2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلام دوستان مهربونم ، دیشب یه دردی افتاد تو جونم ، اصلا دلم نمیخواد سر کسی بیاد خلاصه یه لخته دراز و ...

یعنی عاشق پیاماتم میدونم خونسرد نیستی اما.... خیلی راحت همش حرفش و میزنی 😥

اینبار بگی افتاد میکشمت دیگه اگه دم دستم بودی .یعنی شانس اواردی😁

مطمین باش اولی بوده فردا برو سونو🌷🌷🌷بیا زود خبرای خوب بده

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مونا جون صارم فکر کنم ویزیت اورژانس میدادی سونو میکرد البته شکمی فقط فکر کنم  دوست من یه بار رف ...

رفتم اورژانس عزیزم کلا سونوگرافیش تعطیل بود پزشک شیفت اورژانس هم سونو نداشت ، یعنی فاجعس واسه بیمارستان زنان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتم اورژانس عزیزم کلا سونوگرافیش تعطیل بود پزشک شیفت اورژانس هم سونو نداشت ، یعنی فاجعس واسه بیمارس ...

بیمارستان کودکان سونو شبانه روزی داره 

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
بچه ها فردا صبح انتقال دارم برام دعا کنید 

عزیزم، به سلامتی، خدا کمکت کنه❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

دوستان لطفا راهنمایی کنید

من قرار بود ۴ روز دیگه پریود بشم و برم دکتر برای شروع سیکل تخمک گیری.الان یه لک قهوه ای داخل لباسم دیدم. خیلی استرس دارم که زودتر پریود نشم.

تا حالا لکه بینی قبل پریودی نداشتم.به نظرتون الان پری اومده؟

در ضمن الان دارم روزی ۲ تا استرادیول والرات می خورم با یسری قرص تقویتی.یعنی میتونه از اونا باشه؟

@زینبی_بابا    

عزیزم از خودت یه خبر بده، من تازه به پست شما رسیدم 

سلام عزیزم

من پانکچر شدم و 10 تا تخمک ازم گرفتند ، بعد از 24 ساعت 4 تاشون جنین شده بودند

2 تاشون مشکوک بودند و گفتند جند روز صبر می کنیم ببینیم چی میشه

به نظر شما ممکنه اون دو تا هم جنین بشن؟

چرا انقدر کم جنین تشکیل شد؟ میتونه بخاطر کیفیت اسپرم باشه؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

دوستان چند روز بعد از آمپول اش سي جي بي بي چك مثبت ميشه براي يكي از دوستام ميخوام ١٥ روز از تزريقش ميگذره بي بي درست جواب ميده؟!

@زينبي_بابا

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
عزیزم میشه آز اسپرمش رو بفرستی ببینم گاهی لب مرز ممکنه باشه  میخوام ببینم اعتماد به نفس الکی ب ...

دمت گرم زینب جون گاهی یادی از من میکنی

در راستای این شعار خودم یک مثالی بزنم

یک خانمی رو میشناسم 36 سالشه تنبلی تخمدان شدید داره وزنش خیلی بالاست بالای 100 کیلو

یک فیبروم خیلی بزرگ داشت وقتی مجرد بود  رفته بود اینو با یک روش مسخره ای یک رادیولوژیست براش دار زده بود فیبرومه رو! اصلا من وقتی شنیدم شاخ دراوردم گفتم  یعنی با چه عقلی فکر کرده فیبروم 12 سانتی رو دورش ماده پی وی سی تزریق کنن کنده میشه! بعد حالا بفرض محال کنده شد کجا قرار بیفته؟!  

دو ماه تمام درد و خونریزی داشت اخرش نادره بهتاش عملش کرد و قبلش بهش گفته بود به احتمال خیلی زیاد مجبور بشم رحمتو دربیارم.

خلاصه خدا خواستو رحمش موند. ولی بهش گفته بودن شانس بارداری منحر به زایمان برات صفره.

سه ماه قبل از من ازدواج کرد و آزمایش اسپرم داد شوهرش توووووپ

شوهره هم زیر بار هزینه ivf اینا نمیرفت خودش میرفت پیش دکتر کومار مثل اینکه هندیه خلاصه امسال عید  در کمال تعجب طبیعی باردار شد با همون قرص و داروها!

این هفته قراره سزارین بشه و دکترش گفته رحمتو درمیارم.

قرض از این داستان طولانی این بود که اسپرم قوی چنان جنین قوی میده که تو بدترین رحمم خودشو نگه میداره.

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
منم همینو میگم بهش، میگم همه نمک میشن رو زخممون کمک نمیکنن،  میگه پدر و مادرت بدونن که ما چه زج ...

عزیزم قوی باش واسه خودت ارزش قایل باش

چرا اجازه میدی اینجوری باهات رفتار کنه؟! اصلا نمیشه مشکل هم از تویه خب مگه دست خودته؟ بنظرم یک مقدار ازش فاصله بگیر بخودت فکر کن و حتی تهدیدش کن که ترکش میکنی. نمیدونم چند ساله ازدواج کردین ولی دو  سال اول زندگی کشمکش اتفاق میفته که لازمه برای برقراری تعادل توی زندگی و شناخت طرفین و خانواده هاشون تا هرکی بفهمه جایگاهش تو زندگی کجاست.

فکر کنم سالهای اول بجای پرداختن به این مسایل زیادی محبت کردی و طرف مقابلت خوشی زیر دلش زده.

بنظرم یک مدت بجای فکر کردن به بچه به این فکر کن که اصلا ایشون همسر خوبیه؟ همراه خوبیه؟ دور از جونت اگه 20 سال دیگه سر پیری مریض شدی ازت مراقبت میکنه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
امروز روز دهم انتقالمه، با اپلیکاتور از جلو شیاف گذاشتم شیاف یه کم خونی اومد بیرون، در حالیکه همیشه ...

من که یادم نمیاد به ما گفته باشن با اپلیکاتور شیاف بزاریم بعد انتقال!!! چه کارها که نمیکنی تو، کشوی فریزر ،اپلیکاتور و....