2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست

سلام دوستای گلم

من فردا صبح ساعت 7 باید بیمارستان باشم برا انتقال جنین،خیلی به دعاهاتون نیاز دارم.یه عالمه التماس دعا

و اینکه هنوزم توو شکم که سه تا انتقال بدم یا دو تا،دکتر یه خورده توو دلمو خالی کرد،گفت اگه سه قلو بشه میخوای چکار کنی!

حالا نمیدونم فردا چکار کنم!

عزيزم مگه دكتر گفته آمپولتو قطع كني ؟  من هماتوم دفعه اولم بعد چند روز آمپول رو قطع كردم به خو ...

من امروز چون وقت کنترلم بود خودم سونو رفتم که ۱۶ هفته هستم حالا به زور من آزمایشات غربالگری رو نوشت وگرنه خودش میگفت اصلا به اینم نیازی نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه جالب. دکتر دیگه قبول کرد?

اره خوب اینا کارشونه.به هم نون قرض میدن دیگه..من صارم  ای وی اف کردم...دکتری که میرم هم صارمه الان.جای دیگه نرفتم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام دوستای گلم من فردا صبح ساعت 7 باید بیمارستان باشم برا انتقال جنین،خیلی به دعاهاتون نیاز دارم.ی ...

سلام عزیزم ان شالله فردا نی نی های خوشگلت بیان تو دلتو سفت بچسبن 😅

راستی مگه دکترت تصمیم نمیگیره که چن تا انتقال بدی 

اره خوب اینا کارشونه.به هم نون قرض میدن دیگه..من صارم  ای وی اف کردم...دکتری که میرم هم صارمه ا ...

به نظر من یه نوع بی مسئولیته تا بیای پزشک جدید رو در جریان کار بذاری  نی نی هم بدنیا اومده

خانما  من رحمم تک شاخه و لوله سمت راستم نصفه   

حالا دکترم میخاد چهارتا جنین برام انتقال بده   خطری نیس؟    گفت  میزارم سمت چپ  رحمت ولی   چهارتا گفت میزارم ترسیدم    چون رحم تک شاخ نصف رحم طبیعیه  بعد اگه چند قلو بشه رحمم نگه میداره؟ 

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
سلام عزیزم ان شالله فردا نی نی های خوشگلت بیان تو دلتو سفت بچسبن 😅 راستی مگه دکترت تصمیم نمیگیره ک ...

چرا دکتر گفت دو تا برات انتقال میدم،من گفتم نمیشه سه تا انتقال بدین؟اونم گفت میشه ولی احتمال داره سه تاش بگیره،حالا یه خورده نگران شدم!

به نظر من یه نوع بی مسئولیته تا بیای پزشک جدید رو در جریان کار بذاری  نی نی هم بدنیا اومده

اره.منم اصلا به دلم نمیشینه این دکتره جدیدم

خانما  من رحمم تک شاخه و لوله سمت راستم نصفه    حالا دکترم میخاد چهارتا جنین برام ان ...

چرا چهارتا اخه؟

تو صارم بیشتر از دوتا نمیزارن دیگه

چرا چهارتا اخه؟ تو صارم بیشتر از دوتا نمیزارن دیگه

نمیدونم   دکترم گفت چهارتا 

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
واللله دکترم خودش گفت قطع کن حالا یه هفته دیگه شیا رو هم روزی یدونه کرد

خب پس هر چي دكترت ميگه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
به سلامتی نگران نباش...توکل به خدا.ان شاء الله که هرچند تا صلاحه برات بگیره 😍

قربونت عزیزم  رحمم تک شاخه میترسم   چند قلو بشه نگه نداره

سلام دوستای گلم من فردا صبح ساعت 7 باید بیمارستان باشم برا انتقال جنین،خیلی به دعاهاتون نیاز دارم.ی ...

به نظرمن همون دوتایی که دکتر گفت رو انتقال بده.تو خارج کشور یه دونه فقط انتقال میدن...به سلامتی ان شاء الله