2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
وای چقدر خوشحالم کردی  پس انشاله قراره ب زودی وارد سیکل پانکچر بشی  حسابی بخودت برس خ ...

قربونت عزیزم. سه شنبه برم دکتر احتمالا میگه که کی باید برم پانکچر. چشم عزیزم اتفاقا خودمم میخوام حسابی به خودم برسم( البته اگه معده نازنینم اجازه بده) که برای پانکچر و انتقال جون داشته باشم. چون تو آزمایش آخرم آهنم 15 واحد پایینتر از رنج بود. و همچنین فریتینم پایینتر از رنج نرماله. اشتباه کردم بعد سقط قرص آهن نخوردم

نه هنوز از پودره مونده چون یه چند وقت معده دردای خیلی بدی میگرفت نتونست بخوره.

مرسی واقعا امیدوارم دو سه تا بچه سالم و صالح خدا یه جا بهم بده

امیوارم خیلی زود تیکر بارداریت رو ببینم عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت عزیزم. سه شنبه برم دکتر احتمالا میگه که کی باید برم پانکچر. چشم عزیزم اتفاقا خودمم میخوام حسا ...

ای جانم انشاله در کنار همه دوستان 

لیلا جان فصل به هستش حتما مرباشو درست کن واسه انتقال داشته باشی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم انشاله در کنار همه دوستان  لیلا جان فصل به هستش حتما مرباشو درست کن واسه انتقال داش ...

برای خودم چای به درست کردم که تو انتقال دمنوشش رو بخورم. من با اینهمه بی دست و پایی به گرفتم رنده کردم خشک کردم و تفت دادم!

آهان راستی بساراجون بهم گفت فریز برام انتقال میده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم اووابوست کپسول تقویته گرونم هست و کمیاب.... اره در مراکز دولتی به دکتر بگو که سینال زدی جواب ...

نه من کار با دولتی خصوصیش ندارم...چون مهم خواست خداس وگرنه دولتی و خصوصی نداره که...فقط برا این میگم ک تو دولتیا مث خصوصی نیس ک بتونیم راحت اظهار نظر کنیم یا برا خودمون پیشنهاد تجویز فلان دارو بدیم از این لحاظ یکم تحت فشارم

ولی نمیدونم حالا خدا کنه سری بعد باز سینال بمن ندن..چون فقط کارمو ب پانکچرهای سوم چهارم میکشونه

تا خدا هست زندگی هست...
راستی الان بهترین دوران زندگیته.....درسته از نظر مالی سخته اما شیرینه. شیرینی که چند ساله دیگه در شر ...

ممنون عزیزم..ولی واقعا نبود بچه اینقد تو زندگیم حس میشه..ک تموم فکر و ذکرم رو اونه...ان شاءالله ک خدا ب هر کی میخاد بده

تا خدا هست زندگی هست...
ببخشید من یه سوال دارم  شما جوابامو بیشتر اوقات دادین از شما میپرسم اون آزمایش قبل پانکچر که ت ...

عزیزم نمیدونم با منی یا نه ولی سوالت تخصصیه من اطلاعی ندارم.فقط فکر کنمE2همون ازمایش سطح استرادیول باشه .Emرو هم نمیدونم بزار@زینبی_بابا بیاد بهتر میتونه راهنماییت کنه. @زینبی_بابا    

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
گلم اگر بتونی یه سفر برنامه ریزی کنی برید طب سنتی خوبه  پس مقصر اصلی پیدا شد همون اسپرم ها عز ...

ینی چی اسپرم ها؟؟؟😒😒😒

ما خوزستانیم عزیزم...مرکز دولتی اهواز میکرو انجام دادم

واقعا از لحاظ مالی شرایطش رو ندارم جایی دیگه برم وگرنه همون بار اول میرفتم

تا خدا هست زندگی هست...
نه من اصلا لک ندیدم

عزیزم شکرخدا ک باردارید ممنون حالت پریودی داشتید؟

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

بچه ها من رفتم انتقال برا همه سه تا گذاشتن دکتر گفت برا منم سه تا شوهرم شرط کرده بود دوتا الان باهام حرف نمیزنه اصا اصلا اخه دیروزم فهمید کارش رو از دست داده میگه من بهت گفتم دو قلو هم نمیخام حالا به نظرتون استراحت نکنم تاثیر داره تو نگرفتنشون کاش منفی شم اصا

نه والا با اطمینان نگفتن. مجرای اسپرم بر هم داره عمل واریکوسل هم انجام داد واریکوسل دو طرفه داشت که ...

نه من اولین باره راجب ایشون میشنوم.....ولی مشکل شوهر من اساسیه فکر نکنم بتونه واسه اون کاری کنه...چون مجرا ک نمیتونه پیوند بزنه براش

تا خدا هست زندگی هست...