2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046551 بازدید | 684526 پست
خودم amh بالا دارم، و ی سری از دکترا میگن محیط تخمدان ها نمای pco داره و ی عده دیگه هم قبول ندارن و ...

رئوفه جان شوهرت توی این چند بار میکرویی که کردی عمل تسه هم روشون انجام شده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم،  همیشه تعداد اسپرم ها بیشتر از حد نرمال بود و احتیاجی به تسه نبود

منم سه بار تا الان تخمک گیری شدم البته من ذخیرم مثل شما نیست و کلا توی این سه بار تخمکگیری ۹ تا تخمک داشتم که فقط یدونه جنین شد.

حالا اینبار دکتر اورولوژ همسرم با وجود اینکه اسپرم یک درصد نرماله و dfi هم بین ۱۰ و ۱۳ هست گفته برای تشکیل جنین اینبار از داخل بیضه نمونه گرفته بشه

منم سه بار تا الان تخمک گیری شدم البته من ذخیرم مثل شما نیست و کلا توی این سه بار تخمکگیری ۹ تا تخمک ...

کدوم مرکز میری؟ 

گرفتن اسپرم از بیضه، هنوز صد در صد تایید نشده اما یکسری از دکترا انجامش ميدن،  تجربه ی من برای با کیفیت شدن جنین ها نسبت به دو تا پانکچر قبليم خوردن امگا 369 بود،  هم خودم هم همسرم، و اینکه هر شب تا سه روز قبل از پانکچر تخلیه داشته باشه، این باعث شد دفعه سوم یازده تا جنین داشته باشم، دفعه چهارم همکاری نکرد 

نفسی گل پسرت خوبه؟خودت چی روبراه شدی بسلامتی؟ بابا دکتر البرزی سختگیر نیست متاسفانه اعتقادی به م ...

قربونت مریم.جون پسرم در کل خوبه خداروشکر..فقط طبق عادت همه بچه ها شبا بیداره ونق میزنه..البته تا10روز اول آروم بود بعدش دیگه شبا گاهی دل دردمیگیره بچم و چندساعتی گریه میکنه نمتونه بخابه فداش بشم دلم خیلی میسوزه😢.

خودمم خداروشکر الان خوبم دیگه.

10روز طول کشید تاکامل نرمال و روبه راه بشم

منظورم از سختگیری دکتر البرزی این بود که حرف، حرف خودشه خاستم بگم زورگوهست و نظر مریض مهم نیس براش😅البته طبق شنیده ها😶

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
چقدر سخت😔 عزیزم بهت نگفتن چرا منفی شدی؟ خیلی بده علتش مشخص نباشه😕😕😕

نه. کاش میدونستم 

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
خودم amh بالا دارم، و ی سری از دکترا میگن محیط تخمدان ها نمای pco داره و ی عده دیگه هم قبول ندارن و ...

عزیزم پیش دکتر طاهری پناه میری؟ اگه آره چندبارش با ایشون بودی؟ اما واقعا غصه ات رو خوردم تعداد تخمک بالا جنین کم. امیدوارم اینبار مشکل کامل برطرف شه و مامان دوقلوی ناز بشی. چقدرم کامل و دقیق توضیح دادی کارایی که کردی رو

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم