2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
اندمترین دادن نمیشه رکتال خودمم احساس میکنم کلا حساسم با معاینه لک میدیدم

به دکترت بگو عوض کنه شیافت و مقعدی بزاری💜💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نه دیگه زینبی جون.به حرف شوهرم گوش کردم از امروز هم خونریزیم شروع شده.ولی حالت تهوع هنوز هست کمیدونم ...

ای بابا چه قدر حیف کلی امیدوار بودم برات

والا گویا یکی از دوستان پرسیده از دکتر هدایتی اونم گفته حتما دو سیکل باید از تخمک کشی گذشته باشه فکر کنم بتونی آز بدی ولی کاش فردا زنگ بزنی از همون دکتر بپرسن برات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای من که الان روز ششم انتقال هستم و جنین سه روزه برام گذاشتن، چه روزی بی بی بزنم؟ روز دهم خوبه؟

نه دیگه برای شما دوازدهم خوبه، آخه من بلاست بودن جنینام، روز دهم میخوام بی بی بزنم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سیمیایی تو هم انگار دلت ماهیتابه ی معروف آناجون رو میخواد بابا مثبت و پرانرژی برو جلو با جوجه هات

وای نه ناامید نیستم عزیزم ولی اخه مثل اون سری شدم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

دوستانی که  امپول پرولوتون دارن  تو شهر های شما گیر میاد ؟؟

من ایروانیشو    فمولایف  هم گیرم نمیاد متاسقانه 

نمیدونم‌از  هفته ۳۲ به بعد چکار باید کنم چون برا دوهفته دیگه دارم فقط 😕

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
یعنی آزمایش های ایمنی و انعقادی هم دادین؟ 

آره عزیزم. این آزمایش هام هم همگی خوب بودن. 

زینب جون به نظر شما من با استرادیول حساسیت دارم یا پروژسترون؟ چون توی بروشور هر دوتا کهیر رو نوشته. راستی به نظرتون تپش قلب و سر دردم به خاطر بالا رفتن غلظت خون نیست، چون دکتر به من اصلا آنوکسا نمیده و فقط آ اس آ داده.

نپرسيدم ازش فكر ميكنم مثلا ماهي يك بار ميري خودش باز قلب رو چك كنه 

میتونم خواهش کنم ازش آمار بگیری چجوریه  و ایا از سزارینش راضی بود.بینهایت ممنونت میشم .شاید بخوام کلا برم پیشش تا زایمان 

ای بابا چه قدر حیف کلی امیدوار بودم برات والا گویا یکی از دوستان پرسیده از دکتر هدایتی اونم گفته حت ...

آخه زینبی جون الان دومین سیکل بعد از پانکچرمه.یعنی بنظرت مشکل داره؟ راستش دلمون نمیخواد اصلا انتقال رو بندازیم عقب.دی ماه بهترین فرصت هست برا ما که بریم برا انتقال

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ای بابا چه قدر حیف کلی امیدوار بودم برات والا گویا یکی از دوستان پرسیده از دکتر هدایتی اونم گفته حت ...

راستی زینبی جون خوردن سیر قبل از این آزمایشات که مشکلی نداره؟ ممنوعیات فقط گوشت و فراورده های گوشتی هست درسته؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
پس وضعیت شما یه کم با من فرق داره لاپاراسکوپی نکردم قرار شد دو بار انتقال بدم آور منفی بود برم برای ...

خودم amh بالا دارم، و ی سری از دکترا میگن محیط تخمدان ها نمای pco داره و ی عده دیگه هم قبول ندارن و میگن تنبلی نداری، پریودم خیلی وقت ها نامنظمه و گاهی طولانی

با کوچک ترین قرص هم بهترین فولیکول رو دارم، و هر بار پانکچر،  کلی تخمک داشتم، مشکل اصلیمون برای میکرو همسرمه با تعداد بالا، حرکت a صفر، b و c نهایتا 30 درصد, و مورفولوژی غالبا یک درصد نرمال، گاهی دو درصد.

پانکچر اول فقط یک جنین کیفیت خوب داشتم، فِرش انتقال دادم نگرفت، پانکچر دوم از 27 تخمک، دو تا جنین خیلی بی کیفیت که فرش انتقال دادم و نگرفت، پانکچر سوم از 18 تخمک 11 جنین داشتم که فریز کردن، سیکل انتقال اولم اندومتر به 7 و خورده ای رسید ولی دکتر گفت بذار بیشتر بشه خیالم راحت تره که تو سونو بعدی پایین تر اومد و شد شش و خورده ای، پی آر پی هم کردم ولی بالاتر نیومد، نهایتا گفتن چون نمای رحمت عالیه و تری لاینه برات انتقال میدیم که سه تا جنین انتقال دادن و بازم منفی، تو انتقال بعدی گفتم بلاست کنید جنین ها رو، خودمم قبلش هیستروکپی و خراش اندومتر داشتم، که به هشت رسید اندومترم و از هشت جنین، سه جنین بلاست کیفیت b و c تشکیل شد و انتقال دادن و بازم منفی، سرم آی وی آی جی هم داشتم که نگرفت

پیشنهاد دکتر طاهری بعد این سه بار اسپرم اهدایی بود که قبول نکردم و گفت تو کمسیون مطرح می کنه، بعدش گفتن دوباره امتحان کنید

پانکچر چهارم هم 15 تخمک داشتم که چهار تا جنین a به b نتیجش بود. فریز کردن

و این دفعه هم نهایتا اندومترم به هشت رسید که انتقال دادم و بازم منفی!

الان همسرم آز dfi داده که 21 درصد بوده و با ی روش جدید scma اسپرم 20 بود که دقیقا لب مرز بود

دیگه کلافه شدم و نمی دونم باید چکار کنم

آزمایش های انعقادی هم انجام دادم و مشکلی نبود، هورمون ها هم تنظیمه فقط amh بالا دارم

دوستان شهرستانی که برای درمان میاید تهران و اونجا کسیو ندارید لطفا بهم بگید برای اقامت کجا می رید؟مم ...

من میرفتم مسافرخونه های راه اهن پارسال شبی 100 دادم البته من مجبور سدم سه تخته بگیرم که دستشویی و حموم تواتاق باسه اصلا هم راضی نبودم تو اتاق گاز و اینا نداشت 

دوستان شهرستانی که برای درمان میاید تهران و اونجا کسیو ندارید لطفا بهم بگید برای اقامت کجا می رید؟مم ...

خانه معلم هم هست اگه  کارت فرهنگی داشته باشین من این دفعه احتمالا برم خانه معلم