2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست

سلام میدونم سوالم اینجا جاش نیست ولی لطفا اگر میدونین راهنمایم کنید برلی ثبت اطلاعات آدرس در قسمت بسته حمایتی ما نه تلفن ثابت نه کوچه فرعی واحد بعضی گزینه های دیگه نداریم نمیدونم چطوری پرش کمم میشه بفرماید  چگونه باید انجامش بوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هومت گلی تو هم پسر داری درسته؟

نه جونممممم

دختر دارم شاه نداره😅😅😅

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
از اول بارداریم  تاالان ۲ لیتر ابلیمو و ابغوره خوردم ..خدا کنه ضرر نداشته باشه ..نی نیم زشت نشه ...

ترشی زیاد که میگن نینی رو سیاه میکنه😅😅

البته بنظر من به نژاد ادما برمیگرده. قطعا از پدر و مادر با پوست سفید بچه سبزه در نمیاد😁😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
ترشی زیاد که میگن نینی رو سیاه میکنه😅😅 البته بنظر من به نژاد ادما برمیگرده. قطعا از پدر و مادر با ...

برعکسشو من دیدما😂😂😂 پدرو مادر شدیدا سبزه بچشون سفییید

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
برعکسشو من دیدما😂😂😂 پدرو مادر شدیدا سبزه بچشون سفییید

اون یعنی بخت و اقبال🤣🤣🤣🤣

ممنونم.بار دوم بود. اره...یک یا دوشانس دیگه دارم نهایتا

عزیزم، منم بار سوممه انتقال دادم روز نهم بی بی چک زدم منفی بود بعیدم میدونم خبری باشه ولی خب چیکار کنیم دیگه من یه دو ساعت گریه میکنم بعدش دوباره یادم میره تا انتقال بعدیو همین بساط دوباره

خدا بخواد بده میده ولی خب فعلا نمیخواد، تازه من چون لوله هام هردوش بستست امیدی به طبیعی ام ندارم باید صبر کنم ببینم بالاخره با چندمین پانکچرو انتقال نتیجه میگیرم، فقط خدا میدونه ...

ولی آخرش یه روزی هممون مامان میشیم😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ترشی زیاد که میگن نینی رو سیاه میکنه😅😅 البته بنظر من به نژاد ادما برمیگرده. قطعا از پدر و مادر با ...

همش ژنتیکه ..الکیه که به تغذیه مربوطه 🤭

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم، منم بار سوممه انتقال دادم روز نهم بی بی چک زدم منفی بود بعیدم میدونم خبری باشه ولی خب چیکار ک ...

عزیزم خیلی زود زدی‌.روز نه و بی بی چک!!! ان شاء الله که این دفعه مامان شدی عزیزم ...توکل به خدا

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
همش ژنتیکه ..الکیه که به تغذیه مربوطه 🤭

اره اره. همینطوره😁😁😅😅

سلام من هفته ششم باردارى هستم و خيلى ترشحات دارم فقط وقتى ترشحات خارج ميشه يكم سوزشم دارم خواستم ببينم عاديه؟؟اخرين بار تو چكاپ عفونت نداشتم نگران اين سوزش هستم با اينكه كم و وفقط گاهى به اين صورت ميشم خارش اصلا ندارم و رنگ ترشحاتم هم سفيد و بدون بو هستش 

عزیزم خیلی زود زدی‌.روز نه و بی بی چک!!! ان شاء الله که این دفعه مامان شدی عزیزم ...توکل به خدا

تازه دقیقترش روز هشت بود😅آخه من دوشنبه ظهر انتقال دادم سه شنبه صبح بی بی چک زدم

ممنونم سارا جون، توکل به خدا😙😙😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها من ی سوال داشتم من ۲۰ روز از سقطم می گذره یعنی از خونریزی نداشتنم آخرین باری هم ک بتا دادم ۴۶ ...

مهلای عزیز، ای موجود عجیب و غریب بازهم بارداری ان شاالله، کلا مامان میشی هر ماه خودت خبر نداری، 2 روز دیگه آز بده مشخص میشه

ای جااااااانم عزیزم  ان شاالله که همین طوری میشه و برات جشن میگیریم

زینبی جون یه سوال

میگم جنین سه روزه که فریز میشه منظورم هشت سلولی هست، مثلا تا دو روز تو ازمایشگاه بمونه حتما بلاست میشه؟ منظورم در صورت موندنه، یعنی روز پنجم حتما بلاسته دیگه یا ممکنه مورولا باشه و دیرتر به بلاست برسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40