2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046356 بازدید | 684509 پست
سلام دوستان  می خواستم بدونم کسی اينجا برای درمان تخمدان پلی کیستیک رژیم کتوژنیک گرفته؟ اگه آ ...

عزیزم این قرصارو کی باید خورد؟؟قبل تشکیل جنین؟؟؟؟

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر برای منم پرگووریس نوشته ولی داروخونه ها ندارن فقط سینال اف دارن غصه م شده دفعه قبل که پیورگان خ ...

به ۱۴۹۰ زنگ زدین برای دارویی که پیدا نکردین؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
شادن جان ميدوني تمام حالتهايي كه تو سيكل انتقال به وحود مياد همش ٥٠-٥٠ نه ميشه بابتشون خوشحال شد نه ...

دقیقا گل گفتی عزیزم

دیگه این دو سه روزم بگذره ببینیم خدا چی میخواد...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم این قرصارو کی باید خورد؟؟قبل تشکیل جنین؟؟؟؟

آره عزیزم،  اینوفولیک از شش ماه قبل از پانکچر می تونین شروع کنین ولی ملاتونین یک سیکل قبل از تشکیل جنین 

خیلی تاثیر داره تو کیفیت تخمک ها 

سلام دوستان  می خواستم بدونم کسی اينجا برای درمان تخمدان پلی کیستیک رژیم کتوژنیک گرفته؟ اگه آ ...

به اینوفولیک و ملاتونین میگن رژیم کتوژنیک؟ اگه آره من پانکچر دومم یه ماهو نیم اینوفولیک مصرف کردم دوهفته ی قبل از پانکچرمم دکترم ملاتونین داد گفت تاثیر خوبی روی کیفیت تخمک میذاره دیگه نمیدونم تاثیر اینا بود یا نه ولی نسبت به پانکچر پارسالم خیلی خیلی نتیجه بهتر بود

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آزمایش های هورمونيش در چه وضعیته؟  fsh lh و تستوسترون داده؟  پرولاکیتن بالا هم رو تعداد اس ...

این آزمایش ها رو هنوز انجام نداده،گفت دفعه بعد که اومدی انجام بده،ولی پرولاکتین براش ننوشت

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
به اینوفولیک و ملاتونین میگن رژیم کتوژنیک؟ اگه آره من پانکچر دومم یه ماهو نیم اینوفولیک مصرف کردم دو ...

نه عزیزم، رژیم کتوژنیک، رژیم بدون کربوهیدرات و قنده 

و مصرف پروتئین و چربی های مخصوص که باعث میشه اندروژن کمتری تولید بشه و تخمدان پلی کیستیک درمان بشه و جلوگیری بشه از دیابت و فشارخون بالا و ناباروری و.... 

اینوفولویک و ملاتونین رو از روی تجربه و مقالاتی که خوندم پیشنهاد دادم 

این آزمایش ها رو هنوز انجام نداده،گفت دفعه بعد که اومدی انجام بده،ولی پرولاکتین براش ننوشت

بگيد حتما براتون بنویسه،  هم تيروئيد هم پرولاکتین 

میزان کم بالا بودن پرولاکتین رو اسپرم تاثیر میذاره 

سلام دوستان کسی تست سل داده؟دکتر برای من نوشت،خیلی استرس گرفتم اصلا برای چی تجویز کرده؟ترو خدا هرکی انجام داده بیاد منو از نگرانی دربیاره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام دوستان مهربونم ، دیشب یه دردی افتاد تو جونم ، اصلا دلم نمیخواد سر کسی بیاد خلاصه یه لخته دراز و چندتا لخته بزرگ دفع شد بعدش راحت شدم و انگار ارامش اومد سراغم ، الان خواهرزادم اومد گیر داد بیا بریم سونو ببینیم نی نی داری یانه ، خلاصه رفتیم صارم اونام سونوشون تعطیل بود 😳😳

به خواهر زادم گفتم بیا بریم ولش کن ،ولی الان احساس سبکب و راحتی دارم هنوز یه کم خونریزی دارما تو ماشین هم که نشستم تکون میخورد دلم درد گرفت یه کم ، ولی فک میکنم سقط شدن کلا 

سلام دوستان کسی تست سل داده؟دکتر برای من نوشت،خیلی استرس گرفتم اصلا برای چی تجویز کرده؟ترو خدا هرکی ...

بله من انجام دادم، تو رویان واسه تشکیل پرونده همه باید انجام بدن اجباری، جای نگرانی نیست

سلام گلم، یعنی چی سقط شدن کلا؟!!!! منظورت اینکه احتمالا یکی سقط شده؟ 

فک میکنم هردو سقط شدن ،دوتا خواهرزاده دارم اونا خیلی نگرانن ولی من دیگه بی تفاوت شدم کاملا ، حالا فردا میرم دکتر اگر چیزی نبود دیگه این قرصای لعنتیو نخورم و امپولای لعنتی هم نزنم