنبه داروها انتقالمو قطع ڪردم امروز پریود شدم ولی فقط در حد ی لڪ‌ بود دیگه خبری نشد ب ...

نباید یه بار دیگه آزمایش بتا رو تکرار کنی روشنا جون؟ یکی اینجا میگفت آزمایش اولش منفی بوده دومی مثبت 

قربونت برم لیلا جون..اصلا انگار نه انگار که من سرم و امپول ضد تهوع میزنم.هیچ تاثیری تو وضعیتم نداره. ...

ما اینجا همه میاییم غر میزنیم دیگه اینجا غر نزنیم کجا بزنیم؟ راحت باش سارا جون ان شالله که زودتر تموم شه این تهوع لعنتی 

شوهر ناشکر من ،مرد عاشقی که ۶ سال ادعای عاشقی کرد تا بله رو گفتم پریروز با بطری اب زد تو صورتم و دعو ...

ایوای من چرا آخه موناجون؟ من فکر می کردم فقط شوهر من داره جفتک میندازه دور از جون شوهرهای شما. به اندازه کافی دغدغه بچه دار شدن اذیتمون میکنه دیگه این اذیت کردن شوهرها چیه این وسط؟ 

میدونم عزیزم درک میکنم به حق حضرت زهرا که مامان شدی عزیزدلم توکل به خدا عزیزم منم که طبیعی میتونم ی ...

عزیزم این چند وقت که پیام هات رو دیدم انقدر با محبت به همه جواب دادی ازت خیلی خوشم اومده ان شالله خدا به حق همین دل مهربونت یه بچه خوشگل و سالم میذاره تو دامنت. 

انقدر بی تفاوت شدم که ، اصلا برام مهم نیست انگار هیچی، دلم میخواد شوهرم بمیره خونوادش بمیرن ، از اون ...

من هم بعضی وقتا دلم میخواد شوهرم بمیره. دوست ندارم جدا بشم انقدر که مثل خرها دوستش دارم و می دونم هم آخر این دوست داشتنه چیزی نیست ولی اگه جدا بشم همش میخوام خودم رو سرزنش کنم مخصوصا"اگه بعدش ازدواج کنه ولی مونا جون شوهر تو که مشکل خاصی نداشت حالا دعوای زن و شوهری بوده بین همه پیش میاد بچه هم به خاطر دعوا سقط نشده چون میگن زیر 4 ماه بچه اصلا" احساسات رو درک نمی کنه که بخواد به خاطر این جور مسائل قلبش وایسه. ان شالله حل میشه مشکلتون هرچی هست و بعدش خدا یه دوقلوی گوگولی بهت میده. سوره مزمل رو بخون. 

واقعا قلب منم بشدت درد گرفت.... میبینی لی لا جان این همون دو متر و نیمیه که من گفتم....فکر کن همسر ...

من که بعضی وقت ها انقدر از دست مردها حرصم میگیره دلم میخواد هرچی مرد تو خیابون میبینم بگیرم بزنم. جواب همکارهای مرد رو هم اون روزا سرسری میدم. 

مرسی عزیزم که درکم میکنید ❤❤

ساراجون من خیلی بدم میاد از این که به کسی که ناراحته یا حالش بده بخوام بگم من خیلی بدترم ولی با هر بار تهوع خدا رو شکر کن که بارداری. من هم یک ماه و خورده ایه همش حالت تهوع و معده درد دارم 4 کیلو وزن کم کردم تو این مدت چند بار هم بالا آوردم ولی همش به خاطر فشار عصبیه اول فکر می کردم ناباروری برام فاجعس هنوز هضمش نکرده بودم یهو فهمیدم اون یکی مشکل همسرم بزرگتره.خدا رو شکر که علت تهوع تو یه اتفاق خوشاینده. میگذره این روزهام و اون موقعی که خنده بچه ات رو ببینی به این روزهای خودت میخندی.هرچند میدونم واقعا" تهوع داشتن اون هم مداوم خیلی خیلی سخته خواهر خودم رو به چشم میدیدم که چه حال بدی بود طفلی تا ماه نهم عذاب کشید.