2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046562 بازدید | 684528 پست
عزیزم بیمارستان که انتقال ذادم نه مرکزی کهpgdکردیم زنگ زده بود والا من گذاشتم نه قبلش نه بعذش استرس ...

آهان، راستش من این آخرا که میشه کم میارم آخه بار سوممه ناز جون، درست میگی عزیزم هرچی خدا بخواد همون میشه ولی خب صبر خدا کجا صبر من کجا😔

انشاالله که خیره😘

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
به امید خدا ان شاالله

راستی ناز جان چقدر هزینش شد پی جی دی؟ برای مشکلات ژنتیکیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی ناز جان چقدر هزینش شد پی جی دی؟ برای مشکلات ژنتیکیه؟

عزیزم ما۱۴ میلیون دادیم واسهpgd و۱۶ میلیون هم پانکچر و انتقال و امپول و دارو ها و سونو و ویزیت ها کلا۳۰ میلیون برای یدونه جنین فقط چون فقط یکیش سالم بود که قطعا همین یکی هم خواست خدا بوده وگرنه اینم مثل بقیه بیمار میشد

توکل به خدا الهی به حق حضرت فاطمه که جوابت مثبت باشه عزیزم

عزیزم ما۱۴ میلیون دادیم واسهpgd و۱۶ میلیون هم پانکچر و انتقال و امپول و دارو ها و سونو و ویزیت ها کل ...

چقدر زیاده هزینش

انشاالله هممون نتیجه بگیریم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه جنین ندارم فقط دوتا بود که انتقال دادن و منفی شدش،  گفتن چون همه چی اوکی هست و فقط یه لوله ب ...

دوستم به نظرم خیلی محکم واستا جلوش بگو مشکلی نیست به همه بگیم نقطه ضعف نده دستش. همونقد هم محکم بگو من به همه میگم اما حقیقتش رو میگم اینکه دلیلش همونطور که دکترا گفتن ناشناخته هست. بگو یک لوله بسته هیچ ربطی به ناباروری نداره و اینو همه میدونن اگر می خوای همه بدونن باید حقیقت رو بدونن مشکل ناشناخته است همونطور که از تو نیست از منم نیست.

سلام عزیزم ان شاء الله شنبه شب وقت سونو دارم نه خیلی بدتر شده حالم تو که تهوع نداری ؟؟!! خدانکنه ...

چرا منم تهوع دارم.  ۴ تا ۶ صبح، بعد ۸ صبح،  بعد ۷ عصر 🤪 نصف شبی از همه بدتره حالت تهوع ام. قرصم میخورم یبوست میگیرم،  بدتر میشم 😂😂 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
خوبی عزیزم؟ جوجه هات خوبن؟

فدات شادن جان ديگه اين روزهاي پاياني رو هم توكل بر هدا داريم پشت سر ميذاريم

شما چطوري؟ هنوز درداي پري داري يا نه؟

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
بچه ها واکسن انفلوانزا تو بارداری زدید دکترم گفته بزن الان ماه ۵ هستم اما میترسم ته گلوم ی کم ببخشی ...

من‌ ۱۰ هفته ام تازه زدم

سه ظرفیتیش رو زدم، ولی دکترم گفت فرقی نداره ۴ ظرفیتی هم میشه. بزن. من شنبه زدم، هیچ علائمی نداشتم.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین