2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046538 بازدید | 684523 پست
عزیزم انشاالله که یه نتیجه ی عالی در انتظارت باشه یه دوقلوی ناز و سالم😍😍😍

ممنون شادن گل ایشالله خودتم صاحب دوتا نینی خوشکل بشی 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

@زینبی_بابا    

ممکنه منکه جواب تیترم یک شده پس فردا بیشتر بشه؟ازمایشگاه گفته منفی مرکز گفت داروتو قط کن تا حالا کسی نبودم جواب ای وی افش منفی باشه بعد مثبت بشه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزيزم با خيال راحت بخور، استانينوفن و بروفن .. تو بارداري بي خطرن، ان شالله ماماني و اين سردردا ب ...

عزیزم عذر میخوام اصلاح میکنم

به جز استامينوفن ساده بقیه مسکن ها مجاز نیستن

گروه NSAID ها که پروفن هم جزء شون هست خون رسانی به جنین رو مختل میکنه، حالا نه اینکه یک بار مصرف بشه بترسی ولی نباید خورد

ممنونم زینب جون لطف داری به من مهربون ❤️🥰😍 امپول هرروز دارم یه پروژسترون یه شیاف ،استرادیول هم پر ...

عزیزم پس آمپولو بکن دو تا هر دفعه تو یک سرنگ دو تاش رو بکش و تزریق کن، ان شاء الله درست میشه

زینبی اونروز من ژلوفن نخوردم ولی کاش خورده بودم.اونهمه سردرد اونهمه عذاب اون همه امپول هیچی به هیچی. ...

خیلی متاسفم عزیزم 

چه قدر ناراحتم برای حال الانت 😔😔😔😔

امیدوارم زودتر بهتر بشی

از لحاظ روحی که بهتر شدی بیا ببینیم چیزی جا مونده که بررسی نشده باشه، تا ان شاء الله دفعه بعد دیگه مامان بشی

منم مثل شمااما واسه من رمضانعلی بود هیچکس هیچ اهمیتی نداد منم اگه این نشه خدای نکرده میرم نصر

از رمضانعلی اصلا خوشم نمیاد واسه تهوع یه بار اورژانسی رفتم پیشش، کلی مسخره ام کرد

اون موقع اگر دکتر خودم بود اصلا پیشش نمیرفتم

خیلی ممنون عزیزم  ان شاالله شما هم مامان شدی گلم

انشالله واقعا از ته قلبم نیاز دارم ب این دعا

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
خیلی متاسفم عزیزم  چه قدر ناراحتم برای حال الانت 😔😔😔😔 امیدوارم زودتر بهتر بشی از لحاظ رو ...

دیگه ابدا نمیخوام سراغ ای وی افو قرصو امپول برم اون سری گفتن انتی پی تی اوت بالاست واسه همین نمیمونه اینهمه پردنیزولو دوماه قبل انتقال  خوردم سرم ای وی ای جی زدم.امپول دور نافی و هزارتا کوفتو مرض اخرم دست از پا درازتر شدم.باز اوندفه مثبت شد که ایندفعه همینم نشد.البته باز خدارو شکر همش میخواستم از خدا اگه قراره نه ماه برام بمونه جوابم مثبت بشه اگه میخواد مثل اون سری پدرمو در بیاره منفی بشه.ولی باز دلم میسوزه نمیدونم چرا ایندفه انقد مطمئن بودم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
از رمضانعلی اصلا خوشم نمیاد واسه تهوع یه بار اورژانسی رفتم پیشش، کلی مسخره ام کرد اون موقع اگر دکتر ...

یه سری من هیستروسکوپی شدم پیشش بعداز این ک بهوش اومدم از درد زیاد هیچکسو جز دکتر ندیدم اومدم گفتم دکتر داد زد گفت مگه نمیبینی دارم حرف میزنم درصورتیکه من حالم خیلی بد بود و اون نباید اینجوری رفتار میکرد

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
@زینبی_بابا     ممکنه منکه جواب تیترم یک شده پس فردا بیشتر بشه؟ازمایشگاه گفته منفی مرکز ...

عزیزم اگر مثلا 12 بود آره بهتر بود صبر کنی

ولی دیگه 1 باید قطع کنی.... 😔😔😔😔

ان شاالله که دفعه دیگه بیایی بگی سونو قلب رفتی و همه چی عالی بوده