2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046364 بازدید | 684509 پست
خب این که سرنگش خدایی شبیه انسولین نیست کلفت تره 

شاید اونقدر من زدم دیگه برام سرش مهم نیست😅😅

حتی اگه سرش مثل سوزن پنسیلین هم باشه من میزدم میگفتم انسولینه😂😂

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
دیگه نمیزاره آز بدم، خودمم میترسم این آز هارو بدم و بازم منفی بشه و زندگیم جهنمی تر بشه درواقع دیگه ...

خدا نکنه ناامید بشی عزیزم..بازم اگه میتونستی خودت یه جوری میرفتی اینا رو انجام میدادی خیالت راحت میشد...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مارک که اگه منظورت شرکت داروسازیه آره، من سه سریه گرفتم هردفعه مال یه شرکت بود ولی خب سوزناشون مثل ه ...

من اونقدر تزریق کردم برام عادی شده😬 فکرمیکنم این سراش خیلی کوچیکن

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
رفتم یه متخصص زنان معمولی.یه کم مظلوم بازی دراوردم.لیستو دادم بهش .اونم دلش سوخت و یه سری هاشو نوشت ...

لیستشو از کجا اوردی میشه به منم بدی

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
عزیزم چه دل پری داری خدا بزرگه ،شاید همسرت ناراحت بوده چیزی گفته آخه بارداری که یک طرفه نیست یه جفت ...

والا چی بگم دیگه به عدالت خدا شک دارم، جاریهام چه کارا که نمیکنن کل فامیل همسرم ازشون شاکین، از دسیسه هاشون ولی زندگیشون عالیه هرچقدر من دارم زجر میبینم اونا دارن از زندگی لذت میبرن،،  من پیر شدم اونا هرروز جونتر و وقیح تر،، خانواده همسرمم طرفدار عروس هاشونن که بچه دارن، کلا غصه بزرگ من حتی اونا هم نیستن غصم از اینه که جی میشد منم یه بچه داشتم چی میشد همسرم که قبل این قضایا اینقدر خوب بود و الان اونم دلش پر از غصه لی بچه بودن یه بچه داشت یعنی واقعا خدا نمیخواد به زجه های ما گوش بده، چند سال باید بگذره بگیم حکمت خداست، من واقعا حکمتشو درک نمیکنم چرا به این همه آدم که بچه سالم و صالح داده ما رو جزو اونا قرار نداده 

بخدا یکم دیگه فکر کنم با خودم که خودرگیری دارم با همه چی درگیر ذهنی میشم سرم از درد داره میترکه قرصا هم جوابگو نیستن

ممنونم

آزمایشهای تکمیلی لازم برای بررسی علت منفی شدن یا سقط مکرر:

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocysterin
AMH
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD19
CD69
IgA
بعدش آز جهشهای ژنی:
MTHFR
PAI-1
Anti thyro
CD16+CD56+
CD5
CD5+CD19+

@microinjection

ببین تو کانال اینا بود..حالا شاید زینبی کاملترشو داشته باشه 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها خرنوب رو چطوربایدخورد

برو تو سایت طب سبز نوشته ۴دقیقه بیشتر نباید بجوش بعد زیرش وخاموش کن ۲۰دقیقه بزار دم بکشه بعد صاف کن بده شوهرت راستی هربار ۷تاتو نیم لیتر آب بدون کلر من  ۴۰شب دارم به همسرم میدم ببینم افاقه میکنه یانه

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام دوستان، میدونم این تاپیک جای این حرفا نیست ولی دارم از غصه میترکم و کسیو ندارم  امروز رفت ...

عزیزم بزا بگه اگه با این آروم میشه بزا آروم شه مطمعن باش یه روزی پشیمون میشه مطمعن باش یه روزی تف میندازی تو صورتش ببخشید بد حرف زدم اخا واقعا ناراحت شدم خیلی ناراحت شدم حتی گریم گرفت خودم الان به شدت دشمن شادم ادمایی بودن من حتی باهاشون سلام علیک نداشتم الان به درجه ایی رسیدم که اونا به من محل نمیدن جاری بزرگم  جاری وسطم دخترشو با اولین ای وی اف حامله شد دخترش هنوز ۱ساله چن ماهشه پسرش دیروز به دنیا اومده جاری کوچیکم الان حاملس شرایطم به شدت اسف ناکه ولی من با این که دلم خونه یه بسته شیرینی با یه چیزی بردارم برم بگم مبارکه حس حسادت نیس اونم چن سال اذیت شد ولی خدا جوابشو داد ولی من چی شد ۹ سال دور اطرافم همه یا حاملن یا بچه دارن با هیچ کس نمیتونم حرف بزنم بفهمن دردمو دیگه تمومه بفهمن برا بچه دلم میره دیگه تموم منم خیلی حالم خرابه خیلی زیاد ببخشید زیاد حرف زدم ولی اینا رو گفتم بدونی ماها شرایطمون همه مث همه حالا یکم کمو زیاد من طوری شده انقد بدبخت به نظر میرسم خالم میگه ساناز ناراحت نباش این روزای توام میگذره  حتی یه خواهرم ندارم که حرف دلمو بزنم مامان طفلکیمم که همینجوری جوش منو میزنه خدا فقط به داد ههمون برسه