2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046478 بازدید | 684515 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من منتظر پری دوم بعد پانکچر هستم که ماهه پیش ۲۱ شدم الان کمر درد مثل پری دارم کسی بوده زودتر پ ...

عزیزم من اونموقع که طبیعی اقدام میکردم(هنوز مشکلمو نمیدونستم) هی میگفتم یعنی میشه عقب بندازم ولی موقع سیکل پانکچرو انتقال لحظه شماری میکردم واسه پریودی یعنی میومد اینقدر ذوق میکردم، خدایا شکرت آدم به چه مرحله ای میرسه واقعا😅😅😅

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم من اونموقع که طبیعی اقدام میکردم(هنوز مشکلمو نمیدونستم) هی میگفتم یعنی میشه عقب بندازم ولی موق ...

واقعاااا حالا کمرم درد گرفته شایدم نیادااا ولی من خوشحالم اخه خیلی دیر میگذره 

هرچند رژیم گرفتم از امروز با پیاده روی می کنم که وزنمو تا انتقال بیارم پایین یکم ولی باز دوست دارم زودتر به مرحله انتقال برسم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره پریروز

خیلی حیلی ناراحت شدم نمی دونم چی بگم فقط الان عصبی هستی با شوهرت کل کل نکن بزار هردوتون آروم بشین بعد بشینین باهم حرف بزنین

الان هر حرفی باعث پشیمونی هردوتون میشه

نه عزیزم طبیعی ما مشکل بارداری نداریم مشکل ژنتیکی داریم که طبیعی باردار شدن زیسک داره خب

منم یه دختر دارم و مشکلی نداریم و برای تعیین جنسیت اینکارو کردم که تیشالا تو بهمن انتقالمه همش میگم میگیره یا نه استرس گرفتم

منم یه دختر دارم و مشکلی نداریم و برای تعیین جنسیت اینکارو کردم که تیشالا تو بهمن انتقالمه همش میگم ...

به امید خدا اگر قسمت باشه و خدا بخواد چرا نگیره؟ مگه اراده ای خلاف اراده خدا میتونه محقق بشه؟ تمام استراحتا ازمایشا دارو ها امپولا همه اینا فقط وسیله هست کمااینکه کسایی که طبیعی بارذار نشدن و با ای وی اف باردار شدن چون مشکل داشتن بعدش طبیعی باردار شدن پس برای خدا غیرممکن وجود نداره توکلتون به خدا باشه فقط

به امید خدا اگر قسمت باشه و خدا بخواد چرا نگیره؟ مگه اراده ای خلاف اراده خدا میتونه محقق بشه؟ تمام ا ...

مرسی عزیزممم ایشالا هرچی خیره برامون بشه