2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
گلم نظرات در مورد شیاف و آمپول خیلی خیلی متفاوت و متناقض هست، نگران نباش هر جوری استفاده میکنی خصوص ...

اها نه والا چی بگم من ک خودمو سپردم بخدا  هرچی شد شد

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
فکر کردم میرم آزمایش میدم راحت میشم.بدتر شد که😞 گفتم نهایتش منفی میشه از بلاتکلیفی در میام.الان بل ...

سعی کن مثبت فکر کنی. انشاالله که بتا هم میره بالا و از بلاتکلیفی در میای...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم عزیزم والا دیگه روم نمیشه بیام اینجا ناله کنم 🤦‍♀️ دو روز گلاب به روت خون بالا اوردم..ی ...

الهی عزیزم الان چه طوری؟ 

به خدا آب میخورم یاد تو میفتم میگم نمیدونم سارا در چه حاله، میتونه آب و غذا بخوره یا نه؟ 

حالا آب و غذا به کنار همش حس میکنی رو زمین نیستی و معلق شدی اون عذاب آوره

عزیزم خب حتما دکترت رو عوض کن  الان یادم نیست چه قدر بهت دارو دادن ولی توکل به خدا  مشکل ...

من یه پسر دارم با ای وی اف پیش همین اشرف معینی باردار شدم. برای دومی رفتم که AMH م شده بود 0/2 

اولش 42 واحد سینال اف داده بود که به دارو حساسیت دادم کردش روزی 4تا گونال اف 75 

انشالله هممون جواب میگیریم و خدا گل پسرت رو برات نگه داره  

بار الهی بر من منت گذار به این نعمت که فرزندانم را باقی بداری و آنها را برای من صالح گردانی، و مرا به وجود آنها بهره‏مند و کامروا سازی
زینب گلی هم گرفتار راست و ریس کردن خونه هست.... اخه از روز اول نصف دکاپپتیل به من داده...از روز دو ...

شرمنده گلی پیورگان رو تا حالا از نزدیک ندیدم

گونال از این با کلاسا داشتم خودش مثل بچه آدمیزاد هر دوزی تنظیم میکردیم درست عمل می‌کرد 

من یه پسر دارم با ای وی اف پیش همین اشرف معینی باردار شدم. برای دومی رفتم که AMH م شده بود 0/2  ...

چرا از 42 سینال یهو شده 4 تا گونال75؟؟؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نه عزیزم من اول عمو یی بودم مطهری.بخاطر شلوغی رفتم البرزی که متاسفانه ویزیت چند نفره و بیتوجهی من ر ...

شش بار انتقال دادم. اصلا هیچ تغییری در روند درمان نمیده. تازه من بعد از انتقال تپش قلب و سردرد هم میگیرم . حتی تمام بدنم یک تیکه کهیر میزنه. فقط میگه باید همین جور ادامه بدی تا موفق بشی. 

مرسی دوست عزیزم انشالله که خدا دوتا تپل مپل بهت بده وقت نکنی سرتو بخارونی❤❤🌹🌹🌹

ممنونم عزیزم از دعای قشنگت😘 انشاالله❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم عادیه منم گاهی این جور میشم  ولی اگر حس کنم داره بهم استرس میده سریع میرم دکتر فعل ...

ازون روز شبا رو شکم و کمرمو میکشم که گرم بمونه خداروشکر خوب شد الانم اگر زیاد بشینم یا واستم درد میگیره به دکتر گفتم چیز خاصی نگفت گفت استراحت کن 

منم با استراحت خوب میشه

فکرکنم دردی ک با استراحت خوب بشه مشکلی نداره

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
اره  فقط شوهرم غروب که میاد خونه بهم میرسه.همه کارا رو میکنه..من که افتادم یه گوشه..دخترمم هیچی ...

سارا جان نذار خون بالا بیاری 

سرم بزن و اندانسترون، قول میدم زودتر خوب میشی و راحت میشی 

اون آنژیوکت هم بذار تا 48 ساعت بمونه رو دستت که کمتر سوراخ سوراخ بشی

من یه پسر دارم با ای وی اف پیش همین اشرف معینی باردار شدم. برای دومی رفتم که AMH م شده بود 0/2  ...

مرسی عزیزم 

گلم منظورم اینه سیکل بعد کلا گونال اف بده نه سینال، فقط با اون شروع کنه

فکر کنم سیکل کوتاه برات خوب باشه که قبلش هم استرادیول مصرف کرده باشی 

البته فقط فکر میکنم مطمئن نیستم

سارا جان نذار خون بالا بیاری  سرم بزن و اندانسترون، قول میدم زودتر خوب میشی و راحت میشی  ...

زينب جان من روز ١١ سيكل ضخامتم ده بود يني ديروز گفت بهم از امروز پروژرسترون رو شرو كنم اما چرا استراديولم رو كرد ٤ تا روزي؟ انتقالمم گفت چون بلاست ميخام شنبه باشه يني ١٧ سيكل ،ميگم يهو ضخامتم خيلي زياد نشه؟

چرا از 42 سینال یهو شده 4 تا گونال75؟؟؟

نمیدونم واقعا چی کار کرده.

به هرصورت نتیجه ش شد فقط یک تخمک که اونم جنین نشد.

با روزی 4 تا اووبوست

بار الهی بر من منت گذار به این نعمت که فرزندانم را باقی بداری و آنها را برای من صالح گردانی، و مرا به وجود آنها بهره‏مند و کامروا سازی