2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046563 بازدید | 684528 پست
میگه بسه چندسال مخفی کردیم تو چندتا مطلب نوشتم چرا میخواد همه رو خبردار کنه  من همینطوریشم آدم ...

پس سعی کن کم رو و کم حرف نباشی.اینطوری دور از جونت هر کسی ازت سوء استفاده می کنه

قربونت برم عزیزم. فکر کنم تو جلوتری.من این پریود نه فکر کنم بعدی باید دارو بگیرم و اینکه بهم گفته فر ...

ممنونم عزیزم خدا کن با هم باردار بشیم من با میکرو تو طبیعی.الهی آمین

چرا عزیزم فرش برات انتقال نمیده؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم خدا کن با هم باردار بشیم من با میکرو تو طبیعی.الهی آمین چرا عزیزم فرش برات انتقال نمید ...

فدااات بشم عزیزم. بهم گفت یه وقتایی فریز بهتر جواب میده و بخاطر درد پریودیم گفت احتمال آندومتریوز هست.گفت بعد پانکچر دوماه دارو میدم که اگه آندو بود بره تو فاز خاموش. گفت خود داروهای پانکچر محرک آندومتریوزن

چه میچسبه با هم باردار شیما

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
فدااات بشم عزیزم. بهم گفت یه وقتایی فریز بهتر جواب میده و بخاطر درد پریودیم گفت احتمال آندومتریوز هس ...

عزیزم من شما باردار هستی به سلامتی؟؟؟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه ها تجربه خودم رو میگم اگه کسی بعدا خوند من وقتی سوزن انوکسا رو با شدت و یهو فرو میکردم کبود میشد ولی وقتی اروم حتی درد دارو هم کمتر میشد و یه نقطه فقط رو شکمم معلوم و تجربه برای امپول پروژرسترون این که اگه دو تا ۵۰ دارید یه ور بزنید ولی تو دو تا سرنگ دوبار سوزن میخورید ولی خیلی بهتره من دیشب که دو تا تو یه سرنگ زدم با این که خیلی اروم تزریق کردم باد کرد سریع ولی امروز دو تا با دو سرنگ تو یه ور عالی بود نه باد کرد نه هیچی 

نه خوشکل خانوم. هنوز نه عزیزم

انشالله که باردارشی به سلامتی😍😍😘..

من به نظر خودم مشکل اندومتر دارم روز 16قاعدگیم اندومترم رو 8یا 7ونیم بود به نظرت خوبه؟؟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
فعلا که خدا منو روسیاه همه کرده،  فقط خود خدا میدونه چه بلایی سرم اومده  شما گریه نکن بیش ...

عزیزم مگه چندساله ازدواج کردی چندسالت هست ؟؟ به حرف دکترا کاری نداشته باش خودت تقویت کن طبیعی اقدام کن نا امید نشو شاد زندگی کن مطمین باش میشه

(ربّ لاتذرنی فرداً و انت خیر الوارثین) خدایا بخاطر همه معجزات زندگیم سپاسگزارم 👨‍👩‍👧‍👦🙏
انشالله که باردارشی به سلامتی😍😍😘.. من به نظر خودم مشکل اندومتر دارم روز 16قاعدگیم اندومترم رو 8ی ...

مرسی عزیزم، همچنین

راستش نمیدونم اما فکر کنم باید بیشتر باشه،هرچند دکترا بیشتر به اینکه سه خطی باشه و منظم کار دارن. چون دیدم تو ضخامتای مختلف انتقال دادن. من احتمالا آندومتریوز دارم واسه همین دکترم ترجیح میده فریز انتقال بده خانومی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان، میدونم این تاپیک جای این حرفا نیست ولی دارم از غصه میترکم و کسیو ندارم  امروز رفت ...

تیارا جونم خیلی اعصابم بهم ریخت..الهی بگردم که انقدر مظلوم وایمیسی هرچی دوس دارن بهت میگن.ماها چرا انقدر حرف مردم واسمون مهمه اخه 😭شوهرت خیلی بچگانه رفتار میکنه.امیدوارم خدا سرعقل بیاردش.بدونه که اگه دیگران بفهمن هیچی که حل نمیشه بدترهم میشه...

تو درمان باید صبر و حوصله زیاد باشه.من ۴ بار ای یو ای شدم.یه پانکچر سخت داشتم.یه انتقال منفی داشتم.لاپاراسکوپی هیستروسکوپی شدم.به هیچ کسم نگفتم و از هیچ کس هیچ کمکی نخاستم.چون میدونستم که هیچکی نمیتونه هیچ کاری برام کنه..بااین همه سختی بازم امیدوار ادامه دادم..بشین باهاش حرف بزن .داستانهای ماروهم براش تعریف کن. سختی هایی که ماها کشیدیمو بگو.بگو که همینه..

ان شاء الله که به زودی زود خدا معجزه شیرینشو بهت هدیه میکنه و این روزهای تلخو فراموش میکنید ❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام دوستان، میدونم این تاپیک جای این حرفا نیست ولی دارم از غصه میترکم و کسیو ندارم  امروز رفت ...

وقتی یکی نمیخواد درکت کنه دیگه چه کار میشه کرد! فکر نکن مردها مشکل داشته باشن مهربون میشن، این جماعت همیشه پررو هستن، الان شوهر من مشکل داره عین خیالش هم نیست ،منم که خودمو خسته میکنم . اون موقع هم گفتم یه مرکز بهتر برو، یا حداقل از طریق مطب برو. بازهم جنین داری؟ منم یه دوستی داشتم اولش میگفتن ناشناخته است بعد که هیسترو کردن 2 تا پولیب داشت و در آوردن ماه بعدش بچه دار شد، آخه یه لوله بسته دلیل ناباروری نیست، اگر هم شوهرت به همه گفت تو هم بگو که دکتر گفته مشکلی نداری و یکی از لوله هات بسته است، کلا عمل نکردن بازش کنن؟ شوهرت چند بود اسپرمش؟ البته این دکتر مردها شوت میزنه گاهی دیگه به شوهر من گفته بود با 7 میلیون مشکل نداری کلی اعتماد به نفسش بالا برده بود

بچه ها تجربه خودم رو میگم اگه کسی بعدا خوند من وقتی سوزن انوکسا رو با شدت و یهو فرو میکردم کبود میشد ...

عزیزم انوکساپارین من فقط مثل دایره ساعت روی شمارهای 9...3..12...6... تزریق میکردم..شما چطور تزریق میکردین؟؟

مرسی عزیزم، همچنین راستش نمیدونم اما فکر کنم باید بیشتر باشه،هرچند دکترا بیشتر به اینکه سه خطی باشه ...

انشالله که انتقال بدی به حق علی (ع)باردارشی😘💗🙏