2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست

خونریزی من هیچ ربطی به لانه گزینی نداره و پریوده، انقدر ناراحتم که دارم دق میکنم  

روز ۱۱ انتقالم پریود شدم، من ده روز بیشتر نتونستم حس کنم دوتا جنین با منن، باهاشون حرف هم میزدم تنهام نذارن

نمیدونم چه کار اشتباهی کردم نگرفت، فقط دارم به کارام فک میکنم

چهارشنبه و پنج شنبه یه کم بیشتر از حد معمول پیاده روی کردم، نمیدونم بخاطر اون بود یا نه

همزمان غر زدن و منتهای رئیس و همکاران رو تحمل میکردم به امید روزی که نتیجه‌م مثبت بشه، خیییلی با سختی میتونستم سونوگرافی های رویان رو برم

ذخیره تخمدانم ۱ بود  نمیدونم چه بلائی سر اون میاد، تخمکی برام می مونه یا نه، موقع تخمک کشی ۶ تا تخمک داشتم، نمی دونم با این ذخیره کمم چیزی برای بعدم می مونه یا نه

قربون حکمت خدا برم

سلام دوستان  امروز رفتم سونو و خداروشکر قلب کوچولوی فندقم تشکیل شده،💖💖💖💖 ان شاء الله بحق ا ...

خداروشکر عزیزم ...انشاءالله سالم بیاد بغلت شیرش بدی..ما منتظرارو خیلی دعا کن مرضی جون

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونریزی من هیچ ربطی به لانه گزینی نداره و پریوده، انقدر ناراحتم که دارم دق میکنم   روز ۱۱ انتق ...

عزیزم مطمئنی پریود شدی؟ مگه میشه توی انتقال امپول و شیاف و قرص که نمیراره پریود بیاد

توکل به خدا ازلطف خدا عافل نشو ان شاالله خواسته تو و حکمت خدا یکی باشه عزیزم

خب فقط اولش صدای قورت دادنش میاد..بعد هم ک سینمو فشار میدم خیلی کم در حد قطره ای شیر میاد.البت باید ...

عزیزم پس دیگه تو دهنش نمیاد اون قطره قطره بعد چند دقیقه مک زدن هست؟

عزیزم مطمئنی پریود شدی؟ مگه میشه توی انتقال امپول و شیاف و قرص که نمیراره پریود بیاد توکل به خدا از ...

ربطی نداره عزیزم..خیلی از انتقالیا بودن قبل موعودشون پریود شدن

تا خدا هست زندگی هست...
اولش اره صدای قورت دادنش میاد بعدش دیگه نه

چون خواهرزادم اینجوریه خواهرم میگه داره میخوره اگه بعدش نمیاد و مک نمیزنه شاید نمیخوره عزیزم🌷🌷اما خواهرمم میگفت نباید مثل پستونک تو دهنش باشه خوب نیست فکر کنم هوا میره تو معدش یه همچین چیزی تو ذهنم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خونریزی من هیچ ربطی به لانه گزینی نداره و پریوده، انقدر ناراحتم که دارم دق میکنم   روز ۱۱ انتق ...

عزیزم یکی از بچه های کلینیک که انتقالمون همزمان بودکاملا خون ریزی کرده بود حتی میگف نمیرم ازمایش معلومه پریود شدم ولی در عین ناباوری مثبت شد براش ولی برا بقیه منفی پس .ناامید .نشو .خدا بخواد معجزه میکنه  

من فقط روزی دوتا شیاف میزارم، امروز خونریزی شد آمپول زدم

عزیزم امپول پروژسترونت و زیاد کن تا ازمایش بدی روز چندم میشه فردا صبح و جنین چند روزه؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستان  امروز رفتم سونو و خداروشکر قلب کوچولوی فندقم تشکیل شده،💖💖💖💖 ان شاء الله بحق ا ...

مبارکه عزیزم بسلامتی انشالله قلبش۱۲۰سال بتپه😍😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
مبارکت باشه کی انتقال داده بودی عزیزم؟

سلامت باشی عزیزم، من به لطف خدا طبیعی باردار شدم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
راستش نمیدونم. ولی به نظرم طریقه انتقال هم مهمه. من هر دو بار جنین بلاست گرید آ گذاشتن. بار اول ۳ ...

موقع انتقالم دکتر و دستیارش گفتن ب بهترین نحو برات انتقال دادیم و راضی بودن! هرچی خدا بخاد

ان شاءالله ک شماهم بسلامتی دوقلوهاتو بغل کنی گلم

خــــدا امیــد من است...