2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046462 بازدید | 684513 پست
عزیزم انوکساپارین من فقط مثل دایره ساعت روی شمارهای 9...3..12...6... تزریق میکردم..شما چطور تزریق می ...

وای من فقط پایین نافم میتونم بزنم یعنی 180 درجه ی پایین، بالا اصلاااا، یه بار یه کوچولو بالاتر زدم خیلی درد داشت تازه سینال اف رو که سوزنش کوچولوئه وای به انوکسا

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
یعنی کفم بریدا. قطعا نمیخواسته دلت رو بشکونه اما چه فایده که دیگه شکسته بود

دقیقا.ولی دله شکست 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم تزریق میکردم زیاد دردنداشت برای من😥 ولی بعضی وقتا انگار زغال میزاشتی جای سوزن😭😥

من همینجوریشم که همسرم تزریق میکنه میترسم اصلا توانایی تزریقات ندارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
وای من فقط پایین نافم میتونم بزنم یعنی 180 درجه ی پایین، بالا اصلاااا، یه بار یه کوچولو بالاتر زدم خ ...

سوزن آنوکساهای من خیلی ریز بودن مثل انسولین

یعنی سرسوزن شماها خیلی بزرگن😱؟؟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
وقتی یکی نمیخواد درکت کنه دیگه چه کار میشه کرد! فکر نکن مردها مشکل داشته باشن مهربون میشن، این جماعت ...

نه جنین ندارم فقط دوتا بود که انتقال دادن و منفی شدش،  گفتن چون همه چی اوکی هست و فقط یه لوله بسته ست که اونم هیدرو نیست بهتره هیچ عملی نکنن و آی یو آی انجام بدن که اونم.... 

الان یادم نیست چند بود اسپرمش ولی خیلی بالا بودش

شما اولین زنی نیستی ک این بلا رو با زخم زبون سرش اوردن!خوبه شما شوهرت فقط یبار تیکه پروند من چی بگم ...

من جات بودم ی جوری دهن مادرشوهر رو با گل پرمیکردم که تا عمر داره نتونه نطق کنه.کل خاندان شوهر جرات نمیکنن به من حرفی بزنن شوهرمم از دهنش ی چی پرید که تا عمر داره بهش طعنشو میزنم.حالا اصلا برفرض من مشکل دارم که چی؟بالاتر از تصمیم خدا مگه چیزی هست؟اون صلاح دونسته اینجوری .بندش چیکارست در مورد تصمیمات خدا اظهار فضل کنه؟

عزیزم بهتری؟فکرم پیشته؟کاری کمکی اگه خواستی تعارف نکن. من خونه ام غرب تهرانه.

ممنونم عزیزم، شام درست کردم سرگرم بشم فقط هنوز گریم بند نمیاد، کلا نه فقط بخاطر حرفای همسرم کلا بحال خودم دارم گریه میکنم و زندگیمو مرور میکنم،،، ممنونم به فکرمی ببخشید ناراختتون کردم

سوزن آنوکساهای من خیلی ریز بودن مثل انسولین یعنی سرسوزن شماها خیلی بزرگن😱؟؟

از سینال اف بزرگترن دیگه تقریبا دوبرابر سوزن سینال اف هستن، برای همه یجوره دیگه عزیزم

ولی خب من بالای نافم انگار پوستش ضخیمتره دردش زیاده

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عالیه به نظرم این دفه نتیجه میگیری 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

خداکنه

من همینجوریشم که همسرم تزریق میکنه میترسم اصلا توانایی تزریقات ندارم

برعکس من میگم دست خودم خوبه😅 همسرم فقط پروژسترون میزد که واقعا قلمبه میشد حتی تو دوتا سرنگم خالی میکردم بازهم درد داشت😔 من دورهای آموزشی تزریقات رفتم میخواستم برم توبیمارستان کارکنم نزاشت شوهرم😐

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
حق با مامانته ثمین جون.والا به خدا مگه قراره چند سال عمر کنیم.خیلی سلام برسون به مامان

فدات