2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
عزیزم حتما به روی چشم  فقط من خیلی از صفحات عقبم، سوالت رو برام ریپلای کن یا صدام بزن تو پست س ...

مرسی عزیزم ،کپی کردم

میخوام برم تو سیکل ای وی اف ،،دکترم گفته روز یک تا سه پریودی بیا ،،منم 17 پریود میشم ولی میخوام بندازم ماه بعد برم ،چون 14 تخمک گذاریم قمر در عقربه،اما الان نگاه کردم دیدم ماه بعدم همینجوره دقیق 14 سیکلم قنر در عقربه،من سیکلام28 روزس،،حالا ب نطر شما،همین ماه و از دست ندم و برم یا بندازم ماه بعد؟؟

کجا هست؟اخه نمیدونم این انتی تی پی او من واقعا احتیاج به درمان داره یا نه.اگر داره پس چرا اون خانم ۶ ...

گلم درمانگاه سجاد هستن پیش یه امام زاده اسمش یادم نیست 

راستش 5 سال پیش باغ فیض بودن بعدش جابجا شدن دیگه خبری نداشتم ازشون تا امسال که فهمیدم اینجا اومدن

حتی برای تیروئید هم درمان دارن

حتما یه سر برید خیلی دلم روشنه جواب میگیرین خصوصا که قبلا هم باردار شدی

در مورد غدد هم گلم اطلاعاتم کمه، کاش این سوالت رو از متخصص بپرسی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام لیانا خوبی ،نشناختی ،منو؟؟😊😊😊

سلام عزيزم دلم 😍😍😍

خوبي ببخشيد اصلا حواسم نبود چكارا ميكني ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزيزم دلم 😍😍😍 خوبي ببخشيد اصلا حواسم نبود چكارا ميكني ؟

قربونت برم تو خوبی چه خبرا،،نی نی های نازت خوبن؟؟

هیچی میخوام اگر بشه و شوهرمو بتونم راضی کنم برم میکرو کنم ،،البته زیاد راضی نیست ولی اگر بتونم راضیش کنم خوبه

پست خود تو شیطون رو دیدم که به تیار گفته بودی.... بخدا گناه داره زندگی و آرامش زندگی اینجور بهم بخو ...

به خدا من تشویقش نکردم اما دیدم همه دعواش کردن گفتم درک میکنم شرایط تیارا رو. حالا خوبه تیارا انقد عاقل بوده اومده مشورت گرفته. من که تازه خواهرهام رو واسطه گرفتم با شوهرم حرف بزنن برا جدایی. خانواده همسر من شک دارن که مشکل از کدوممونه. اگر مطمئن میشدن که مشکل از منه باور کن تا حالا سه طلاقم کرده بودن. البته بی انصافیه بگم آدمای بدی هستن چون اینطور نیست اما بهشونم حق میدم که نگران زندگی پسرشون باشن. هرچند خواهر شوهرم هربار منو میبینه میگه غصه نخوریا والا بچه آش دهن سوزی نیست و از این حرفا

البته دوستای همسرم میدونن مشکلمون رو و انصافا همیشه بهترین راهنمایی ها رو میکنن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستان روز ۷انتقالم بی علامتم شمااینجور نبودین

عزيزم من ذره اي علائم نداشتم ولي از هفته ٦ چنان حالت تهوعي اومد سراغم كه آبم نميتونستم بخورم بهش فكر نكن انشاالله مامان شدي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
@shadennn    شادن جان کجایی دختر خوبی!؟چه خبرا در چه حالی؟

خوبم عزیزم، هیچی دیگه به انتظارم ادامه میدم

دیشبم تا صبح باز درد شدید پریودی داشتم صبح خوب شد نمیدونم چرا شبا میاد سراغم

شما خوبی خودت؟😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
وای من شکر خوردم چقدر عصبانی ، از عصبانیت اسممو نصفه گفتید تیارا هستم ، من همش دارم سعی میکنم مثلاً ...

عزیزم خواهرم بخدا ناراحت میشم از ناراحتی هم نوعم ...مخصوصا بخاطر بچه دار نشدن...

اما این ناراحتی سبب میشه دعا کنم...

اما اما از خانمی که وجود با عظمت خودش پی نبرده خیلی عصبانی میشم....تو باید با افتخار به شوهرت بگی ما تمام تلاشمون رو برای بچه کردیم و میکنیم....اما اجازه نمیدم زندگیمون بخاطر بچه دچار لغزش بشه ناراحتی طبیعیه بخاطر نبود بچه اما در کنارش وجود زن خوب و مرد خوب برکت زندگیه ارامش زندگیه.....اجازه ندید کسی دخالت کنه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
الان یعنی مشکلت اینا بودن؟ قبلا هیسترو نشدی؟ شاید مشکلت حل شده و نیاز به پانکچر پیدا نکنی! دکتر چیزی ...

نه دفعه اولم بود هیسترو میشدم. من لوله هام بسته بود اما تو طرحی که دکتر از رحم و سپتوم کشیده به نظر میاد سپتوم جلوی لوله هام رو هم گرفته بود. خدا کنه عزیزم طبیعی باردار شم و خدا بهم بچه سالم و صالح بده. حالا تو این دو ماهی که تا پانکچر دارم طبیعی اقدام کنم ببینم خدا چی میخواد برام. جواب پاتولوژی اومده اما گفتن دکتر این هفته نیست حالا سه شنبه دیگه باید برم ببینم چی میگه. 

از ته دل دعا میکنم خدا دامن همه منتظرا رو قبل از اینکه دق مرگ بشن، سبز کنه

اگه درست یادم باشه یه دختر ناز داری. ببوسش از طرف من

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اره ذخیرم خوبه،،ی قوطی اووبوست خریدم ک فکر کنم30 تاشو خوردم،، اخه میدونی چیه من یکشنبه دکترم بهم گف ...

اتفاقا هر چقدر سرت شلوغ باشه و به این موضوع کمتر فکر کنی نتیجه بهتر میشه.اینو طبق تجربه ی خودم بهت می گم

قربونت برم تو خوبی چه خبرا،،نی نی های نازت خوبن؟؟ هیچی میخوام اگر بشه و شوهرمو بتونم راضی کنم برم م ...

عزيزم انشاالله هرچي خير 

ممنووون خوووووبيم 😍😍 انشاالله قسمت خودت يه گل پسر تپل

عزيزم معلوم نميكنه كه شما ١٤ سيكلت حتما انتقال بدن يهو ميبيني ١٥ يا ١٦ انتقال ميدن شايدم زودتر  منظورم تخمك كشي هم هست معلوم نميكنه

مرسی عزیزم.نمیدونی روزی چندتا مجازه خوردنش؟ میدونی اینو یه دونه خوردم.خابیدم بعد مدتها بیخوابی.انگا ...

آره گلم حسابی هم بی خوابی میاره

دو بار که اصلا در یک روز مصرف نکن 

گلم معده ات رو با هویج و به پر کن، غذاهای کاملا خشک بخور

غذای گوشتی بخور و کبابی سردی معده ات رو میگیره

ولی نذار گرسنه بشی چون تهوع وحشی میشه 🤪🤪🤪

عزيزم انشاالله هرچي خير  ممنووون خوووووبيم 😍😍 انشاالله قسمت خودت يه گل پسر تپل عزيزم معلوم ...

جدی؟؟پس ب نظرت اگر بتونم شوهرمو راضی کنم این ماه بریم؟؟

ان شاءالله همیشه خوب باشن عشقولیای من😍😍