2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046565 بازدید | 684528 پست
سلام دوستای گلم انقدر همتون بهم لطف داشتین گفتم واسه همه یه جا بنویسم 🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍مادرشوهر زبر و ...

مونا استراحت کن ....

چرا حاج خانم دستش به زرشک نیست 😉

عاشق مادرا هستم و سبزی پاک کردنشون...سبزی هاشون خوردن داره🤗

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگما دیشب تا صبح هردومون بیدار بودیم دیدم همسرم گریه میکنه خیلی دلم براش سوخت و عذاب وجدان گرفتم ،، ...

من ندیده بودم این پست رو

یعنی خدایی میگن کرم از خود تنه درخت خودش میزنه بیرون در وصف تو هست 😡

نمیدونم تا حالا با شوهرت رفتی بشینی مکالمه مسخرتو کنی یا نه

اما احمقانه ترین فکر رو کردی....ببخشید اینجور نوشتم خیلی عصبی شدم پستتو خوندم...

بزار شوهرت گریه کنه بیخیال تو امیدت بخدا  باشه....اگر بخواد بچه میده نخواد نمیده.....

هیچوقت بحث جدایی بخاطر بچه رو نکن این بزرگ ترین ظلمه در حق خودت و دو خانواده...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم متاسفانه آزت منفی هست، مرکز ما که گفته بود اگر منفی باشه داروها قطع بشه ولی تکرار آزمایش نگفته ...

ممنون عزیزم

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
من سرسقطم پیش یه دکتری میرفتم دکتر فریبا امیری. ازش پرسیدیم چرا سقط شد گفت تو خیلی حاملگی ها پیش میا ...

من که به زور با لیوان آب بالاسر شوهرم وا میستادم تا یه ویتامین سی یا ای بخوره همش میگفت ما که بچه دار نمیشیم تو چرا اینا رو میدی به من بخورم ، کلاً همیشه و تو همه مراحل درمان مطمئن بود که ما بچه دار نمیشیم چون همیشه میگفت ما مشکل حادی نداریم اگه میخواستیم بچه دار بشیم با اقدام طبیعی تو این چند سال شده بودیم ، خداییش هم تک تک مراحل که رفتیم و جواب نگرفتیم حرفش ثابت شدش هرسری بهم گفت من که میگفتم ما بچه دار نمیشیم ، دیشب هم بهم گفت من که میگم تو بچه دار نمیشی دیگه حق نداری دکتری بری و پول و وقت و عمرمونو هدر بدی فقط به همه اعلام کنیم نازا هستیم تموم شه البته بگیم که من مشکلی ندارم ،،، بعضی از دکترا حداقل کاری از دستشون برنمیاد میگن برو پیش یکی دیگه ولی تمام دکترایی که تا الان رفتم اصرار داشتن که همه چی خوبه و گل و بلبله فقط ما باید صبر کنیم و مرتب بریم پیششون 

قربونت منم بد نیستم. تازه هیسترو کردم. احتمالا این پری نه پری بعدی باید برم برای دارو و پانکچر اگه خ ...

مرسی فدات ، منم 2 پری دیگه احتمالا ان شاالله برم واسه انتقال، اینسری آسپرین هم دارم از یه ماه قبل، هیسترو چیزی نشون داد؟

ان شاالله اینسری مامان دو قلوها میشی، تا حالا هرچی بوده تو واسه همه دعای خیر کردی، حالا نوبت ماست همه باهم واست دعا کنیم ،من که میگم ان شاالله اینسری یه دوقلو گیرت میاد

وقتی مشکلی حل نشه حل نمیشه دیگه حالا فرقی نمیکنه ایراد از کدوم طرف باشه ،،، اگه مشکل کوچیکی بود تو ت ...

وای عزیزم اگر آنقدر فکر زندگی و آینده هستی پاشو تا جوونی بجای فکر زن دیگر به یک بهزیستی مراجعه کن و یک بچه یک روزه بیار حتی میتونی نه ماه نزاری کسی ببینه بگی بچه خودتونه

این راه راهی بعد از نشدن ای وی اف و ای یو ای هست......پس ببین خدا چقدر بزرگه و راه گذاشته

من نزدیک انتقالم که میشه پادرد شدید همراه با کمر درد میگیرم شما هم دارید ؟امکان داره بخاطر استرادیول ...

منم این سری اینطورشدم تازه حالت تهوع هم دارم ازالان فکرکنم به خاطر امپول hcg که زدم ایندفعه ازقبل انتقال بهم داده

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
من که به زور با لیوان آب بالاسر شوهرم وا میستادم تا یه ویتامین سی یا ای بخوره همش میگفت ما که بچه دا ...

راستش بیشتر غصه اینو الان میخورم که با شوهرت همکاری. حداقل کاش تو روز همو نمیدیدین

نمیدونم چه نسخه ای برات بپیچم اما خیلی وقتا دیدم که وقتی جنین تشکیل نمیشه مشکل دی اف آی داره آقا.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی فدات ، منم 2 پری دیگه احتمالا ان شاالله برم واسه انتقال، اینسری آسپرین هم دارم از یه ماه قبل، ه ...

به سلامتی و به دلخوی انشالله. آره عزیزم بغیر فیبروم یه سپتوم درست حسابی داشتم که مجبور شد کورتاژ کنه انقد که سپتومه پهن بود. حتی تو گزارش عمل زده حفره رحم کوچک بود.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من ندیده بودم این پست رو یعنی خدایی میگن کرم از خود تنه درخت خودش میزنه بیرون در وصف تو هست 😡 نمی ...

نه هنوز هردو سرکاریم اصلا نمیتونم ذهنمو جمع کنم ولی با حرفای شما نتیجه گرفتم حداقل فعلا چیزی در مورد این قضیه نگم ،،، من زندگیمو دوست دارم ولی تو بد شرایطی گیر کردم کلا خسته شدم هم روحی هم جسمی 

وای عزیزم اگر آنقدر فکر زندگی و آینده هستی پاشو تا جوونی بجای فکر زن دیگر به یک بهزیستی مراجعه کن و ...

همسرم اصلا قبول نداره بچه دیگه میخواد ژن خودش باشه ،،، درضمن بچه از بهزیستی آوردن به این راحتی ها نیست مراحل حقوقی طاقت فرسایی داره حتی مراحلش راحت هم بود حرفشم پیش همسرم بزنم دنبالم میکنه

زینب جون منصرف شد خداروشکر امروز سونو رفته گفته 7هفته هست32سالشم هست بچه اولش دختر بوده دیگه گفت راض ...

خدا رو شکر 😍 😍 😍 😍 😍 ان شاالله خدا براش نگه داره 

به شما و هر کس هم آرزو داره هر چند تا که دوست دارین هر چه زودتر اولاد صالح بده 

امسال همه سر سفره هفت سین مادر شده باشیم