2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046348 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نمیرم ، اره متاسفانه ☹️☹️

خدا اون یکی رو برات سالم نگه داره حسابی استراحت کن من بارداری رو دوست دارم چون حسابی آدم فرمانروایی میکنه. من برای دخترم اصلا کیف میکردم ملکه بودم برای خودم

دوستان روز ۷انتقالم بی علامتم شمااینجور نبودین

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
نمیدونم والا سری قبل هم روز هفدهم برام انتقال داد که متاسفانه منفی شدکه البته روز یازدهم که رفته بود ...

به منم گفت خیلی خوبه ولی الان یدفعه استرس گرفتم خدا کمکمون کنه انتقال من وشما دوسه روزباهم فاصله داره انشالله خداکمکمون کنه ایندفعه برای بارسوم من میرم

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
به منم گفت خیلی خوبه ولی الان یدفعه استرس گرفتم خدا کمکمون کنه انتقال من وشما دوسه روزباهم فاصله دار ...

ایشالا خدا خودش بخواد برای هممون

منم درواقع سری چهارمم هست دوبار سال 91 ،یکبار هم شهریور البته سال92 با iui باردار شدم و به لطف خدا یه دختر6 ساله دارم

@زینبی_بابا    

سلام من باز مزاحمتون شدم .از اوضاع من کمی خبر دارید میدونید که تصمیم گرفتم دیگه ناباروری نرم و طبیعی اقدام کنم.انتی پی تی اوم ۲۵۰ هستش و بخاطرش کلی دارو استفاده کردم اما دیشب یه خانمی که انتی پی تی او داشت و هم کم کاری تیرویید گفت این مشکلت رو بارداری تاثیر نداره میگفت من ۶۰۰ هستم و دکتر غدد فقط برای کم کاریم دارو داده تعجب میکرد از اینکه چرا انقد من دارو استفاده کردم.تازه حامله هم بود شش ماهش بود.میخواستم نظر شما رو بدونم.رحمم لوله هام همه چیم سالمه فقط انتی پی تی او ۲۵۰ هست البته ازمایشلم هست اگر دعوت دوستیمو قبول کنید براتون بفرستم چون من سواد خوندن ازمایش رو ندارم فقط یادمه دکتر زرنانی گفتن هیچ مشکلی جز این نداری.شوهرمم حرکت اسپرمش و تعدادش کمه .تعدادش بیست ملیون بودش حالا الان نمیدونم کمتر شده یا بیشتر.چون  مشکل بی میلی هم داشت که فهمیدیم پرولاکتینش بالاست.از وقتی دارو استفاده میکنه بی میلیش برطرف شدم اما میزان منیش خیلی کمه اندازه یه قاشق شاید بشه.واریکوسل گرید یک هم داره با این وضعیت چقد میتونم امیدوار باشم؟اصلا چکار باید بکنم .خیلی درمونده هستم از پریروز تا حالا کور شدم انقد سرچ کردم نمیدونم چکار کنم که بیخیال بشم ولی دلی از یک طرفم میترسم سراغ دکتر زنان و اینا برم .

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
ایشالا خدا خودش بخواد برای هممون منم درواقع سری چهارمم هست دوبار سال 91 ،یکبار هم شهریور البته سال9 ...

خداروشکرشما یکی داری خداحفظش کنه

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
وای وای گفتی من هر جام درد بکنه بگم سریع میگه من هم همونجام درد میکنه میگم سرماخوردم میگه من هم سرما ...

باز خوبه میگه درد میکنه برا من که میگه تو از اول این مریضیا رو داشتیا حواست هست .

دوست دارم خفش کنم در این شرایط

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به منم گفت خیلی خوبه ولی الان یدفعه استرس گرفتم خدا کمکمون کنه انتقال من وشما دوسه روزباهم فاصله دار ...

من نزدیک انتقالم که میشه پادرد شدید همراه با کمر درد میگیرم شما هم دارید ؟امکان داره بخاطر استرادیول باشه؟

لی لای مهربون در چه حالی هستی؟ کی مامان میشی؟ آخه همه که مثل هم فکر نمیکنن، احتمال هم داره مثلا شوهر ...

قربونت منم بد نیستم. تازه هیسترو کردم. احتمالا این پری نه پری بعدی باید برم برای دارو و پانکچر اگه خدا بخواد. الانم قرص اکویین میخورم تموم شه آمپول پروژسترون باید بزنم. سرکار هم یه روزایی میرم یه روزایی نمیرم. منظورم شوهر تیارا نبود اون که قطعا دوستش داره و الان فقط ناراحته که این رفتارو میکنه. منظورم این بود خود تیارا بدونه که حرفش برای جدایی منطقی نیست اصلا.

عزیزم تو چطوری؟ درچه حالی؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
باز خوبه میگه درد میکنه برا من که میگه تو از اول این مریضیا رو داشتیا حواست هست . دوست دارم خفش کنم ...

ثمین نازنینم انشاله من تیکر بارداری و خبر بارداری تو ببینم و بشنوم😍😍😍😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،