2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046597 بازدید | 684531 پست
الهی بگردم.خدا خودش بهت کمک کنه.بدجور دلم پیشته چند هفته ات میشه الان؟

ممنونم لیلا جون خدا نکنه عزیزم ، یعنی از وقتی نزدیک هفته شش شدم لکه بینی شروع شد و بعدشم خونریزی یعنی یه روز در میون داستان داریم متاسفانه بازم خداروشکر 😊🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الان اغلب 99 درصد همه رو میکرو می کنن فرقش هم فقط تو آزمایشگاه جنین شناسی هست  یه جورایی ...

اهان درسته پس احتمالامنم اون روکنند گفتن فعلاازمایشات روبیارتابگیم برات.یک جورایی حس میکنم ازاینام برای من بچه درنمیاد.😑😑

قربونت مریم.جون پسرم در کل خوبه خداروشکر..فقط طبق عادت همه بچه ها شبا بیداره ونق میزنه..البته تا10رو ...

عزیزم ببوسش گل پسر رو. ببین اگه شیر خودتو میخوره لازمه که خودت پرهیز غذایی داشته باشیا.غذای نفاخ،سوسیس کالباس،گوشت گوساله و خیلی چیزای دیگه رو نباید بخوری

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مونا گلی عزیزم انشاله خدا حافظ و نگهدار نینی سالمت باشه...... مراقب خودت باش مقوی بخور

سلامت باشی دوست مهربونم 😍🥰خدا کنه زودتر از این وضعیت خلاص بشم و خونریزیم قطع بشه اصلا جون ندارم دیگه ، خدا خودش کمک کنه 🙏🙏🙏

خودم amh بالا دارم، و ی سری از دکترا میگن محیط تخمدان ها نمای pco داره و ی عده دیگه هم قبول ندارن و ...

عزیزم به نظر میاد pco هستی عزیزم

و اینکه تا حالا هیسترو هم نکردی

کاش یه سر برید پیش دکتر پور مطرود، حس میکنم یه لاپاراسکوپی نیاز دارین، نظر ایشون برای موارد مشابه شما لاپاراسکوپی هست 

آخه هر دفعه پانکچر و تعداد کم جنین اصلا قابل هضم نیست برام

اهان درسته پس احتمالامنم اون روکنند گفتن فعلاازمایشات روبیارتابگیم برات.یک جورایی حس میکنم ازاینام ب ...

دور از گوشت عزیزم خدا نکنه

کجا میری مگه؟ تهرانی؟ 

سعی کن جایی بری که دلت آروم میشه، تو نتیجه درمان اثر داره

والا منم فقط گوشت رو شنیدم حالا احتیاط کن سیر هم نخور یک روز قبلش

الان میخوام کشک بادمجون بخورم اونم پر سیر🤗😋😋 

تو شرایطی که بهم دادن برا رعایت کردن قبل از آزمایش فقط نوشته گوشت و فراورده های گوشتی نخورم و اینکه شب قبل از آزمایش شام سبک بخورم و قهوه و نسکافه و نوشابه و از این چیزا نخورم.چیزی نگفته درباره سیر.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
دور از گوشت عزیزم خدا نکنه کجا میری مگه؟ تهرانی؟  سعی کن جایی بری که دلت آروم میشه، تو نتیجه ...

من هرجابرم فرق نداره فقط ازخدامیخوام برام بخوادتابگیره وگرنه اصلانمیشه.من مشهدم میرم پیش منصوری

دوستانی که  امپول پرولوتون دارن  تو شهر های شما گیر میاد ؟؟ من ایروانیشو    فمو ...

من تا حالا گیر آوردم پرولوتون رو .

۳ تا دیگه دارم.

اما دو سه هفته اخیر رفتم پرسیدم نداشتن.

امیدوارم تا پایان این ۳ تا بیارن باز.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار