2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046333 بازدید | 684509 پست
والا من بار اول انتقالم انجام دادم منفی ام شدم، اگه خواستی انجام بدی با بیهوشی انجام بده برای من که ...

والا من دوبار عکس رنگی گرفتم دور از جونت رفتم اون دنیا و برگشتم! خراش اونم بدون بیهوشی!!!!!!!!!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
تیارا جان همه پستهات رو خوندم، واقعاً متأسفم از اتفاقاتی که داره برات میوفته... من کوچیکتر و کم تجر ...

الهی خیر ببینی عزیزم و دردونه ات سالم بیاد بغلت

میدونی چه قدر امیدوار کننده بود حرفات خصوصا برای کسایی که یک یا دو منفی داشتن

یکی مثل من هیچ وقت نمی تونه این جوری امیدواری بده چون میگن دلت خوشه ها خودت دفعه اول مثبت شدی، حق هم دارن کاملا 

فقط اینکه صبر زیاد و استقامت میخواد این راه، امیدواری و انرژی لازم داره

و اینکه اگر دکتر گفت چند مرحله اول iui این قدر اصرار به میکرو نشه، اگر iui وقت تلف کردن بود تو کتاب های رفرنس و مقالات نمیگفتن تا 6 دوره iui برای بعضی گروه ها اگر نشد میکرو، روی تمام اینها کلی تحقیق و مطالعه شده، سلیقه ایی نبوده

ان شاالله که همه همون دفعه اول مامان بشن ولی اگر خدای نکرده نیاز به تکرار بود قبلش با اطلاع از تمام اینها وارد سیکل بشن که ممکنه تکرار بخواد و عجیب و غریب هم نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون زمانی ک میخاستم پانکچرکنم میگفتن دارو خارجی نیست الان( اردیبهشت ماه)... ولی ماه پیش دوستم انجام ...

عزیزم چرا قبول نکنه؟!به دکترت بگو لطفا به من داروی خارجی بدید.حتما قبول می کنه.قرار خودت پولشو بدی اونکه نمیده

واقعا ذخیره ۲.۹۲ خوبه؟؟منکه همش عزا گرفتم ک بخاطر ذخیره مه ک نمیتونم زیاد تخمک داشته باشم عزیزم خود ...

عزیزم خیلی خوبه که.مطمئن باش تخمدونات به اون سیکل  و دارو ی تجویز شده خوب جواب نداده.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
خانمی به کیفیت جنین ها هم ربط داره اگر همه گرید عالی دارن بهتره حتی یکی انتقال داد 

برای من همه ab هستن      یکی هشت یکی هفت   دوتا شش میخاد انتقال بده

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
نه من عادت کردم انقدرام که میگن نه موقع تزریق که اصا نمیفهمی یکم بعدش خیلی خیلی کم درد میگیره که اون ...

خدارو شکر 😘

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
مرسی عزیز دلم بابت دعای قشنگت. این خصوصیاتی که گفتی (شوهر من آنقدر مرد آقا .متین و آرومی هست که در ...

خدا سایه نیم متری روی زمین😉همسرت رو بر سرتون حفظ کنه 😍😚(جالبه همزاد شوهرم پیدا شده )

مطمئن باش همسرت بچه هاتون که اومدن بهترین پدر هم میشه....

باور میکنی مخصوصا جاری های من همیشه میگن خوش بحالت آنقدر شوهرت بچه دوسته و با تمام خستگی کاری برای پسرش وقت میزاره و باهاش بازی میکنه به حرفاش گوش میده.نمیدونن شوهر اونا مشکل داره وگرنه شوهر من خاص نیست.(وقتی این حرف رو میزنن دست و پام میلرزه که وای الانه که رابطه شوهرم و پسرم خراب بشه. از چشم میترسم )....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
واقعا ذخیره ۲.۹۲ خوبه؟؟منکه همش عزا گرفتم ک بخاطر ذخیره مه ک نمیتونم زیاد تخمک داشته باشم عزیزم خود ...

وااااای خوشبحالت عالیه من بیست و سه سالمه یکه ذخیرم چون تخمدان راست ندارم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزم خیلی خوبه که.مطمئن باش تخمدونات به اون سیکل  و دارو ی تجویز شده خوب جواب نداده.

ببخشید من یه سوال دارم 

شما جوابامو بیشتر اوقات دادین از شما میپرسم اون آزمایش قبل پانکچر که توش E2-Em داره 

این آیتم چیه و چند باید باشه ؟؟ 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

من یکم نگرانم انتقال اولم روز۱۳ انتقالم پریود شدم الان روز۱۰هستم خیلی حسشو دارم تا۳روز دیگه میشم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام بسارا جان دختر گلت چطوره؟ انشاله سایه مادر با افتخار همیشه بر سرتون باشه... قدر این گلا رو ن ...

سلام ب روی ماهت مریم  جان 

دخملی هم خوبه شکر 

هر روز مشغول سونوگرافی منه 

میپرسه آبجیم کی از دلت میاد بیرون باهاش بازی کنم 😍😜

آرا بخدا مادر و پدرها تا وقتی کنارمون هستن اونجور ک باید شاید قدردانشون نباشیم کافیه ی روز فقط کسالت داشته باشن تازه میفهمیم چ جواهری رو کنارمون داشتیم 

مادر ک کلا حسابش جداست 

همه جوره و تو هر شرایط میخواد جونشو فدای بچش کنه 

مریم جان منم این روزای سخت رو داشتم 

هر وقت یاد اشکهای مادرم میوفتم ک میگفت یعنی میشه تا هستم بچه تو و ببینم دلم خون میشه 

انشاله سایه بالاسر مون باشن با تن سالم و دل خوش 

انشاله بحق چهارده معصوم تموم پدر و مادرهای خانومای اینجا ب زودی زود نوه های عزیزشون رو تو بغل بگيرن و هیچ پدر بزرگ و مادر بزرگی حسرت دیدن نوه اش رو نکشه 🌷🙏💖