2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
چرا هیچکس سوالمو جواب نداد😔

عزیزم متاسفانه آزت منفی هست، مرکز ما که گفته بود اگر منفی باشه داروها قطع بشه ولی تکرار آزمایش نگفته بود ولی اگر مرکز شما گفته تکرار بشه که تکرار کن چون یکی از دوستان چند وقت پیش آزش 4 شده بود فکر کرد منفی و داروهاش قطع کرد در صورتی که باردار بود و متاسفانه فکر کنم سقط شد، مرکز هرچی گفته همونو انجام بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ده تا تخمک داشتم دوتا فقط جنین شدش، دلیلشم دکترا نمیدونن

دکترها خیلی اشتباه کردند که اینو گفتند. حتما باید شوهرتون آزمایش dfi بده.یکی از دلایلی که تعداد کمی جنین تشکیل میشه بالا بودن dfi مرد هست. دکتر و مرکزتو عوض کن.بگو به یه دکتر خوب براش آزمایششو بنویسه ببر به شوهرت نشون بده بگو دکتر گفته حتما باید این آزمایشو انجام بدی.خودتم حتما آزمایشای ایمنی و انعقادیو انجام بده.شما تازه اول راه میکرو هستی توی همین تاپیک ببین خیلی از بچه ها چندین با تخمک گیری و انتقال داشتند تا بالاخره موفق شدند اینارو به همسرت بگو. بهش بگو در این زمینه مطالعات و اطلاعاتشو ببره بالا اگرم خودش نخواست تو براش هر دفعه یه چیزیو توضیح بده.خیلی وقتا عصبانیت آدما به خاطر مبهم بودن اتفاقات و نداشتن اطلاعاته ولی وقتی بدونی توی این راه چه سختی هایی هست برای رسیدن به موفقیت همه را به جون می خری.

عزیزم این امپولا قیمتش چنده؟؟

والا یادم نیست متاسفانه...

3ماهه پیش گرفتم یادم نمیاد...ببخشید

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
مرسی عزیزم ک جواب دادی،منم میخوام برم تو سیکل ای وی اف ،،دکترم گفته روز یک تا سه پریودی بیا ،،منم 17 ...

همین ماه برو عزیزم. یه موقع دیدی حالا که همه چیز قمر در عقرب شده کار تو درست میشه    

حالا بدون شوخی اینو بهت بگم که انسان به هر چیزی که از ته قلبش ایمان داشته باشه میرسه.با تمام سلول های وجودت بگو من در هر شرایطی موفق می شم.

ذخیره تخمکت خوبه؟داروی تقویتی چیزی خوردی؟

همین ماه برو عزیزم. یه موقع دیدی حالا که همه چیز قمر در عقرب شده کار تو درست میشه     &n ...

اره ذخیرم خوبه،،ی قوطی اووبوست خریدم ک فکر کنم30 تاشو خوردم،،

اخه میدونی چیه من یکشنبه دکترم بهم گفت که برو تو سیکل ای وی اف وهفته دیگه یکشنبه روز اول پریمه،ب خاطر همین خ فرصت نداشتم این بین ،،تازه دیشب و پریشب و فردا شب هم مهمون دارم ،،،

ی جورایی سردرگمم ک چکار کنم

سلام دوستان، میدونم این تاپیک جای این حرفا نیست ولی دارم از غصه میترکم و کسیو ندارم  امروز رفت ...

عزیییزم...واقعاااا نمیدونم چی بگم و خیلی ناراحت شدم...شایدهمسرت الان عصبانیه...بزار توی یه فضای آروم باش صحبت کن و بگو مشکلات حادتر از شما هم یهویی طبیعی باردار شدن یا اینکه بعد از چندبار میکرو....ولی اینو بدون توی شرایط پر استرس و سخت این روزای جامعه ما ، مردها و یا بهتره بگم اونایی که بیرون از خونه کار میکنن خیلی بیشتر داغون میشن و تحملشون پایین میاد.ضمنا زندگی خصوصی شما به هیچکس ارتباطی نداره .اونی که بخواد شمارو اذیت کنه دشمنت یا هرکس دیگه ایی با هر بهونه ایی که باشه آزارش رو میرسونه .نازایی نباشه با یه چیز دیگه.به خودت و زندگیت فکر کن و تصمیم بگیر....دیگران مهم نیستن

33 سالمه فقط تورو خدا نگو که سنی نیست و ... ، آخه همسر من فقط نمیخواد اونا رو در جریان بزاره میگه او ...

عزيزم كجا آز  داده همسرت

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بسلامتی نمیدونم ولی دکتر من به جنین های سه روزه امیدوارتر هست قراره برای من هچینگ هم کنه امروز روز د ...

چندم سیکلتون قراره انتقال بدین؟؟؟دکتر منم گفت سه روزه توو بدن بیشتر احتمال رشدش هست تا توو آزمایشگاه

عزیزم این امپولا قیمتش چنده؟؟

فكر كنم ١٦ باشه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مال من ۵ روزه و میشه ۱۷ دورم

چون جنینای شما دو روز بزرگتره و شما دو روز دیرتر انتقال داری،ان شاالله اگه باردار بشیم سن بارداریمون عین همه.ان شاالله هر چی خیرمونه همون بشه،باید راضی بود به رضا و حکمت خدا

چون جنینای شما دو روز بزرگتره و شما دو روز دیرتر انتقال داری،ان شاالله اگه باردار بشیم سن بارداریمون ...

انشالله هر چی خدا بخاد همون بشه دیگه ما تلاشمون میکنیم دیگه من دارم خونه تکونی میکنم برای اون ۱۵ روز که نمیشه کار سنگین انجام داد😁